KIEKKOKAUSI KÄYNTIIN SUOSIKKIEN KOMENNOSSA
Keskiviikko, 28 Syyskuu 2022 14:21

JK 6

Niin se vain alkoi kiekkokausikin tällä viikolla. Neljässä pelissä suosikit pitivät pintansa ja tulostaululla tehtiin kovaa jälkeä. Erityisesti Hämmingin paluu MAHL kiekkoon oli mykistävää. Dynamitelle ei jätetty mitään palaa ja lukemat 14-4. Ensi viikolla kautensa avaa myös HC Konkurssi. Tästä tulee varmasti huikea kausi!!

1 1 26.09.2022 21:00 h   -   9 - 3
1 2 26.09.2022 22:00 h   ESE CXX - Patteri Baari   3 - 11
1 3 27.09.2022 20:30 h   -   2 - 8
1 4 27.09.2022 21:30 h   -   4 - 14

Maanantai 26.9.2022

DOM - Golf HT 9-3

Kausi alkoi ryminällä. Avaus maalia ei pitkään tarvinnut odottaa, kun palaan MAHL peleihin tehnyt Jesse Haaja pamautti verkot tötterölle ja Golfin johtoon. Riemu ei kuitenkaan pitkään jatkunut kun DOM tasoitti. Ensimmäinen erä mentiin käsi kädessä ja tauolle päästiin 3-3 lukemista, kun Teemu Nieminen toi Golfin rinnalle ajassa 14.59. Todellinen Buzzer beater siis. Toisessa erässä DOM otti aloitteen täysin itselleen, ja Golfilta vain yksinkertaisesti jalat loppuivat kesken. Ratkaisun makua alkoi olla Niklas Kurvisen komeassa 5-3 maalissa ja lopussa Golfin selkä katkesi täysin ja DOM selvään 9-3 voittoon.

Ottelun MVP Perttu Ahvenainen 2+3  Mosse on näköjään treenannut kesän hyvin

ESE CXX- Patteri 3-11

Tämä noudatteli aikalailla samaa kaavaa kuin ensimmäinen. Alku oli tasaista tuloksen valossa, mutta Patteri se vain painoi peliä koko ajan ESE:n päätyyn muttta tauolla johdettiin vain 2-1. Toisen erän alkuun Patteri iski kolme maalia neljään minuuttiin ja homma oli taputeltu. Armoa ei myöskään annettu ja Patteri läpsytteli 11-3 voittoon.

Ottelun MVP Koko Patterin joukkue Maalivahtia luukuunottamatta jokainen pelaaja pääsi ottelussa pisteille.

Tiistai 27.9.2022

PoNu - Virve 2-8

Virve lähtee jälleen kauteen isoin puhein, ja ainakin ensimmäisessä pelissä niille oli myös katetta. Homma luisti heti alusta alkaen, vaikkakin Juuso Liutu vei PoNu:n alussa johtoon. Sen jälkeen jäällä ei oikeastaan ollut kuin yksi joukkue, ja Virve vei peliä miten tahtoi. Tauolla Virve johti  4-2 , ja toisen erän alkuun Joona Salo paketoi homman. Lopulta virvelle onnistumisia laajalla rintamalla ja selvä 8-2 voitto.

Ottelun MVP Joona Salo 3+0  Hatulinen heti kauden alkuun lupaa hyvää

Dynamite - Hämminki 4-14

Olipahan Hämmingiltä vakuuttava palaa MAHL kiekkoon. Joukkue on kasattu isolla rahalla ja GM Lapinen on tehnyt kovaa jälkeä pelaajakoordinaattori Svärdin kanssa. Nippu on kova ja myrskyvaroitus muille on nyt annettu. DYnamite oli hieman vajaalla nipulla liikenteessä, eikä Hämminki antanut mitään armoa. Olli Leskinen toki vei Dynyt johtoon ensimmäisellä laukauksella, mutta se oli laiha lohtu kun Hämminki pyöritteli vastustajansa solmuun. Kymmeneen minuuttiin peli oli 6-2 ja loppu oli pelkkää surffailua. Maaleja ja tehoja tuli mukavasti isolle joukolla ja Hämmingiltä mukava lähtö kauteen 14-4. Dynyillä on vähän kirittävää

Ottelun MVP Artturi Foudila  2+4  Foudila oli monessa mukana ja helppoa oli kavereiden laittaa noista tarjoiluista lötöä pussiin