PERJANTAIN SALIBANDYT
Perjantai, 14 Lokakuu 2022 06:59

SB dom

 

B-Lohkossa Dom pääsi aloittamaan viimein kautensa tasonmittauksessa. Alapiha ja KalU jatkavat vielä puhtaalla pelillä ja matkaavat kohti liigaa. Ensi viikolla ottelut jatkuvat jälleen B-Lohkon peleillä. Herkkupalana Alapihan ja Team KalU:n kohtaaminen. Suurimmat panokset ottelussa on lähinnä henkisiä ja ottelussa haetaankin askelmerkkejä kohta alkaviin liigapeleihin.

 

 

Tulokset:

 

4 14.10.2022 18:00 h   Team KalU - DOM   6 - 2
4 14.10.2022 18:40 h   Alapiha - DOM   11 - 2
4 14.10.2022 19:20 h   Weikkoset - Team KalU   0 - 6
4 14.10.2022 20:00 h   Alapiha - SC Viivelähtö   6 - 1
4 14.10.2022 20:40 h   Weikkoset - Pöyryn Pantterit   4 - 3 (SO)
4 14.10.2022 21:20 h   Pöyryn Pantterit - SC Viivelähtö   7 - 1

 

 

 

Raportti:

 

Dom Sport Academy:

 

Näin DOM pääsi avaamaan kautensa kaudelle 2022-2023. Hieman oli vielä tunnustelun makua ilmassa ja eikä vaihtopelaajiakaan liikaa joukkueella ollut kierroksella mukana. DOM jatkaa tutulla tyylillä ilman suurempia puristeluja mailasta, mutta se on pääasia että hyvä hiki tulee päälle. Kohtasi illan otteluissa lohkon kaksi kovinta eikä pystynyt vastaamaan kokeneiden vastustajien pallon liikutteluun. Täysin nollille ei kuitenkaan jääty vaan molemmissa otteluissa DOM onnistui toimittamaan reikäpallon kahdesti joukkueiden maalivahtien taakse.

 

Team KalU:

 

Rallittelut pallon kanssa jatkuivat siitä mihin ne viime kerralla loppuivat. Pallo liikkuu ja miehet liikkuu niin sillä yleensä tulosta syntyy. DOM taipui ilman suurempia hikipisaroita. Weikkosten kova liike hieman vaikeutti KalU:n pelin pyörittämistä, mutta muutamilla avaavilla syötöillä peli aukesi. Kierroksella vain kaksi päästettyä maalia on kova suoritus.

 

Alapiha:

 

Joukkue jatkaa KalU:n ohella vielä puhtaalla pelillä. Illan otteluissa pallo kierti pelaajalta pelaajalle ja välillä maaleissa oli jo aistittavissa vähän liiallista namuttelua. Jo valmiiksi väsytetty DOM jäi jalkoihin Alapihan naputellessa 11 maalia taululle. Viivelähtö tarjosi jo hieman kovemman vastuksen. Illan kierrokselta voisi nostaa esille Herra peliälynäkin tunnetun Pippurin, joka kirjautti Viivelähtöä vastaan hatullisen. Toisena nostona Ville Valjakan maukkaat lättysyötöt.

 

Weikkoset:

 

Joukkue se jaksaa myllätä ja myllertää. Jälleen kerran erittäin isolla jalalla liikenteessä. Hieman ehkä voisi välillä ottaa vauhtia pois. Oli ottamassa Pöyryistä erittäin maukasta voittoa jo varsinaisella peliajalla, mutta niin vain Pöyryt kampesivat tasoihin ottelun lopussa. Rangaistuslaukauskisassa maalinteossa onnistui Veikko Peltonen, jonka maalilla kaksi pistettä Weikkosille. Toisessa ottelussa KalU:a vastaan liikettä riitti, mutta tehot jäivät piippuun. KalU jätti Weikkoset tylysti nollille.

 

Pöyryn Pantterit:

 

Teki hyvän nousun muutaman maalin takaa Weikkosia vastaan, mutta hävisi rangaistuslaukauskilpailun Honkasen epäonnistuessa lämäri erikoisessaan. Toiseen otteluun uudella ilmeellä ja paremmalla viimeistelyllä tulleet Pantterit karkasivat ensimmäisessä erässä jo 5-0 johtoon Viivelähtöä vastaan josta Viivelähtö ei enää toipunut. Pöyryiltä nostetaan esille erinomaisesti maalilla operoinut Vaikkinen, joka esitti tukun loistavia torjuntoja.

 

SC Viivelähtö:

 

Ei ollut helpoimmat pelit tarjolla illan kierrokselle. Joukkueella oli mukavasti miehiä matkassa ja jalat liikkui mallikkaasti, mutta maalien tekemissä oli hieman ongelmia. Kaksi tehtyä maalia kierroksella harvemmin pistetiliä kartuttaa. Alapiha piti Viivelähdön pois parhaimmilta maalinteko paikoilta. Pöyryn Panttereita vastaan kohtalaisen selvät numerot 1-7 Pöyryjen eduksi. Lukemat eivät kyllä kerro koko totuutta ottelusta. Viivelähdöllä oli useita hyviä maalipaikkoja, mutta niin vain hyviä otteita Pöyryjen maalilla esittänyt Vaikkinen vaan löysi jonkun raajan pallon tielle.