JÄSENASIAA!
Perjantai, 05 Elokuu 2022 08:56

saatanantunarit

 

MAHL:n hallitus on 4.8.2022 kokouksessaan kiinnittänyt huomiota maksurästeihin. Maksurästejä on useamman vuoden ajalta yhteensä 6.096,03 euron edestä, joista avoinna vuoden 2022 osalta 4.307,58 euroa.

 

Summat ovat käsittämättömiä ja erittäin merkittäviä, koska summat ovat puhtaasti pois MAHL:n toimintojen pyörittämisestä, palkoista, vuokrista, toimintojen edelleen kehittämisestä.

 

Osa maksuista on selkeästi henkilöillä rästissä, ja usein ne hoidetaan kun esim. talvisarjat starttaavat ja se oma laji alkaa. Kaikille on kuitenkin selvää, että maksujen jatkuva seuraaminen vie aikaa jostain muusta toiminnasta, joten hallinnon tehokkuus kärsii. Lisäksi kesä- ja talvisarjojen budjetteja suunniteltaessa rästit otetaan huomioon, ne lisätään saataviin, eli lajien osallistumismaksuja korotetaan osin toisten henkilöiden laiminlyöntien johdosta. Oikein ja ajallaan toimivat henkilöt siis lopulta kustantavat ns. vapaamatkustajien puuhastelut. Noh, niinhän se on yhteiskunnassa muutoinkin.

 

» Elokuusta 2022 alkaen henkilöt, joilla on maksuja rästissä yli 2 kuukauden ajalta ovat suoraan edustuskelvottomia kaikessa MAHL:n toiminnassa.

» Henkilöt, keillä on viimeisen 2 kk sisällä maksuja rästissä huomautetaan asian hoitamisesta. Huomautuksen laiminlyönti johtaa henkilön edustuskelvottomuuteen.

 

Edustusoikeus palautuu rästien hoitamisen yhteydessä.

 

Mikäli joukkue peluuttaa edustuskelvotonta pelaajaa, tuomitaan joukkue häviämään jo pelattu peli 0-5 (tai jos hävisi enemmän niin kyseinen tulos).

 

» Mikäli joukkueenjohtaja haluaa varmistuksen pelaajiensa pelikelpoisuudesta, voitte tarkistaa asian ennen peliä MAHL:n edustajalta.

 

Lisäksi, mitä edellä kerrottu, MAHL selvittää asiaa, voidaanko ns. "törkylaari" julkaista MAHL:n sivuilla edustuskelvottomista pelaajista. Edustuskelvottomia henkilöitä voivat olla myös muussa pelikiellossa olevat henkilöt.

 

Kuinka näet oman laskutustilanteesi?

 

» Kirjaudu https://mahl.myclub.fi/flow/login

» Mikäli tililläsi on "Laskut" kohdassa punainen väri ja numero, on sinulla maksamattomia laskuja, muussa tapauksessa sinulla on kaikki kunnossa.

 

HOX! Mikäli sinulla on mielestäsi aiheettomia maksuja rästissä, tai olet tilannut esim. rekisteröinnin ilman aietta sitä lunastaa, ole yhteydessä Elinaan, elina(at)mahl.fi

 

Mikkeli 5.8.2022

MAHL hallituksen puolesta pj. Pasi Pippuri