KESÄSÄBÄSSÄ JÄLJELLÄ LOPPUHUIPENNUS
Torstai, 16 Kesäkuu 2022 09:26

salibandy haipro

Kesäsäbän runkosarja lopetettiin eilen ilman sen suurempia yllätyksiä. Taulukossa paikat eivät vaihtuneet ja Välieriin matkasivat suoraan Verkkoverstas ja Ahmat. Puolivälierissä yhteen iskevät seuraavat parit HaiPro-KalU ja Alapiha-Cafe Keidas. Koko sarja isketään pakettiin Rantakeitaalla ensi viikon keskiviikkona klo 18.00 alkaen.

 

OTTELUT

 

6 25 15.06.2022 18:00 h   Verkkoverstas -   5 - 1
6 26 15.06.2022 18:40 h   -   8 - 0
6 27 15.06.2022 19:20 h   - Verkkoverstas   4 - 7
6 28 15.06.2022 20:00 h   -   5 - 4 (SO)
6 29 15.06.2022 20:40 h   -   4 - 1
6 30 15.06.2022 21:20 h   -   0 - 9

 

 

RAPORTTI

 

Verkkoverstas  30 PTS

Verkkoverstastas se näköjään painoi puhtaan sarakkeen runkosarjassa. Peli oli uomissaan jo heti ensimmäisestä ottelusta lähtien, eikä pysäyttäjää vain löytynyt missään vaiheessa. Ahmat tarjosi hyvän vastuksen pari kertaa, ja HaiPro piinasi etenkin viimiesellä kierroksella Oranssipaitoja, ja tmä osoitti, että Verkkoverstaski koostuu vain kuolevaisista. Kuitenkin mikään muu kuin mestaruus ei Verkkoverstaalle nyt kelpaa. Nähtäväksi jää kuka asettuu välierässä vastaan.

 

Team A-H-M-A 24 PTS

Ahmat oli yhtä selkeä kakkonen kuin Verkkoverstas oli ykkönen. Verkkoverstaalle Ahmat hävisi kahdesti, mutta muista peleistä napsui pelkkiä voittoja. Toki muutaman kerran meinasi tehdä tiukkaa, mutta joukkueessa on niin paljon ratkasuvoimaa, että tiukatkin pelit käännetään väkisin. Ahmat tunnetusti syttyy kun panokset kovenoo. Eli Ensi viikkoo lähdetään vain ja ainoastaan mestaruus mielessä.

 

Team HaiPro 15 PTS

Haiprolla oli ohut sauma Viimeisellä kierroksella nousta kakkospaikalle, mutta lopulta oma paikka löytyi kolmos ruudusta. HaiPron kausi on ollut kaikin puolin onnistunut ja joukkue malttaa pelata vahvuuksillaan matsista toiseen. Etenkin viimeisen kierroksen ottelu Verkkoverstasta vastaan näytti sen että jos oma peli saadaan viritettyä täysin minttiin voi HaiPro voittaa isompansakkin, mutta ensin mpitää selvittää puolivälierä KalU:a vastaan.

 

Alapiha 15 PTS

Alapihaa voidaan pitää salibandyn uudistajana. Ottelut voidaan vetää läpi ilman vaihtereita ja pelistä tapetaan vauhti minimiin aivan mestarllisesti. Alapiha on parhaimmillaan todella vaikea vastus isommilleen ja onkin mielenkiintoista nähdä mitä ensi viikolla tapahtuuu. Jos Keidas kaatuu puolivälierässä on taivas auki vaikka päätyyn asti. Toki kolme peliä yhteen iltaan saattaa vaatia pari vaihtaria.

 

Cafe Keidas 5 PTS

Keidas taisteli läpi runkosarjan suhteellisen mallikkaasti. Mukaan mahtui toki muutama mahalasku, mutta pääpiirteittäin homma on rullannut hyvin eteenpäin. Suurin haaste on ollut lievä tehottomuus, mutta uho on kova että kauden tärkeimmässä pelissä laitetaan pallot reppuun ja painellaan pitkälle. Keskiviikona vastaan tulee siis Alapiha.

 

Team KalU 1 PTS

KalU lämpeää juuri ennen kauden tärkeintä hetkeä. Pinnatili aukesi viimiesellä kierroksella ja se saattaa avata padot. KalU on valmistautunut vain ja ainoastaan Kauden viimiesiin peleihin ja tulos maksimoidaan sillä että altavastaaja asema on taattu joka peliin, ja sitten yllätetään kaikki.