KINNUNEN JÄI KERRANKIN KIIKAREILLE
Keskiviikko, 12 Lokakuu 2022 04:54

JK Tollo

Nyt on kolme viikoa takana kiekkoa ja kausi on lähtenyt käyntiin aikalailla käsikirjoituksen mukaan. Isot ovat isoja ja toislla on jo katse tulevassa. Ennakkoon kovat joukkueet silppuavat vastustajiaan armotta ja tulokset hieman repsahtavat, mutta eiköhän se tästä kauden mittaan tasoitu. Tämän viikon isoin skuuppi oli että ESE:n Kari Kinnunen jäi kiikareille, ja palasi näin ollen vihdoin meidän kuolevaisten joukkoon.

3 ja 4.10.2022

Niputetaan tiiviisti viime viikon elit yhteen. Otteluissa ei itsessään tapahtunut mitään yllättävää. Konkurssi avasi kautensa, ja alku meinasi ollu hieman nihkeää, mutta lopulta odotettu voitto ESE:stä kaivettiin väkisin 5-3 lukemin. DOM jatkoi hyviä esityksiä kaatamalla PoNu:n 7-1. Patteri murskasi Dynyt 13-1 ja viikon helmenä oli Hämmingin ja Virven kohtaaminen. Ensimmäisen erän Virve kesti kyydissä mukana, mutta toiseen erään eväät eivät vielä riittäneet ja Hämminki korjasi voiton 5-1 lukemin.

Maanantai 10.10.9.2022

Hämmminki - Patteri  Baari 3-7

Viikon kovin otettiin heti kärkeen pois kuleksimasta. Molemmilla joukkueilla oli allaan pelkkää voittoa ja vain Patteri sai pitää puhtaan rekordinsa. Patteri otti 2-0 johdon alta neljään minuuttiin parilla komealla maalilla. Tämä oikeastaan ratkaisi ottelun, sillä Patteri onnistui pysymään tuon verran edellä koko pelin ja kun Patteri saa pelata mukavuusalueellaan on sitä todella todella vaikeaa voittaa. Miehet liikkuvat fiksusti ja lätyt napsuvat lavoille koko ajan. Hämminki pysyi mukana, mutta rinnalle ei päästy. Loppuun Patteri nakutteli tauluun rummemmat luvut kuin mitä Hämminki olisi ansainnut 7-3. Toki pelin luonne olisi voinut ensimmäisen erän puolessa välissä muuttua, kun Hämminki sai lauottua kiekon Patteri maalin takaläskiin, mutta tätä ei huomattu ja tasoitus jäi haaveeksi siinä(kin) kohtaa. Tuleviin kohtaamisiin jäi siis hyvin nälkää.

Ottelun MVP Pauli Homan 3+2 Pauli se ehti tässä pelissä joka paikkaan. Täysin pitelemätön

Golf HT - ESE CXX-  1-3

Ennakkoon tästä pystyi ennustamaan tasaista peliä ja sellainen myös saatiin. Peli alkoi hienoisessa ESE:n komennossa, mutta Golf nousi nopeasti pelin vaatimale tasolle ja peli säilyi 0-0:ssa. Siitä oma kiitoksensa kuuluu myös molemille veskareille. ESE:llä Kari "Hextall" Hänninen ja Golfilla paluun MAHL peleihin tehnyt Pasi Piispa pelasivat kokonaisuudessan loistavan ottelun. Maaleja saatiin odottaa melkein parikymmentä minuuttia. SItten pelin kuvaan kuuluen molemmat onnistuivat lähes peräjälkeen viimeistelyssä. Pelin ratkaisi oli kun Eemeli hämäläinen otti ESE:n reppuselkäänsä  ja käänsi voiton parilla yksilösuorituksellaan. ESE:lle pinnat 3-1 voitolla

Ottelun MVP Eemeli Hämäläinen 1+1 Eemeli nousi esiin silloin kun ratkaisijaa tarvittiin voittomaali ja upea esityö ratkaisevaan 3-1 osumaan.

Tiistai 11.10.2022

DOM  - Dynamite 13-2

Mitä tästä nyt sanomaan. Viiteen minuutttiin peli oli 5-1 niin eipä jää hirveästi spekulaatioille tilla. Tutkapari Ahvenainen-Muotka toimii ja muut komppaavat. Pelistä meni maku heti kärkeen ja Dynyt antautuivat ilman taistelua. 13-2

Ottelun MVP Perttu Ahvenainen 8+2  AIvan mielenvikainen peli Mosselta

Konkurssi - PoNu 13-1

Vähän sama laulu kuin edellisessä pelissä. Konkurssi ratkaisi pelin heti alkuun ja loppu meni vain hien ottamiseen. PoNu kyllä jaksoi yrittää koko 30 minuuttisen ja siitä heille Litti peukkua.