KIEKKOKAUSI LOPPUHUIPENNUKSIA VAILLE VALMIS
Maanantai, 11 Huhtikuu 2022 08:29

JK 6

Viime viikolla pelattiin neljänä päivänä. Maanantaina pelattiin Divarin runkosarja loppuun, ja siitä ei ole oikeastaan mainittavia asioita. Tiistaina ja torstaina panokset olivatkin tapissaan. Liigassa pelattiin välieräkamppailut, joissa ennakkosuosikit olivat murskaavan ylivoimaisia. Torstaina kamppailtiin pääsystä Divarin välieriiin. ESE otti odotetusti omansa, mutta Dynamite käytti etsikkoaikansa ja paineli Välieriin.

Nyt maanantaina ovat vuorossa Divarin välierät ja Tiistaina kausi huientuu Finaaliehin Klo 20.00 alkaen.

Sunnuntaina saatiin myös +40 sarjan Runkosarja maaliin. Sarja pelataan loppuun 18.4 Ensin välierät ja siihen perään sijoitusottelut. Tulossa on huikea päätös kaudelle

7 07.04.2022 20:00 h   ESE CXX -   6 - 0
7 07.04.2022 21:00 h   Jamon Pojat -   4 - 5 (SO)

+40

4 12 10.04.2022 13:00 h   Vanhat Pukit -   1 - 9
4 13 10.04.2022 14:00 h   - Vanhat Pukit   16 - 1
4 14 10.04.2022 15:00 h   -   3 - 5

Maanantai 4.4.2022

ESE CXX- Cafe Keidas 7-4

Voitolla ESE varmistaisi runkosarjan kakkospaikan ja sen se myös teki. Toki Keidas pisti hyvin kapuloita rattaisiin ensimmäisen erän ajan. Keidas horjutti maailman järjestystä siirtymällä 10 minuutin kohdalla 3-2 johtoon. ESE kuitenkin punnersi itsensä väkisin rinnale erän lopussa ja toisen erän kärkeen se paineli horisonttiin 7-4 voitolla ESE:lle pisteet ja kakkospaikka

Ottelun MVP Mikko Oksanen 2+2  Mikko Nousi esille silloin kun peli piti ratkoa

Dynamite - Jamon Pojat 6-3

Jamon Pojat oli ilman vaihtareita ja vielä kun ESE voitti oman pelinsä ei tähän jäänyt pelattavaa. Dynamite hyödynsi liike etunsa ja Jamon Pojat keskittyi selviytymään pelistä. Dynyt latoi pelin 6-0:n ensimmöiseen 20 minuuttiin ja loppu meni surfailuksi ja Jamon Pojatkin pääsivät maalien makuun. 6-3 Dynyille

Ottelun MVP Eetu Kurri 1+2  Tehot alkavat löytyä kauden tärkeimmällä hetkellä

Tiistai 5.4.2022

Patteri Baari - Virve 8-1

Patteri otti omansa tässä ensimmöisessä välierässä todella selvästi. Virve oli alussa aivan telineissä, ja Patteri paineli maisemaan jo ensimmäisessä erässä. Homma oli käytännössä ohi ajassa 8.27 kun Mikko Nevanoja paukautti Patterin 4-0 johtoon. Tästä ei Virve toipunut millään ja Patteri käveli Finaaliin 8-1 voitolla.

Ottelun MVP Tuomas Miettinen 1+4  Muiden on helppo pelata kun syötöt ovat noin laadukkaita.

Konkurssi  - DOM 6-0

Myös Konkurssi antoi väkevän näytteeen vireestään jättämällä DOM:n nollille. DOM kyllä puolusti niin hyvn kuin pystyi ja peli kestikin tasaisena ensimmäiset 20 minuuttia. Sitten kolmeen minuuttiin KOnkurssi teki ratkaisevat 3-0 ja 4-0 maalit. DOM katkesi ja kausi päättyi Konkurssin marssiessa Finaaliin 6-0 lukemin.

Ottelun MVP Taneli Häkkinen  3+0  Hatullisella saa yleensä MVP maininnan

Torstai 7.4.2022

ESE CXX - Cafe Keidas  6-0

Panokset olivat selvät: Voitolla Välieriin. Keidas oli maanantaina kiusannut ESE:ä ensimmäisen erän, eikä ESE alkuun saanut mitään ilmaiseksi. Keidas laittoi kaiken peliin ja sai myös luotua painetta ESE:n päähän. Tästä ei ESE hätkähtänyt ja se jatkoi oman pelinsä mylyttämistä ja kolme vapauttavaa onnistumista tuli ekaan erään Putkinen kahdesti ja Viljakainen kerran. Toisen erän alkuun Viljakainen ratkaisi pelin 4-0 maalilla ja loppu oli kosmetiikkaa. ESE jatkoon puhtaalla 6-0 voitolla.

Ottelun MVP Juuso Viljakainen 2+2 Juuso se vaan parantaa tekemistään kevään edetessä

Jamon Pojat - Dynamite 4-5(SO)

Nyt oli Jamon Pojilla vaihtareitakin, mutta kaksi avainpelaajaa puuttuivat Moilanen ja Foudila. Tässä Dynamite näki tilaisuutensa ja aikaan saatiinkin varsin viihdyttävä ottelu. Dynamite oli koko ottelun ajan hieman niskan päällä ja Jamon Pojat joutui ajamaan takaa. Peli näytti ratkeavan kun Dynamite siirtyi 4-2 johtoon seitsemän minuuttia ennen loppua Niko Mustakallion maalilla. Jamon Pojat kuitenkin kuittasi nopeasti, ja jahti oli alkanut. Tasoitusta ei kuitenkaan meinannut tulla vaikka maali roikkuikin ilmassa. puolitoista minuuttia ennen loppua Jamon Pojat otti veskarin pois ja haki kuudella viittä vastaan tasoitusta. Ensin meinasi kuitenkin käydä köpelösti kun Niko Muustakalliolla oli aivan avopaikka laittaa kiekko tyhjiin, mutta tolppa kilahti paine takaisin Dynamite päätyyn, peli tasoihin ja rankkareille. Niitä sitten vedeltiinkin oikein urakalla ja ratkaisu saatiin vasta seitsemännessä parissa. Ratkaisun sivalsi Mikko Sihvonen

Ottelun MVP Mikko Sihvonen 2+1  Ratkaisi Dynamiten välieräpaikan.

Sunnuntai 10.4.2022

Vanhat Pukit  - HydO 1 -9

HydO otti kiinnityksen runkosarjan voittoon ottamalla selvän voiton Pukeista. Peli ratkaistiin ensimmäiseen erään HydO.n karatessa 4-0 johtoon. Toiseen erään laitettiin vähän enemmän säästöliekkiä ja Pukit pääsi paremmin peliin mukaan. Maalien teko tuotti kuitenkin Pukeille tuskaa, ja HydO vastaavasti sai onnistumisia myös toiseenkin erään. lopulta selvä 9-1 voitto Hydolla

Virve - Vanhat Pukit 16-1

Virvellä oli mahdollisuus Voittamalla molemmat pelity tarpeeksi isolla erolla nousta vielä runkosarjan voittoon. Pukkeja vastaan ei paljon armoa annettu ja maaleja mätettiin oikein urakalla. Ensimmäiseen erään 9-0 ja toisessa lähes sama tahti jatkui ja tulos oli tyly 16-1. Kovimmat pistenikkarit olivat veljekset Viitikko 4+5 ja Nissinen 5+3

Virve - HydO 3-5

Virve pelasi itselleen siis sauman nousta vielä HydO:n ohi. Se olisi toki vaatinut kolmen maalin voittoa, ja alkuun näyttikin että siihen ei ole mitään saumaa. HydO hallitsi peliä, ja siirtyi kuin varkain 2-0 johtoon erätaukoon mennessä. Sitten Virven tilaisuus koitti kun he pääsivät pelaamaan 5 minuuttia YV:tä. Mylly jauhoi nopeasti pelin tasoihin , mutta sitten HydO iski AV:lla vielä itsensä uudestaan johtoon ja nyt se piti loppuun asti. Molemmille vielä pari onnistumista ja HydO runkosarjan voittoon 5-3 voitolla