JÄÄKAUSI STARTTAA ELOKUUSSA!
Maanantai, 30 Toukokuu 2022 10:00

dhd leiska

 

MAHL lisää tapahtumakirjaansa uuden sivun. Korona pakotti parin vuoden ajan siirtämään perinteisen Jääkiekon PMT:n elokuulle, vain osoittaakseen että elokuun kiekkoturnauksellekin olisi paikkansa. Niinpä se tyhjiö täytetään uudella turnauksella, tavoitteena on muodostaa DHD:stä PMT:n kaltainen perinne.

 

» DHD - Dom Hockey Day (600 €) | 5-6.8.2022 PERUTTU

 

Ei pelaajarajoitteita, pe-la välillä. Turnaus on SJL:n alainen harrasteturnaus, pelaajilla tulee olla henkilökohtainen pelipassi, tai turnauksen aikainen harrasterekisteröinti (2 e). Pelipassit ja harrasterekisteröinti tulee ottaa SuomiSportin kautta.

 

Peliaika 2 x 15 min tehokasta (ottelun max. aika 45 min). Lohko-ottelut voivat päättyä tasan, kaavio- ja sijoitusotteluissa paremmuus ratkaistaan kerrasta poikki voittolaukauskilpailuin.

 

Turnaukseen mahtuu 6/8/9 tai 12 joukkuetta*, ja jokaiselle joukkueelle tulee yhteensä 4 ottelua kahden päivän aikana. Turnauksen pe-pelit harjoitushallissa, la-pelit kilpa- ja harjoitushallissa.

 

ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET (ja varasijoilla)

  1. Dandemi | Suomi
  2. HC Alapiha | Suomi
  3. Lepakkoketut | Suomi
  4. .

 

ILMOITTAUDU MUKAAN DHD - Dom Hockey Day:n TÄÄLTÄ!

 

1) Ilmoittautumisen jälkeen jojolle kolahtaa sähköpostiin turnauksen osallistumismaksu, joka tulee maksaa 31.7.2022 mennessä.

2) Osallistumismaksun maksamatta jättäminen: Mikäli maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, osoitetaan turnauspaikka varasijoilla oleville joukkueille.
3) Turnausilmoittautumisen peruuttaminen: Turnauspaikan voi peruuttaa maksutta 30.6.2022 asti. Tämän jälkeen peruutetuista turnauspaikoista peritään täysi osallistumismaksu.

FORCE MAJOR - ole yhteydessä Pasiin pasi(at)mahl.fi

 

dhd tarra

TURNAUSPAIKKA

Turnaus pelataan Mikkelissä Kalevankankaan ulkoilualueella sijaitsevassa kilpa- ja harjoitusjäähallissa, erillisen otteluohjelman mukaisesti 5.-6.8.2022. Hallin osoite on Raviradantie 24 Mikkeli. Turnausjärjestäjä Mikkelin alueen harrasteliigat ry. Turnaus on Suomen Jääkiekkoliiton alainen harrasteturnaus.

 

Turnauksen reaaliaikainen tulospalvelu sekä muuta infoa löytyy osoitteesta www.turnauspiste.fi.

 

TAPAHTUMAPELIPASSI

Pelaajilla tulee olla henkilökohtainen SJL:n pelipassi, tai Jääkiekon PMT -turnaukseen hankittuna henkilökohtainen "Harrasterekisteröinti", joukkueena Mikkelin alueen harrasteliigat.

 

SIIRRY SJL:n tapahtumapelipassisivulle. Sivulla ohjeet kuinka passin osalla tulee toimia, sekä "pelipassiluokat" kohdasta mikä sinulle toimivin pelipassi kyseiseen turnauksen. Sivulla myös ohjeet tapaturman sattuessa turnauksessa.

 

TÄSTÄ SJL:n pelipassin ostoon, mikäli sinulla on jo tunnukset "Suomisport" -palveluun, aktivoi ja osta itsellesi sopiva pelipassi. Tapahtumaan, tai loppukaudeksi (voimassa 30.4.2023 saakka) mikäli pelaat tulevalla kaudella jotain SJL:n alaista kilpa- tai harrastesarjaa.

 

OHJE harrasterekisteröinnin lunastamiseen (2 e, +halutessaan vakuutus 40 e)

 

Pelipassiin ostossa tarvittavat täytettävät tiedot:

» Hae lajisi: Jääkiekko

» Valitse pelipassiluokka (harrasterekisteröinti 2 e -> tai joku muu jos pelaat jossain koko kauden)

» Missä seurassa: Mikkelin alueen harrasteliigat ry. (mikäli tarvitset vain DHD-turnaukseen, tai MAHL:n sarjakauteen)

» Vakuutus, vapaaehtoinen: Turnausta varten jos vakuutusta kaipaat, ota Try-out 7 vrk. (40 e)

» Milloin vakuutus alkaa: 5.8.2022

» Kertaa tapahtumat ja siirry maksamaan.