LOPPUVUODEN 21 KUUKAUDEN MAHLILAISET OVAT VIHDOIN TÄSSÄ
Torstai, 07 Huhtikuu 2022 12:22

Mahlilaiset kolmoset

 

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Viime vuoden puolella aloimme palkita kuukauden MAHLilaisia. Loppu vuoden osalta julkaistaan nyt kolme henkilöä, jotka palkinnot nappasivat. Tunnustukset jaetaan seuraaville henkilöille: Mikko Kiiski, Olli Pöntinen ja Oskari Koppi.

Kesäkauden ilmoittautumiset ovat myös käynnissä lisätietoja lajeista ja ilmoittautumiset TÄSTÄ

 

Mikko Kiiski

Mikko on erittäin pitkän linjan MAHL jäsen jonka nimi löytyy jopa muutamista pytyistäkin Mikon ansioksi voi sanoa että tälä hetkelä hän toimii JoJo:na Mikkelin Golf HT:ssä ja tekee pyyteetöntä työtä joukkojensa kanssa. Mikko keskittyy tällä hetkellä vain kiekon pelaamiseen, mutta on Kiiskeä nähty taannoin myös salibandyssä ja jääpallossa. Mikko tuo olemuksellaan valoa ja iloa aina kun hän MAHL tuohuissa liikkuu. Onnea Mikko!

Mikon palkinnon tarjosi Saimaa Brewing Company

 

Olli Pöntinen

Opa kuuluu kerhoon MAHL legendat. Opa on ollut seuran toiminnassa lähes tulkoon koko historian ajan. Opa on pelannut Jääkiekkoa Jalkapalloa Beachsocceria ja jääpalloakin. Viime vuosina Opa on jättäytynyt pelikentiltä pois ja keskittynyt taustalla toimimiseen. Opa tuo aina joukkonsa jääkiekon PMT:hen ja Tapaninpäivänä Opa nappasi Hockeymanager turnauksesta pystin itse draftaamallaan joukkueella. Opa on alkanut myös palata pelikentän puolelle tämän toimintakauden aikana jalkapallon tuomaroinnin muodossa. Ei ehkä 10 vuotta sitten mies tätä olisi itse uskonut, mutta sieltä vaan Opa on löytynyt jakamassa oikeutta ja toivottavasti ura tuomarina tulee jatkumaan muiden hommien omassa. Onnea Opa!

 

Oskari Koppi

Jotta nuorisoa ei unohdettaisi osui raadin valinta Oskariin. Oskarin MAHL polku on alkanut korttelisäbästä pelaajana. Sen jälkeen Oskari on tehnyt jo useamman vuoden ajan ohjauksia MAHL:ssa. Tällä hetkellä Oskari ohjaa lasten toimintoja. Kun ikää on karttunut on Oskari löytänyt tiensä myös pelikentälle. Oskarin lajeihin kuuluvat salibandy ja Jalkapallo Hazardin riveissä. Oskari on hyvä esimerkki siitä kuinka liikuntaseurassa voi olla kovinkin moninaisissa rooleissa. Onnea Oskari!

Opan ja Oskarin palkinnot tarjosi K-Supermarket Rokkala.

 

MAHL onnittelee vielä kerran kaikkia valittuja ja kiittää K-Supermarket Rokkalaa ja Saimaa Brewing Companya

 

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

044 985 7929