PYHÄINPÄIVÄSSÄ SÄHÄKKÄÄ PELAAMISTA
Sunnuntai, 06 Marraskuu 2022 10:28

PL sharks

Pyhäinpäivää vietettiin tuttuun tapaan Rantakeitaan parketilla naisten salibandyn parissa. Puumaliigan toinen turnauspäivä piti sisällään tasaisia pelejä, hyviä haastoja ja vauhdikasta menoa. Kolmen kärjen osalta ei sarjataulukossa muutoksia nähty vaan järjestys pysyi Saimaa, Sharks, Uuno. Loppupuolella tilanne elikin enemmän kun joukkueet vaihtelivat paikkoja menestykkäiden ja ei niin menestykkäiden pelien seurauksena.

 

Seuraavat Puumaliigan pelit pelataan lauantaina 26.11. klo 10:00 alkaen Rantekeitaalla.

 

OTTELUT

 

  2 10 05.11.2022 10:00 h   Pinkit Puumat  -  WiSu   0 - 1 Raportti
 
  2 11 05.11.2022 10:40 h   Säbäcats  -  Pinkit Puumat   5 - 0 Raportti
 
  2 12 05.11.2022 11:20 h   WiSu  -  MLI Sharks   1 - 4 Raportti
 
  2 13 05.11.2022 12:00 h   UuNo -  Säbäcats   4 - 2 Raportti
 
  2 14 05.11.2022 12:40 h   MLI Sharks  - RiuSäbä   5 - 1 Raportti
 
  2 15 05.11.2022 13:20 h   JiiKoo Hurjat - UuNo   1 - 7 Raportti
 
  2 16 05.11.2022 14:00 h   RiuSäbä  - KaPa-51   7 - 3 Raportti
 
  2 17 05.11.2022 14:40 h   SBS Saimaa - JiiKoo Hurjat   7 - 0 Raportti
 
  2 18 05.11.2022 15:20 h   KaPa-51  -  SBS Saimaa   1 - 6 Raportti

 

RAPORTTI

 

SBS Saimaa 12 PTS

Saimaa yllätti kaikki lähtemällä päivän pelihin useamman pelaajan voimin, jopa yhtä vaille kaksi kentällistä naisia saapui paikalle. Tämä ilmiö ei kuitenkaan riittänyt hämmentämään Saimaan varmaa pelaamista vaan joukkue nappasi varmoin elkein täydet kuusi pinnaa kierrokselta kukistamalla JiiKoo Hurjat ja KaPan. Saimaa sai siis edelleen jatkaa sarjan kärkipaikalla täydellä pistepotilla ja paremman maalieron turvin samoissa pisteissä olevaan Sharksiin verrattuna.

 

MLI Sharks 12 PTS

Myös Sharksit jatkoivat varmaa puuhastelua kentällä. Pieni väsymys kuitenkin oli havaittavissa pelin temmossa ja helpolla ei kumpaakaan voittoa Wisua ja Riuta vastaan jaettu. Ensimmäisessä ottelussa Wisua vastaan voitto ratkesi vasta toisen erän loppu puolella. Myös Riu piti hait kurissa ja pistivät kunnolla tekemään töitä maalien eteen. Lopulta kuitenkin myös Riu kaatui ja Sharkseille täydet pisteet.

 

UuNo 9 PTS

Uunot jatkoivat myös täyden kuuden pinnan kierroksella. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Säbäcatsit 4-2 ja toisessa Jiikoo 1-7. Jälleen kerran pisteitä ei ilmatteeksi jaettu ja jokaisen maalin eteen piti kentällä tehdä töitä. Säbäcatseja vastaan Uunot pääsivät karkaamaan jo 4-0 johtoon, mutta loppua kohden puolustus petti kahdesti ja kissat pääsivät kirimään. Aika oli kuitenkin Uunojen puolella ja pisteet heille. Jiikoota vastaan Uunot onnistuivat tekemään ekassa erässä vain yhden maalin, mutta toisessa erässä hanat saatiin auki ja selkeä voitto Uunoille.

 

Säbäcats 6 PTS

Säbäcatsien kierros piti sisällään voiton Puumista ja niukan häviön Uunoille. Tekeminen näytti jälleen kerran hyvältä ja pelissä riitti ideaa. Puumia vastaan maaleja syntyi helpommin ja puolustus piti, joten Kissoille 5-0 voitto. Toisessa ottelussa Uunojen puolustus olikin haastavampi ohittaa ja vasta ottelun loppu puolella aseet siihen löytyikin kahdesti. Tosin tällä kertaa se ei riittänyt kun omasta maalista palloa oli ehditty kaivaa ottelussa jo neljästi.

 

Wisu 5 PTS

Wisu jatkoi pelaamista jo ekalla kierroksella nähdyllä hyvällä otteella. Enää Wisulle vieras pelialusta parkettikaan ei ollut pallon alla kuin pomppulinna, vaan pallo kulki hyvin mukana. Ekassa ottelussa Wisu kohtasi Puumat ja joukkue onnistuikin pyörittämään peliä taidokkaasti kaksi erää Puumien päädyssä. Painostuksesta huolimatta pallo löysi vain kerran maaliin, mutta sehän riitti kun oma maali pysyi puhtaana. Toisessa ottelussa vastassa oli Sharksit. Wisu pysyi hyvin koko ottelun ajan pelissä mukana ja pystyi pitämään lukemat kurissa aina toisen erän alkupuolella asti.  Vasta toisen erän lopulla Sharksit pääsivät karkaamaan Wisulta parin maalin johtoon ja viemään pisteet mukanaan.

 

Riusäbä 4 PTS

Riusäbä oli kyllä päivän yllättäjä. Joukkueessa oli tapahtunut jonkinlainen harppaus eteenpäin ensimmäisen turnauksen jäljiltä. Pelaaminen on aina ollut taidokasta ja vauhdikasta, mutta nyt joukkue pelasi todella hyvin yhteen. Ja koska vauhtia ja voitonhalua joukkueessa riittää, niin kukaan ei saa mitään ilmatteeksi heiltä. Ekassa ottelussa Sharksia vastaan Riu ottikin heti alkuun vahvan otteen Sharkseista painelemalla ottelussa johtoon. Nopeasti kuitenkin peli tuli tasoihin ja vilkun kera ohi. Koska enempää ei maaleja Riun puolesta nähty, voitto ja pisteet Sharkseille. Toiseen otteluun kerättiin aavistuksen lisää energiaa, jos se on edes mahdollista niin energisellä joukkueella ja KaPa kaadettiin selkein lukemin 7-3.

 

KaPa-51 3 PTS

KaPalla ei ollut helpoin kierros. Vaikka muiden joukkueiden tapaan KaPa osaa pelata hyvin yhteen ja pelissä on selkeää ideaa, ei se lauantaina riittänyt pisteille. Ensimmäisessä ottelussa KaPa joutui pyöremyrskyyn kun energinen Riu pyyhkäisi 7-3 voittoon. Jälkimmäinen ottelu ei ollut yhtään sen helpompi sarjakärki Saimaata vastaan. Saimaa puolestaan pääsi viemään pisteet mukanaan luvuin 1-7. Lukemista huolimatta KaPa oli hyvin molemmissa peleissä mukana ja osoitti Riun tapaan energistä ja vauhdikasta pelaamistaan, tällä kertaa se vaan ei riittänyt kantamaan joukkuetta voittoon. 

 

Pinkit Puumat 3 PTS

Puumat starttasivat päivän aamupeleillä Wisua ja Säbäcatseja vastaan. Ensimmäisessä pelissä Wisua vastaan Puumat joutuivat esittämään tiukkaa puolustuspeliä lähes koko ottelun ajan. Wisu onnistuikin ohittamaan vain kerran puolustuksen. Puumien hyökkäykset jäivät kuitenkin tehottomaksi, eikä maaleja nähty joten maalin erolla pisteet Wisulle. Toisessa ottelussa Säbäcatsia vastaan ei sen enempää päästy omasta päädystä mihinkään ja Säbäcatsille pisteet tästä 5-0.

 

JiiKoo Hurjat 0 PTS

Hurjat eivät vielä tällä kierroksella saanut pistetiliä auki. Joukkue kohtasi lauantaina Uunot ja Saimaan joten ei vastuksetkaan mitkään helpoimmat ollut. Molempia joukkueita vastaan joukkue pystyikin esittämään vahvaa pelaamista ja periksiantamattomuutta. Jälleen kerran puolustus toimi hienosti ja luvut pysyivät häviöistä huolimatta kurissa. Ehdottomasti päivän onnistuminen Jiikoolle oli maali Uunoja vastaan, joten ei ihan maalittomana tarvinnut kotiakaan lähteä.