TASONMITTAUKSEN LOPPU LÄHENEE
Torstai, 27 Lokakuu 2022 13:12

 SB 13

 

Osa A-lohkon joukkueista saivat tasonmittauksen päätkökseen. Ahmat nappasivat lohkosta voiton puhtaalla pelillä ja näin matkaa liigan puolelle Verkkoverstaan kanssa. Viimeiset liiga paikat jaossa ensi perjantain viimeisellä kierroksella.

 

Tulokset:

 

6 28.10.2022 18:00 h   Kyynaamat - Huru-Ukot   4 - 3
6 28.10.2022 18:40 h   Team A-H-M-A - Huru-Ukot   9 - 2
6 28.10.2022 19:20 h   Kyynaamat - Minttusilmät   6 - 1
6 28.10.2022 20:00 h   Team A-H-M-A - Haipro   9 - 0
6 28.10.2022 20:40 h   Verkkoverstas - Minttusilmät   8 - 2
6 28.10.2022 21:20 h   Verkkoverstas - Haipro   9 - 2

 

 

 

Raportti:

 

Kyynaamat:

 

Kapellimestari Luhanko paikalla niin se väkisinkin tarttuu muun joukkueen pelaamiseen myös. Edellisen kierroksen mahalaskun jälkeen illan peleistä kaksi voittoa. Huru-Ukot laittoivat tiukille, mutta maalinero kesti loppuun asti. Toiseen peliin ei jätetty Minttusilmille mahdollisuuksia ja poulustaminenkin hoidettiin huolellisemmin omissa soiden vain yhden kerrran.

 

Tasonmittauksen MVP: Joonas Luhanko, tuntuu että mies se vaan kerkeää kentällä joka paikkaan. Ottaa joukkuettaan reppariin joka pelissä ja antaa mahdollisuudet voitolle. Neljään peliin kahdeksan pinnaa ja enemmänkin olisi voinut tehdä halutessaan.

 

Team A-H-M-A:

 

Ei paljon jossiteltavaa jättänyt. Naputteli molemmissa peleissä hölkkäilemällä selvät luvut taululle. Toki tätä helpotti entuudestaan se, että molemmat vastustajat olivat liikkeellä vain yhden vaihtopelaajan voimin. Pänkäläinen maalilla kirjautti itselleen jo toisen nollapelin. Joukkueelle ansaittu voitto lohkosta ja tosipelit voi alkaa jossa sitten hölkkäilyllä ei pisteitä pitäisi hirveästi tulla.

 

Tasonmittauksen MVP: Tero Pettinen, tahdistimen tahtii pisteitä nakutteleva pisterohmu. Kovalla nälällä jo tasonmittauksesta lähtien ja paukutteli pisteet omille kymmenilleen. Kuuteen peliin peräti 22 pistettä.

 

Haipro:

 

Ei ollu helpoin iltapuhde tarjolla. Vain yksi vaihtopelaaja ja vastassa lohkon kaksi kovinta. Ei ehkä suuri yllätys ollut, että pistesarake ei kasvanut kierroksella. Tästä huolimatta joukkue osaa ottaa pelit sopivalla huumorilla ilman kiukutteluja. Kausi jatkuu divarissa jossa varmasti pisteitä rupeaa laariin ropisemaan mikäli vaihtopenkillekkin saadaan vähän lisää täytettä.

 

Tasonmittauksen MVP: Pasi Rikkonen, vanhanliiton veivailija joka osoittanut, että jalka vielä nousee ja pystyy haastamaan nuorempia. Piste per peli tahtia tasonmittauksessa ja sama meno varmasti jatkuu.

 

Verkkoverstas:

 

Eipä suurempia vaikeuksia ollu kairata voittoja illan otteluissa. Minttusilmät yrittivät laittaa kapuloita rattaisiin hyvällä liikkeellä, mutta kokeneet ketut liikuttelivat palloa sen verran taitavasti että ei millään vaan riittänyt. Toisessa ottelussa läpyteltiin verkkaisessa tahdissa. Verkkoverstas ei ensimmäiseen viiteen minuuttiin loupunut pallosta käytännössä kertaakaan. Taululle selkeät 9-2 lukemat. Ottelun kohokohta oli varmasti maalivahti Jaakko Mattilan "jänis" kevennys.

 

Tasonmittauksen MVP: Valtteri Vänskä, ainoana naputteli kaikki ottelut tasonmittauksesta. Varmoilla otteilla alakerrassa luutiva pakki hoitaa tonttinsa mallikkaasti. Piste per peli tasonmittauksessa.

 

Minttusilmät:

 

Ei vaan vieläkään lähtenyt rullaamaan. Joukkueessa on kyllä taitoa ja liikettä löytyy, mutta hieman vielä jää piipun puolelle yritys. Maalinteko on tuottanut tuskaa ja vain 7 tehtyä maalia neljään peliin on auttamatta liian vähän. Positiivisillä mielillä eteenpäin, kunhan palaset rupeavat loksahtelemaan kohdalleen rupeaa tulostakin syntymään.

 

Huru-Ukot:

 

Syysloma oli verottanut Hurujenkin rosteria ja vaihtopenkille oli löytynyt vain yksi vaihtomies. Ensimmäisessä pelissä vielä virtaa riitti ja haastoi tosissaan Kyynaamat. Nuosi kovalla loppukirillä toisessa erässä maalin päähän, mutta puristus ei aivan riittänyt loppuun asti. Toiseen peliin kyllä oli sitten jo jalat loppu eikä tahtoa enää riittänyt haastamaan Ahmoja vaan focus siirtyi jo viimeiselle kierrokselle. Nostetaan vielä esille Kalle Havukaisen loistavat otteet illan peleistä tolppien välissä. Läjä loistavia torjuntoja molemmissa otteluissa.