TASONMITTAUS PÄÄTÖKSEEN SALIBANDYSSÄ
Perjantai, 04 Marraskuu 2022 08:21

SB 21

 

Tasonmittaus saatiin pelattua perjantaina valmiiksi ja nyt joukkueet jaetaan divariin sekä liigaan. Liigaan menevät joukkueet ovat: Alapiha, Team KalU, Team A-H-M-A, Verkkoverstas, Weikkoset, Hazard ja Huru-Ukot. Divariin taas menevät: Minttusilmät, Dom, XAMK, Viivelähtö, Haipro, Kyynaamat ja hieman yllättäen Pöyryn Pantterit. Salibandyt jatkuvat heti ensi perjantaina liigan osalta.

 

Tulokset:

 

7 04.11.2022 18:00 h   Hazard - Huru-Ukot   1 - 2
7 04.11.2022 18:40 h   Huru-Ukot - Minttusilmät   6 - 3
7 04.11.2022 19:20 h   Hazard - Minttusilmät   12 - 1
7 04.11.2022 20:00 h   Weikkoset - XAMK   7 - 1
7 04.11.2022 20:40 h   XAMK - DOM   6 - 2
7 04.11.2022 21:20 h   Weikkoset - DOM   7 - 4

 

 

Raportti:

 

Dom:

 

Vaikka hävisikin molemmat ottelut esitti joukkue paikoin pirteitäkin otteita. Molemmissa peleissä onnistui kiusaamaan vastustajia koko rahalla. Pienet marginaalit molempien pelien toisissa erissä ratkaisi ottelut vastustajien eduksi. Vaikka joukkue jätettiin tasonmittauksessa vain yhteen pisteeseen tulee pisteitä divarin puolella varmasti.

 

Tasonmittauksen MVP: Vili Turunen väläytteli tarkkaa rannelaukaustaan tasonmittauksessa. Yritystä löytyy vaikka muillekin jakaa. 4+3 tehot tasonmittaukseen.

 

Weikkoset:

 

Ensimmäisessä pelissä oli tyly vastus XAMK:lle naputtelemalla taululle selkeät lukemat ja varmisti näin ollen paikan liigaan. Mika Aalto oli nollapelissä kiinni viime sekunneille asti, mutta haaveet tästä murenivat 6 sekuntia ennen loppua. Toinen peli menikin sitten ilman suurempia puristeluja ja Dom oli lähellä yllättää Weikkoset. Dom punnersi itsensä toisessa erässä väkisin tasoihin. Weikkosten kaksi nopeaa maalia heti perään oli kuitenkin liikaa Domille. Weikkosille kahden voiton ilta ja paikka parrasvaloihin.

 

Tasonmittauksen MVP: Jose Löytty nuori taituri jolla tossu liikkuu kovaa tahtia. Hyvän laukauksen lisäksi takataskusta löytyy myös syöttötaitoa. 5+3 tehot tasonmittaukseen.

 

Hazard:

 

En tiedä mikä kipsi joukkueella oli ensimmäisessä pelissä, mutta mikään ei tuntunut onnistuvan. Karmiva määrä syöttöjä vastustajalle ja muutenkin ratkaisut todella kehnoja. Hazard kyllä paikka paikoin hallitsi ottelua selvästi, Hurujen tyytyessä tukkimaan omaa alakertaansa. Huruille ansaittu voitto. Toiseen peliin aivan uusi ilme, Hazard tuli, teki ja rankaisi. Taululle kaksinumeroiset ja paikka liigaan.

 

Tasonmittauksen MVP: Mikko Haverinen luotto ratsu vuodesta toiseen. Ei liiemmin ääntä kentällä pidä vaan keskittyy tekemiseen. Hyvät 5+5 tehot tasonmittaukseen.

 

Huru-Ukot:

 

Teki kovan tempun paukuttamalla itsensä liigaan. Väänsi todella tiukan ja vähä maalisen ottelun Hazardia vastaan. Hurut teki tarvittavat maalit ensimmäisessä erässä ja toinen erä meni enemmän ja vähemmän puolustus asetelmissa. Ensimmäinen peli selvästi painoi pohkeissa ja ottelu mentiinkin verkkaisessa tahdissa. Minttusilmät roikkuivat tiukasti mukana, mutta niin vain Hurut kairasivat tästäkin itselleen voiton.

 

Tasonmittauksen MVP: Kalle Havukainen todella varma suorittaja maalilla. Tärkeitä torjuntoja tulee peliin kuin peliin. Huru-Ukkojen liiga paikan takuumies.

 

Minttusilmät:

 

Operoi todella kapealla yhden vaihtomiehen rosterilla. Ensimmäisessä pelissä pystyi vielä roikkumaan ja haastamaan valmiiksi väsytetyt Hurut. Hurujen rutiini oli kuitenkin liikaa ja väkisinkin Minttusilmät jäi tässä nuolemaan näppejään. Toisesta pelistä ei sitten jäänyt paljon kerrottavaa jälkipolville. Hazard painoi sellaiset luvut taululle, että tämä peli varmasti unohdetaan mielellään ja mahdollisimman nopeasti.

 

Tasonmittauksen MVP: Roope Luotinen alakerran luutia, rakentaa peliä mallikkailla avauksilla. Väläyttelee myös ahkerasti kanttivetoaan.

 

XAMK:

 

Weikkosten tahto voittoon oli vain liian kova ensimmäisessä pelissä, että väkisin XAMK:lle jätettiin statistin rooli. Pienenä positiivisena asiana joukkue rikkui kuitenkin kuparisen muutama sekunti ennen loppua Karvisen osumalla. Toiseen peliin paikat oli selvästi lämmennyt sopivasti ja joukkue tulikin paljon pirteämmällä ilmeellä. Joukkue oli jo karkaamassa ensimmäiselle erätauolle kahden maalin turvin, mutta Dom tuli maalin päähän sekuntti ennen loppua. Toisessa erässä XAMK onnistuu kuitenkin nollaamaan Dom:n ja herkuttelee itse muutamat osumat.

 

Tasonmittauksen MVP: Jari Purovirta koukkii ja kouhii palloa vastustajalta pitkillä käsillä. Aina ilmassa pientä yllätys momenttia hyökkäyspäässä kun ei tiedä kummalta puolelta veto lähtee.