TASONMITTAUS JATKUI SALIBANDYSSÄ
Perjantai, 07 Lokakuu 2022 08:17

SB 12

 

Illan kierroksella voidaan nostaa esille maalivahdit. Maalivahdeista Arsi Hämäläinen ja Antti Pänkäläinen kirjauttivat itselleen nollapelit. Ahmat jatkoivat tuttuun tyyliin vahvaa menoaan voittamalla molemmat ottelunsa.

 

TULOKSET:

 

3 07.10.2022 18:00 h   Haipro - Minttusilmät   4 - 5 (SO)
3 07.10.2022 18:40 h   Team A-H-M-A - Minttusilmät   7 - 0
3 07.10.2022 19:20 h   Hazard - Haipro   4 - 3 (SO)
3 07.10.2022 20:00 h   Team A-H-M-A - Verkkoverstas   6 - 3
3 07.10.2022 20:40 h   Hazard - Kyynaamat   9 - 0
3 07.10.2022 21:20 h   Kyynaamat - Verkkoverstas   1 - 7

 

 

 

RAPORTTI:

 

Minttusilmät:

Ja näin Minttusilmätkin pääsivät aloittamaan kautensa huilattuaan ensimmäisen A-Lohkon kierroksen. Joukkue tuli hyvällä meiningillä peliin ja kävi todella kovan kamppailun Haipron kanssa. Ottelun helmenä voidaan nostaa Lari Valtasen tekemä tasoitus 5 sekuntia ennen loppua ja maukas voitto rangaistuslaukauskilpailusta. Toiseen peliin oli ilmeisesti kaikki eväät jo syöty ja Ahmoja vastaan ei sitten ollut mitään palaa.

 

Kyynaamat:

Edellisellä kierroksella joukkue suoritti paikka paikoin hyvin, mutta illan kierroksella ei sitten mennyt ihan nappiin. Vaikutusta oli varmasti myös joukkueen moottori Luhangon puuttuminen. 16 maalia omiin ja vain 1 tehty ei hirveästi mairittele, joten suunta ei ole kuin ylöspäin.

 

 

Verkkoverstas:

Joukkueella oli pieniä kokoonpano ongelmia ja se ehkä näkyi Ahmoja vastaan ottelun lopussa. Toiseen otteluun joukkue sai vastaan jo valmiiksi väsytetyn Kyynaamat. Verkkoverstas tyylitteli kohtalaisen helposti tästä itselleen 7-1 voiton.

 

 

Team A-h-M-A:

Juna senkun puksuttaa eikä taida tasonmittauksen puolelta pysäyttäjää löytyä. Illan kierroksella Minttusilmät nollattiin puhtaasti 7-0. Toinen peli oli huomattavasti kovempi kun vastaan tuli Verkkoverstas. Peli oli kissa ja hiiri leikkiä, kun maaleja tehtiin vuoron perään. Ahmat painoivat kuitenkin pelin loppu puolella kaasun pohjaan ja kruisaili 6-3 voittoon. Ahmat nappasi samalla myös pienen niskalenkin ehkä yhdestä kovimmasta kilpailijastaan.

 

 

Hazard:

Hieman kapoisella rosterilla mentiin illan pelit, mutta se ei menoa hidastanut. Ensimmäisestä pelistä tiukan taiston jälkeen voitto rankkareilla. Toiseen peliin paikat oli valmiiksi lämmitelty ja alkoi The Hazard show Kyynaamoja vastaan. Taululle kohtalaisen rumat lukemat, 9-0 ja voittajasta ei paljoa epäselvyyttä ollut.

 

 

Haipro:

Pitkävedon ristikone ja rangaistuslaukauskilpailuihin erikoistunut joukkue pelasi illan kierroksella kaksi tasapeliä. Molemmissa oli silti ikävä tyytyminen tappioon. Ensimmäisessä pelissä voitto oli vain viiden sekunnin päässä, mutta niin vain Minttusilmät kairasivat ottelun tasoihin. Toisessa pelissä taisteli erittäin hyvin Hazardia vastaan ja johtikin ottelua ensimmäisen erän jälkeen kahdella maalilla. Niin vain Hazard kampesi itsensä tasatilanteeseen ja voitti lopulta rangaistulaukauksilla.