KAARI JA CANARIA KORJASIVAT PYTYT
Tiistai, 30 Elokuu 2022 12:43

RL voittajat

 Näin se tuli Rautaliiga saatiin päätökseen ja mikä lopetus sille saatiinkaan. Liigassa ei hirveästi ollut mainittavaa, kun Kaari oli jo mestaruutensa varmistanut. DIvarissa puolestaan jännitystä riitti viimieseen minuuttiin asti. Lopulta pytyn vei mukanaan Canarian Pallo, joka nousi mestaruuteen tupla-voitolla ja suotuisilla tuloksilla. Kiitos kaikille sarjaan osallistuneille joukkueille ja onnea mestareille. PMT:ssä nähdään!

 

 

 

 

 

Liiga

 

4 29.08.2022 18:00 h   -   1 - 1
4 29.08.2022 18:40 h   -   2 - 3
4 29.08.2022 19:20 h   - M3   2 - 3
4 29.08.2022 20:00 h   -   0 - 10
4 29.08.2022 20:40 h   - M3   10 - 1

 

Liigan viimeisellä kierroksella ei enää pytystä pelattu, mutta moraalisen mestaruuden eli kakkospaikan nappasi M3. Kaarelle siis pytty puhtaalla pelillä.

 

Kaarirakennus 24 PTS

Kaari laittoi vielä viimiesen kierroksen kunniaksi kunnon tivolin pystyyn. Wilmertin ja M3:n puolustukset laitettiin sellaiseen karuselliin että hyvä jos kaikki kotiin löysivät. Molemmissa peleissä kymmenen tehtyä maalia. Illan ainut kauneusvirhe oli M3:n tekemä maali. Kauden aikana Kaari kompasteli pari kertaa, mutta kun pytystä alettiin pelata ei muilla ollut mitään palaa tämän junan pysäyttämiseen. Kaarenkin kohdala voidaan jo puhua dynastiasta, sillä niin monta kertaa on pytty Paasosen vitriiniin jo matkannut. Onnea jälleen Kaarirakennus!

 

M3 13 PTS

M3 piti kakkospaikkansa Liigassa. Illan ensimmäinen kamppailu oli Probbaa vastaan ja täyden työn sai M3 tehdä pisteiden eteen, mutta paineet kestettiin ja pinnat kotiin 3-2 voitolla. Kauden huipensi peli Kaarta vastaan, josta ei jäänyt tarinoita kiikkuun. 1-10 pataan.

 

Wilmert 10 PTS

Wilmert se vain jaksaa painaa vaikka rosteri ei pullistele. Red Horsen kanssa peli oli todella tasainen. Wilmert oli paikoissaan tehokkaampi, ja jopa hieman onnekas omassa päässään. Ottelun voittomaaliksi jäi Jani Kokon komea volley maali, joka kiipeää korkealle kauden komeimmissa maaleissa.

 

RedHorse 9 PTS

RedHorsen kausi päättyi myös pistepussin lihotukseen. Molemmat pelit olivat todella tiukkoja, ja jännittäviä. Probbaa vastaan peli eteni tasaisesti päästä päähän ja paikkoja oli molemmilla, mutta sopuisasti päädyttiin 1-1 pistejakoon.Wilmerttiä vastaan jäikin sitten luu käteen. Paikkoja oli mutta viimiestely tökki sen verran että Wilmert riisti voiton 3-2 lukemin.

 

 

Probba  1 PTS

Probba saapui lopettamaan kauden tyylilllä. Harmillista että pari viikkoa olivat sen verran hakalia että Probba ei päässyt näyttämään todellista osaamistaan. Red Horsen ja M3:n kanssa pelattiin todella tasaiset pelit. Red Horselta tuli pinna, ja M3:a pidettiin todella tiukoilla. Harmillisesti alku oli sen verran nihkeä että kiri ei aivan kantanut ja pisteet karkasivat 2-3 lukemin. 

 

Divari

 

4 29.08.2022 18:00 h   Aarnikotkat -   0 - 1
4 29.08.2022 18:40 h   -   3 - 0
4 29.08.2022 19:20 h   Aarnikotkat -   2 - 1
4 29.08.2022 20:00 h   -   2 - 3
4 29.08.2022 20:40 h   -   2 - 1

 

Divari sai myös arvoisensa päätöksen. Jokaisella pelillä oli merkitystä ja oikeastaan yksittäisillä tilanteillakin oli iso rooli. Lopulta Canaria yllätti kaikki ja kiri kolmospaikalta mestaruuteen asti.

 

Canarian Pallo 14 PTS

Niin siinä vain kävi että Canaria nousi takamatkalta mestaruuteen. Homman nimi oli selvää. Molemmat pelit piti hoitaa ja apuja tulla muiltakin. Canaria hoiti oman hommansa. Ensin todella tärkeä matsi Aarnikotkia vastaan. Pelin panos oli käsin kosketeltava ja se näkyi ottelussa. Molemmat puolustivat todella tarkasti, ja paikoilla ei juhlittu. Lopulta Canaria onnistui Ilmari Oksan toimesta. Tämän jälkeen Aarnikotkat löi painetta, mutta Canaria kesti ja unelma oli elossa. Toisessa pelissä Urhoa vastaan Canaria jatkoi siitä mihin se jäi. Urholle ei annettu mitään palaa ja nähtiin komea maalikin kun Eetu Lahtinen laukoi elämänsä kudin joka upotti Urhon lopullisesti. Omat hommat oli hoidettu ja sitten apuja tarvittiin muilta. Se apu tulikin Vaihtopenkiltä viimiesessä pelissä. Näin ollen Canaria kruunattiin mestariksi huikean illan päätteeksi. Onnea Canaria!!

 

Aarnikotkat 13 PTS

Aarnikotkat lähti viimieselle kierrokselle piikkipaikalta, mutta se ei riittänyt. ENsimmäisestä pelistä tuli tappio Canarialle 0-1 ja kun Canaria hoiti oman pelinsä oli pytty karannut. Viimeisestä pelistä Vaihtopenkkiä vastaan meinasi tulla pannukakku, mutta Aarnikotkat lopetti kautensa tyylillä nousten ottelun lopussa rinnalle ja ohii. 2-1 voitto tästä pelistä. 

 

LB 13 PTS  

Ilta oli edennyt siten että LB:llä oli mestaruus omissa käsissä. Riitti kun omat pelit hoitaa niin pytty tulee kotiin. Paineet painoivat niskassa, ja Urho meinasi olla jo kompastuskivi. LB kuitenkin kaivoi itsensä kuopasta, ja nousi 3-2 voittoon. Kauden päätti ottelu Vaihtopenkkiä vastaan. Pelin panos paistoi otteista ja paikoilla ei tässäkään pelissä juhlittu. Kaikki näytti hyvältä kun LB siirtyi johtoon Antti Torniaisen osumalla. Tämä johto ei kuitenkaan kestänyt ja Vaihtopenkki tuli rinnalle. Tasuri ei vain riittänyt ja LB joutui avaamaan peliään, ja hakemaan voittomaalia, mutta sitä ei kuulunut ja lopulta Vaihtopenkki onnistui uudestaan ja mestaruus karkasi kirvelevällä tavalla.

 

Vaihtopenkki 10 PTS

Vaihtopenkin saumat pyttyyn olivat menneet jo ennen omia pelejä, mutta hyvät esitykset silti. Aarnikotkia vastaan Vaihtopenkki oli pitkään kiinni voitossa, mutta lopulta tappio tuli 1-2 lukemin. Kauden viimeisessä pelissä vaihtopenkki oli ratkaisemassa mestaruutta. Canarian tulospalkkiot silmissään Vaihtopenkki pelasi kuin hurmiossa ja taisteli tosissaan Canarian puolesta. Viimiesen vitosen rynnistys toi Vaihtopenkille voiton 2-1 lukemin.

 

Urho 7 PTS

Urhon kausi päättyi hieman mollivoittoisesti. Canariaa vastaan ei ollut oikein mitään palaa, ja tuloksena 0-3. LB:tä vastaan Urho antoi todella hyvän vastuksen, mutta LB:n saavutustarve oli Urholle liikaa ja tappio tuli 2-3 lukemin.