SALIBANDY KÄYNNISTI TALVIKAUDEN
Keskiviikko, 21 Syyskuu 2022 14:01

 ahmat kuva

 

SALIBANDY ALKOI A-LOHKON TASONMITTAUKSELLA

 

Kuusi A-lohkon joukkuetta pääsi aloittamaan tasonmittauksen salibandyssä. Vielä oli aistittavissa pientä kesäterää joukkueilla ja pallo meinasi pomppia Rantakeitaan parketilla. Ensi viikolla jatketaan B-lohkon tasonmittauksella.

 

ILLAN TULOKSET

 

MDPVM.AikaKoti   VierasTulos
1 23.09.2022 18:00 h  Team A-H-M-A -  FC Hazard 9 - 4
1 23.09.2022 18:40 h  FC Hazard -  Verkkoverstas 2 - 3 (SO)
1 23.09.2022 19:20 h  Team A-H-M-A -  Kyynaamat 5 - 2
1 23.09.2022 20:00 h  Huru-Ukot -  Verkkoverstas 2 - 4
1 23.09.2022 20:40 h  Kyynaamat -  Haipro 5 - 6 (SO)
1 23.09.2022 21:20 h  Huru-Ukot -  Haipro 4 - 2

 

 

Katsaus illan joukkueisiin

 

Team A-H-M-A

Ahmat aloittivat siitä mihin viime kaudella lopettivat. Peli oli tuttuun tyyliin helpon näköistä jossa pallo ja miehet liikkuvat. GM Himanen vahvisti rosteriaan vielä entisestään kiinnittämällä Ahmoille Kalle Luhangon joka naputtelikin jo ensimmäisissä peleissä 5 maalia. Himanen Jr. oli myös pelipäällä naputellen alakerrasta mukavat 2+5 tehot. Ahmat on varmasti tänäkin vuonna suuri suosikki nostelemaan pyttyä liigassa keväällä.

 

 

Hazard

Joukkueen GM oli näköjään syksyn kynneksellä tehnyt maistuvan traden kirjauttamalla pitkään Viivelähdössä pelanneen Henri Hyyryläisen omaan rosteriinsa. Hazard aloitti tasonmittauksen kohtaamalla lohkon kaksi kovinta. Ensimmäisessä pelissä Ahmat tarjoili shokkihoitoa ja peli oli ensimmäisen erän jälkeen 6-2 Ahmoille. Toinen erä meni enemmän ja vähemmän pelailun merkeissä. Toiseen peliin Hazard ryhdistäytyi ja piti Verkkoverstasta todella tiukoilla, jossa Verkkoverstas korjasi itselleen kaksi pistettä rangaistulauksilla. Huhujen mukaan divari-juna lähti vahvasti puksuttamaan, mutta mikäli pelit jatkuvat niin kuin jälkimmäinen niin eiköhän ovet liigan puolelle aukene. Tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia ?

 

 

Verkkoverstas

Onhan se vaan kova nippu ainakin paperille kirjoitettuna. Joukkueessa ei taida olla ainuttakaan pelaajaa joka ei olisi jossain vaiheessa pelannut sarjatasolla salibandyä. Vanhemmalla osastolla ei jalka enää välttämättä liiku niin kuin ennen, mutta vanhat pelikaverit laittavatkin mielellään pallon tekemään töitä. Ensimmäisellä kierroksella puolustaminen ei meinannut hirveästi kiinnostaa, mutta tämä varmasti tulee muuttumaan kauden mittaan. Nappaa itselleen varman paikan liigaan ja taistelee pytystä.

 

 

Haipro

Joukkue jatkaa tyylilleen omaa iloista ja rentoa pelaamistaan. Pelasi tasapainoiset ensimmäiset ottelut. Illan helmenä ehdottomasti Samu Myyryläisen tasoitus Kyynaamoja vastaan aivan ottelun lopussa siirtäen ratkaisun rangaistuslaukauksille jossa Haipro oli vahvempi Olli Wariksen maalilla. Pelasi viime vuonna liigaa, saa nähdä mihin rahkeet riittävät tänä vuonna ?

 

 

Kyynaamat

Kyynaamat ponnistaa sarjaan uusilla paidoilla ja uudella nimellä. Runko on sama millä joukkue nappasi viime vuonna itselleen divarin mestaruuden Cafe Keidas nimellä. Muutamia täsmä hankintojakin oli ilmeisesti tehty. Ensimmäisellä kierroksella peli oli vielä hieman sekavan oloista ja joukkue teki hätäisiä ratkaisuja. Kapellimestarin puikkoa joukkueessa heiluttelee tänäkin vuonna vieterimäinen Joonas Luhanko. Pölyt on nyt karisteltu mailoista ja seuraavalla kierroksella tullaan varmasti näkemään valmiimpi joukkue. Tulee taistelemaan tiukasti paikasta liigan puolelle.

 

 

Huru-Ukot

Hurut aloitti kautensa tasaisella suorituksella. Verkkoverstaan kokemus oli avauskierroksella liikaa kuitenkin. Toisessa pelissä Haipro painoi Hurujen päälle, mutta tiiviillä puolustuksella ja nopeilla vastahyökkäyksillä pisteet Huruille. Hurutkin olivat käyneet kaupoilla ja tradenneet itselleen KalU:sta Kalle Savolaisen. Hyvällä suorituksella tasonmittauksessa pystyy myös ottamaan paikan liigassa.