TASAISIA MAALIJUHLIA
Tiistai, 25 Lokakuu 2022 18:17

JK maali

Tasonmittaus alkaa olla puolivälissä ja asetelmat alkavat hyvin hahmottua. Viiden kärki alkaa erottua omakseen. Tämän viikon peleissä nähtiin paljon maaleja, mutta niitä tekivät molemmat joukkueet ja pelit pysyivät jännittävinä vähintään kaksi kolmasosaa ottelustaan. Isot pitivät pintansa, mutta jokainen joutui tekemään täyden työn pinnojensa eteen.

5 17 24.10.2022 18:00 h   ESE CXX -   4 - 7
5 18 24.10.2022 19:00 h   -   6 - 8
5 19 25.10.2022 18:45 h   - Konkurssi   1 - 5
5 20 25.10.2022 19:45 h   - Patteri   4 - 9

Maanantai 17.10.2022

ESE CXX - Virve 4-7

Viikon alkuun nähtiin viihdyttävä matsi. Mitään ESE:ltä pois ottamatta Virven pelaaminen jatkui tahmeana toista viikkoa peräjälkeen. Ensimmäinen kymppi mentiin käsikädessä ja molemmat onnistuivat kahdesti. Toisen kympin aikana esiin astui Virven Pasi Pippuri. Mies on jälleen matkalla kohti parasta kauttaan ja nyt hän otti joukkonsa reppuselkään ykköstähtien puuttuessa ja tämä riitti kääntämään pelin Virvelle. Viimeinen kymppi oli sitten taas ESE:n, mutta kiri ei tuottanut kuin kaksi maalia, ja näin ollen Virvelle pinnat 7-4 lukemin.

Ottelun MVP Pasi Pippuri 2+2 Omalla taidollaan ratkoi pelin joukkueelleen

PoNu - Konkurssi  6-8

PoNu tuli otteluun into pinkeänä edellisen viikon onnistumisesta ja PoNu myös näytti että viime viikko ei ollut mikään vahinko, vaan Hämminki sai tehdä täyden työn pisteidensä eteen. Alkuun ei toki siltä vaikuttanut, kun Hämminki takoi kuuteen minuuttiin kolme maalia. Tämän jälkeen PoNu heräsi, ja peli tasoittui. PoNu onnistui parhaimmillaan nousemaan 5-4 ja siinä hetkessä näyttikin että PoNu painaa rinnalle asti, mutta Hämminki onnistui tappamaan PoNu:n momemttumin, ja sitä myöten peli paketiin. PoNu kaunisteli lopussa lukemia, mutta Hämmingille voitto 8-6 lukemin

Ottelun MVP Juuso Viljakainen 3+1 Huilea peli ja maalit tärkeisiin paikkoihin

Tiistai 18.10.2022

DOM  - Konkurssi 1-5

Kärkikamppailusta ei vauhtia ja hienoja suorituksia puuttunut. Ottelu eteni todella tasaisesti alusta alkaen. Molemmat rakentelivat hyviä hyökkäyksisä, mutta vaaralliset paikat loistivat poissaolollaan. Erän puolivälissä Mosse Ahvenainen laittoi konttorinsa maalineteen ja kuten tuhottoman monta kertaa tällä kaudella on jo nähty siitä tulee tulosta ja DOM 1-0 johtoon. Konkurssi punnersi pelin kuitenkin väkisin tasoihin Lassi Nevanojan komealla kudilla. Toiseen erään. KOnkurssi alkoi ottaa pelistä otetta ja Roope Parkkiselle alkoi tulla hiki. Pelin ratkaisu ja voittomaali syntyi DOM:n löperön puolustamisen seurauksena kun Parkkinen otti ensin komean tupla-torjunnan, mutta DOM puolustus jäi ihailemaan näitä suorituksia ja takatolpalle oli unohtunut Niko Mustakallio, joka ei siitä paikasta enää ohi laita ja peli 2-1. DOM lamaantui tästä takaiskusta ja Konkurssilla oli helpo työ liutella 5-1 voittoon.

Ottelun MVP Iiro Ruohonen 1+2 Kentän näkyvin pelaaja

GOLF - Patteri 4-9

Viihdyttävää kiekkoa viikon päätteeksi. Patteri aloitti tyrmäävästi, ja kolmeen minuuttiin peli oli 3-0. Tästä seurasi perinteinen hyvänolon tunne, ja Golf ei ollut luovuttanut. Erän loppuun mennessä Lauri Väisänen oli ottanut Golfin kantaakseen ja peli oli tasan. Golfin innon kuitenkin sammutti Jarmo Tolvanen viemällä Patterin uudestaan johtoon erän viimeisellä sekunnilla. Ratkaisu nähtiin toisen erän alkuun kun Tuomas Miettinen teki viikon komeimman maalin huikealla Coast to Coast luistelulla. Lauri Väisänen toi Golfin vielä kerran maalin päähän, mutta Tuomas Miettinen oli iskussa ja ratkaisi voiton Patterille. Lopulta Golf antautui ja Patterille pisteet 9-4 lukemin.