LIIGA ALKOI SALIBANDYSSÄ
Perjantai, 11 Marraskuu 2022 11:51

sb hurut

Niin se vaan liiga pyörähti käyntiin salibandyssä. Peleissä oli selvästi tekemisen meininkiä vaikkakin muutamissa otteluissa tulos repsahti reippaan puoleisesti. Alapiha, Ahmat ja Hazard aloittivat urakkansa voittamalla molemmat ottelunsa. Ensi viikon perjantaina käynnistellään divari.

Alapiha - Weikkoset 11-3

Ensimmäiseen erään taululle 5-0 lukemat ja peli käytännössä ohi. Weikkosilta puuttui muutama tärkeä juoksukone ja joukkue ei pystynyt liikkeellä häiritsemään Alapihan pallon pyörittelyä. Toisessa erässä Alapiha rupesi jo himmailemaan ja Weikkoset hyödynti tämän maalaamalla kolmeen otteeseen toisessa erässä. Lopussa taululla kuitenkin selvät 11-3 lukemat ja ei paras startti Weikkosille liigassa. Alapihan Jeti Liukkonen oli jopa jo hävyttömällä päällä kirjauttaessaan 6+2 tehot ottelussa.

Weikkoset - Hazard 4-3

Ensimmäisen pelin jälkeen nopeat vedet ja palloa keskelle kun kerran Weikkoset oli jo paikat lämmitellyt. Hazard ottaa salama-alun otteluun ja maalaa ensimmäisen kerran heti ensimmäisestä hyökkäyksestä. Loppu erä mennää tasaisissa merkeissä kunnes Hazard onnistuu maaliteossa vain sekunti ennen erätaukoa. Weikkoset onnistuu heti erän alkuun kaventamaa tilanteen nuoren Pappilan osumalla. Heti perään Hazard kuitenkin iskee kaksi nopeaa maalia ja näyttää marssivan voittoon. Weikkoset heräävät kuitenkin peliin mukaan viimeisellä minuutilla tehden kaksi nopeaa maalia ja saadaan trilleri loppu. Hazard kestää kuitenkin paineet ja nappaa itselleen maistuvan voiton.

Alapiha - KalU 4-0

Alapihalle oli tiedossa huomattavasti kovempi urakka mikäli ottelusta pisteet meinasi korjata, koska jo tasonmittauksessa KalU oli esiintynyt erittäin pirteästi ja voittikin keskinäisen ottelun. Ottelu alkaa tunnustelevissa merkeissä ja Alapihan kuitenkin ollessa hiukan enemmän pelin päällä. Ensimmäinen erä meneekin Alapihan nimiin 2-0 Luukkosen ja Lifländerin osuessa kertaalleen. Toiseen erään KalU nostaa karvaustaan joka avaa Alapihalle ylivoimahyökkäyksiä. Alapiha maalaa vielä toisessa erässä kahteen kertaan ja jättää Kalu:n tylysti nollille. Viimeisenä lukkona lainavahtina ollut Peura torjui varmasti Kalu:n yritykset.

Huru-Ukot - Hazard 2-8

Hurut aloittaa ottelussa maalinteon Viljakaisen toimesta. Hazardin Hokkanen.T rankaisee kuitenkin kohta tehden pari maalia yhteen vaihtoon ja Strömberg kertaalleen heti perään. Näyttää pahalta, että Hazard menee menojaan. Paukkula herättää Hurut vielä taistoon mukaan kun ovela laukaus nollakulmasta sujahtaa maaliin maalivahti Hämäläisen kautta. Hazard ei kuitenkaa hätkähdä vaan erän loppu on Hazardin dominassia ja Hurut joutuvat kaivamaan palloa maalista peräti viisi kertaa.

KalU - Ahmat 6-9

Olihan varsinainen havaijipallottelu. Joukkueet takoivat maaleja vuoron perään ja molemmilta joukkueilta tuntui puolustaminen vähän unohtuvan kun intoa hyökkäyksiin oli liikaa. Toisen erän alussa näytti, että Ahmat rupeavat repimään eroa kun Pettinen siirtää Ahmat kahden maalin johtoon. KalU oli kuitenkin kova ja takoi reiluun minuuttiin pallon kolmesti Ahmojen verkkoon. Voittamaan tottunut Ahmat tulee vielä kerran ja väkisin puskee pelin tasoihin. Viimeisellä vitosella Jääskeläinen siirtää Ahmat vuorostaan johtoon ja heti perään Luhanko lisää johtoa vaparista. Luhanko viimeistelee vielä hatullisen ottelun lopussa tyhjään maaliin.

Huru-Ukot - Ahmat 1-8

Eipä suurempia yllätyksiä tässä pelissä käynyt. Ahmat vei ja Hurut yrittivät kestää jotenkin mukana pelissä. Ensimmäisen erän Hurut vielä jaksoivat ja tauolle mentiin vain 0-2 lukemissa. Toisessa erässä Ahmojen vyöry oli vain liikaa ja Ahmat takoivat taululle kuusi maalia. Pientä ilo Huruille antoi kuitenkin Silajärven osuma joka vei Pänkäläisen nollapelin.