PATTERI BAARI JA MIKKELIN GOLF HT JÄÄKIEKON MESTAREIKSI
Torstai, 14 Huhtikuu 2022 10:51

JK voittajat

jääkiekon Liiga ja divari ovat nyt paketissa. Maanantaina selvitettiin Divarin finaalistit ja tuohon päättyi PoNu:n ja Dynamiten matka. Tiistain finaaleissa ennakkosuosikit pitivät pintansa, mutta täyden työn mestarit saivat tehdä kannujensa eteen. MAHL onnittelee mestareita, ja kiittää kaikkia kaudella mukana olleita joukkueita ja eritoten tuomareita

Kesäkauden ilmoittautuminen on käynnissä. Lisäätietoja ja ilmoittautumiset TÄSTÄ

Golf HT - Dynamite 5-2

Golf lähti otteluun todella suurena ennakkosuosikkina, mutta niin vain Dynyt antoivat todella hyvän vastuksen. Golf aloitti ottelun kuitenkin todella räväkästi ja paine oli heti Dynamiten päädyssä. Rynnistys tuptti ensimmäiseen erään kaksi maalia, ja näytti että Golf painelee maisemaan. Mutta vielä mitä toisen erän alkuun Dynamite kavensi ensin alivoimalla ja hetkeä myöhemmin Olli Leskinen tasoitti Ylivoimalla. Ote siirtyi hetkellisesti Dynyille, ja hetken mieliin hiipi mahdollisuus yllätyksestä. Golf kuitenkin kesti ilman uusia takaiskuja ja Mika Häkkinen vei Golfin uudestaan johtoon komealla kanuunalla aivan yläkulmaan. Minuuttuia myöhemmin Lauri Väisänen laittoi homman pakettiin ja Golf Finaaliin 5-2 lukemin

Ottelun MVP Mika Häkkinen 2+1  Vapauttavan 3-2 maalin tekijä.

PoNu - ESE CXX- 1-5

Hankala sanoa oliko tämä peli ESE:n hyvyyttä vai eikö PoNu aivan yltänyt parhaimpaansa. ESE otti pelin komentoonsa heti alusta alkaen ja Jesse Matiskaisen istuessa jäähyllä Timo Holmberg vei ESE:n johtoon ja vielä ennen ensimmäisen kympin täyttymistä Jesse Dufva tuplasi johdon. Seuraava kymmenminuuttinen mentiin tavallaan suvantovaihetta. ESE sai joitain paikkoja mutta ne Aku Kaipainen hoiti. PoNu ei taas oikein saanut omaa hyökkäämistään käyntiin missään vaiheessa ja lopulta ESE onnistui kolmannen kerran MIkko Oksasen toimesta. Homma oli tällä selvä ja ESE finaaliin 5-1 lukemin.

Ottelun MVP Mikko Oksanen 2+2  Mikko Nousi esille silloin kun peli piti ratkoa

Tiistai 12.4.2022

Golf HT - ESE CXX 6-3

Ottelun ensimmäinen erä oli lladukasta kiekkoa jossa peli alltoili mukavasti päästä päähän ja molemmat saivat pari onnistumista. Erän loppuakohden ote alkoi kuitenkin siirtyä Golfille ja kun Juhani Kortelaisen kammo kuti YV:llä vei Golfin johtooon tuli ESE:lle synkkä hetki ja Golf karkasi tavoittamattomaan 5-2 johtoon. Lopulta lukemat kirjattiin 6-3 j Golfille Divarin mestaruus. Onnea Golf!

Ottelun MVP Petri Häkkinen 0+3  Finaalin kapelimestari

Patteri Baari - Konkurssi 5-2

Kauden huipennus ei aivan noussut sellaisiin sfääreihin kuin ehkä ennalta oli ajateltu.Patteri näytti tässä kamppailussa kuinka tarkalla puolustamisella voitetaan mestaruudet. Patteri otti peliin salama alun iskien kaksi maalia kahteen minuuttiin. Tämä herätti Konkurssin pelaamaan, mutta sen hintana oli että puolustukseen jäi aukkoja. Näitä Patteri pyrki hyödyntämään jättämällä yhden miehen kärkylle. Näistä muodostuikin ajoittain vaarallisia paikkoja. Konkurssi herätti pelin eloon Taneli Häkkisen YV maalilla. Patteri otti kuitenkin kahden maalin johtonsa takaisin ennen taukoa.  Toisen erän alkuun nähtiin pelin ratkaisu kun Pauli Homan ja Tuomas Miettinen onnistuivat minuutin sisään, ja peli selvä. Konkurssi ei oikein saanut peliään kulkemaan missään vaihessa ja Patteri pääsi nostamaan pyttyä 5-2 lukemin

Ottelun MVP Iivo Hokkanen  0+4  Huikea määrä töitä molempiin suuntiin ja alustus noin moneen maaliin tuovat maininnan