PAAJASELTA SUONENVETO ILTA
Torstai, 09 Kesäkuu 2022 07:23

salibandy ahmat kalu

Kesäsäbä palasi pienen huilin jälkeen kuuden pelin voimin. Sinäänsä isoja yllätyksiä ei nähty missään pelissä. Verkkoverstas jatkaa kärjessä puhtaalla pelilä ja Keidas sekä KalU parantavat koko ajan. Illan hahmo oli Alapihan Mika Paajanen. Alapiha pelasi ilman vaihtareita ja otti kaksi voittoa. Maaleja Alapiha kierroksella 10 ja Paajanen teki niistä 8 ja pääle vielä yksi syöttökin. Hurjaa jälkeä. Hyvä Mika!!

Verkkoverstas  24 PTS

Verkkoverstasta ei näköjään pysäytä kukaan. Ahmat tarjosi hyvän vastuksen ensimmäisessä pelissä. Verkkoverstas joutui alussa tappiolle, mutta omaan peliinsä luottanut Verkkoverstas jauhoi komen tasoituksen ajassa 12.22. Komea oli 2-1 johtomaalikin, joka syntyi Jussi Sinkon lavasta. Ahmat tasoitti heti seuraavsta hyökkäyksestä ja haaste oli heitetty. Sinkko kuitenkin ratkaisi homman kun hän riisti pallon Ahmojen puolustukselta hieman halvalla ja pallo reppuun. Hieman onnekas oli neljäskin maali ja siihen Ahmat katkesi. Lopputulos 5-2. Toinen peli KalU:a vastaan ei enää ihmeitä vaatinut. KalU kyllä juoksi, mutta Verkkoverstas käytti syntyneet tilat hyödykseen todella tehokkaasti, ja tuloksena 8-2 voitto.

Team A-H-M-A 18 PTS

Ilta alkoi Keidasta vastaan voitolla. Helpolla Keidas  ei toki nahkaansa myynyt. Ahmat löysi itsensä tappiolta jo ensimmäisestä tilanteesta. Sen jälkeen Ahmat otti pelin halintaansa ja ennen kuin 10 minuuttia oli taulussa peli oli 2-1. Keidas tuli vielä tasoihin ennen erätaukoa. Peli ratkesi Ahmoille toisen erän alkuun kun nopeaan tahtiin Ahmat iski kolmesti. Lopulta 7-4 voitto takataskuun. Illan toisesta pelistä napsahti tappio Verkkoverstasta vastaan. Peli oli hyvää, mutta pienet virheet ja epäonni maksoivat pinnat tässä pelissä, mutta Ahmat näytti että Verkkoverstaan voi voittaa kun virheet karsii pois ja samanlainen tekemisen taso pysyy muuten.

Team HaiPro 15 PTS

HaiPro ei onnistunut kaventamaan eroaan Ahmoihin. Ilta toki alkoi hyvin Keidasta vastaan. Peli oli tiukkaa vääntöä läpi pelin, mutta HaiPro oli omissa paikoissaan tehokkaampi ja onnikin oli myöten. 20 minuuttiin HaiPro karkasi 4-1 johtoon, ja siitä he eivät enää luopuneet. Viimeiselle kympillä molemmat onnistuivat maalinteossa kahdesti, ja HaiProlle 6-3 voitto. Alapihaa vastaan ei sitten onnistunut oikeen mikään. Ensimmäinen kymppi mentiin tasaiseen tahtiin, mutta sitten HaiPro ei enää pystynyt vastaamaan Alapihalle ja tuloksena oli hieman yllättäen tappio lukemin 3-7.

Alapiha 12 PTS

Alapiha tuli ja otti 6 pinnaa eilen. Tätä voi pitää varsinaisena uroekona, sillä Alapiha pelasi jälleen ilman vaihtareita. Tylyimmän esityksen löi pöytään Mika Paajanen. Haiproa vastaan Paajanen paukutteli vaatimattomat tehot 6+1. Ja kun Aapiha voitti 7-3 niin paljoa enempää ei oikein voi edes vaatia. Toiseen peliin KalU:a vastaan tahti hieman hiipui kun pohje kramppasi, mutta siitä huolimatta 2+0 ja jälimmäinen oli tietysti voittomaali 3-2 voittoon päättyneessä ottelussa. Voi olla että tänään pohkeen lisäksi hartiat ovat olleet Paajasella kipeät kun joukkuetta piti kantaa reppuselässä koko ilta. Toki aivan huikea esitys koko joukkueelta noin haastavista lähtökohdista.

Cafe Keidas 3 PTS

Keidas tarjosi kaksi ryhdikästä esitystä, mutta niistä ei nyt vain palkintoja tullut. Eilistä leimasivat tuhlailu ikävät virheet ja huono tuuri. Ahmoja Keidas piti tiukilla ensimmäisen erän, mutta Ahmat jauhoi tuurilla ja taidollakin tauluun 7-4 lukemat. HaiProa vastaan bensa jo vähän loppui ja tappio tuli 3-6. Tästä huolimatta Keidas antoi varoituksen että hyvänä päivänä Ahmatkin on lyötävissä.

Team KalU 0 PTS

Ei oikein irronnut KalU:lla vieläkään. Pistetili ei nimittäin vieläkään auennut, mutta ei se paljosta ollut kiinni. Verkkoverstasta vastaan KalU ei oikein saanut pallollista peliään kulkemaan, mutta jalkaa ja yritystä löytyi kyllä. Toisen erän aikana saatiin myös muutama onnistuminen ja positiivinen fiilis päälle. Alapihaa vastaan palkinto oli lähellä ja sen pystyi jo lähes maistamaan. 0-0 pelattiin lähes koko ensimmäinen erä, ja viimiesellä miuutilla Olli Matilaisen millintarkka kuti vei KalU:n johtoon. Toisen erän alkuun iski synkkä viisi minuuttinen ja Alapiha rokotti kolmesti. KalU kiipesi kuitenkin peliin mukaan kun Olli Matilainen onnistui toistamiseen. KalU:n loppurynnistys ei kuitenkaan tuonut enempää maaleja ja pinnat jäivät jälleen ottamatta. Mutta jälleen askel parempaan suuntaan oli tämä