B-LOHKON TASONMITTAUS KÄYNTIIN
Perjantai, 30 Syyskuu 2022 08:04

SB weikkoset

 

Perjantaina B-lohkokin pääsi avaamaan kautensa tasonmittauksella. Alapiha ja KalU esittävät vahvat esitykset voittamalla molemmat ottelunsa. Weikkoset tekivät myös pirteän paluun sarjaan pienen tauon jälkeen. Ensi viikolla vuorossa taas A-lohko ja Minttusilmätkin pääsevät aloittamaan kauden.

 

TULOKSET:

2 30.09.2022 18:00 h   Alapiha - Weikkoset   4 - 2
2 30.09.2022 18:40 h   Weikkoset - SC Viivelähtö   7 - 3
2 30.09.2022 19:20 h   Alapiha - Pöyryn Pantterit   4 - 1
2 30.09.2022 20:00 h   XAMK - SC Viivelähtö   0 - 2
2 30.09.2022 20:40 h   Pöyryn Pantterit - Team KalU   2 - 4
2 30.09.2022 21:20 h   XAMK - Team KalU   1 - 6

 

 

 

RAPORTTI:

 

Alapiha

Joukkueen rosteri on muovailtu tälle kaudelle käytännössä täysin uusiksi. Vanhasta Alapihasta jäi vain muutama vanhanliiton veivailija rosteriin. Illan otteluista kaksi voittoa kohtuu helposti takataskuun. Joukkue piti pallolla kohtuullista dominanssia ja rakenteli jatkuvasti vaarallisia maalipaikkoja. Ruuti oli vielä ehkä vähän kostean puoleista ja maalipaikkoja tuhlailtiin reilulla kädellä. Paremmalla viimeistelyllä tulostaululla olisi helposti ollut selvemmät lukemat.

 

Weikkoset

Ryminällä sarjaan paluun tehnyt esiintyi erittäin positiivisesti. Ensimmäisessä pelissä aiheutti paikka paikoin pieniä hädän hetkiä Alapihalle, mutta joutui kuitenkin taipumaan. Toisessa pelissä liike oli lääke joka oli liikaa Viivelähdölle. Mikäli otteet jatkuvat samoina niin Weikkoset tulee olemaan todella ilkeä vastustaja jokaiselle. Taistelee tosissaan paikasta liigaan tänä vuonna.

 

Xamk

Leppoista pelailua ja työhyvinvointia urheilun merkeissä oman työyhteisön kanssa. Illan ensimmäisessä joutui kohtaamaan muurin nimeltään Jouni Lahtinen Viivelähdön maalilla. Useita hyviä paikkoja, mutta maalit jäivät uupumaan. Tiukka ja vähä maalinen ottelu kääntyi Viivelähdön eduksi. Toisessa pelissä ei vaan millään riittänyt KalU:a vastaan. KalU hallitsi peliä pallolla ja piti Xamkin poissa vaarallisilta maalipaikoilta.

 

Viivelähtö

Jo vuosia tutkaparina nakutellut kaksikko Sirviö-Hyyryläinen hajosi tälle kaudelle Hyyryläisen vaihdettua Hazardin paitaan. Maalilla onneksi jatkaa vielä joukkueen luotto kassari Lahtinen joka kirjautti itselleen heti ensimmäisellä kierroksella nollapelin Xamkia vastaan. Ensimmäisessä pelissä Viivelähtö oli hieman uninen ja ei pystynyt millään vastaamaan Weikkosten kovaan liikkeeseen. Toinen ottelu Xamkia vastaan oli tahdiltaan hieman rauhallisempi joka sopi viivelähdölle erinomaisesti. Ottelussa mentiin aivan loppuun asti Viivelähdön 1-0 johdossa. Viimeisillä minuuteilla Ossi Huotari teki tärkeän 2-0 osuman ja varmisti Viivelähdölle voiton.

 

Team KalU

No nyt on kirjattuna ukkoja rosteriin reilulla kädellä joten pelaajista ei pitäisi olla kaudella pulaa. Illan kierroksellakin vaihtopenkiltä meinasi tila loppua. KalU esitti tuttuun tyyliin vahvaa pallolista pelaamista. Xamkia vastaan joukkueella ei juurikaan hätää ollut missään vaiheessa ja KalU tyylittelikin kohtalaisen helposti 6-1 voiton. Pöyryn Panttereita vastaan tuli hieman shokki alku Panttereiden maalatessa ensimmäisestä hyökkäyksestä. Pelin edetessä hallinta siirtyi kuitenkin enemmän ja enemmän KalU:lle. KalU:lle voitot molemmista otteluista ja piikkipaikka lohkossa.

 

Pöyryn Pantterit

Aikaisempina vuosina rosterin kapeuden kanssa taistellut PöPa on saanut rosteriinsa hiukan lisää leveyttä. Illan kierroksella ei ollut huono, mutta 3 tehtyä maalia kahteen peliin on vain 3 maalia kahteen peliin. Taitoa joukkueesta kyllä löytyy, mutta illan peleissä sortui liialliseen roiskimiseen ylöspäin ja hakemalla vähän toivotaan toivotaan pitkiä syöttöjä. Tulee varmasti parantamaan oteitaan kauden mittaan. Joukkueen syömähampaana tänäkin vuonna on mies, jota jo legendaksikin ollaan kutsuttu, Mika Paajanen.