ALAPIHA TALVIFUTIKSEN MESTARIKSI
Maanantai, 04 Huhtikuu 2022 10:03

TF Alapiha

 

Näin on Talvifutiskausi saatu pakettiin ja Mestariksi itsensä pelasi odotusten mukaisesti Alapiha. Mestaruus varmistui jo ensimmäisessä pelissä kun Hazard kaatui. Maalipörssin vei nimiinsä kuka muukaan kuin Toni Hokkanen 16 osumalla. MAHL kiittää kaikkia joukkueita mukana olosta ja Kesällä nähdään.

 

Rautaliigaan ilmoittautuminen on kovassa vauhdissa. Sarjaan  on nyt ilmoittautunut 8 joukkuetta, eli mukaan mahtuu vielä! Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

 

OTTELUT

 

3 03.04.2022 19:30 h   -   1 - 3
3 03.04.2022 20:10 h   -   3 - 2
3 03.04.2022 20:50 h   -   7 - 3

RAPORTTI 

 

Hazard - Alapiha 1-3

Näin se varmistui Alapihan mestaruus. Hazardilla oli mahdollisuus pitkittää mestaruusjuhlia ainakin seuraavaan peliin, ja alkuun näyttikin että niin voisi käydä. Alapiha pelasi todella varmistellen ja Hazard sai vyöryä päälle. Paikkoja syntyi lähes liukuhihnalta, mutta sitten perus Hazard vaihe se vain iski päälle. Kun palloa ei saada mistään sisään tekee vastustaja jossain kohtaa sen maalin. Niin kävi nytkin kun Alapiha onnistui Samu Myyryläisen toimesta. Vielä kun Olli Vainio tuplasi johdon ennen taukoa alkoi homma näyttää Alapihan kannalta hyvältä. Toinen jakso noudetteli ensimmäisen kaavaa. MOlemmille yhdet onnistumiset ja Alapihalle voitto 3-1 lukemin ja samalla varmistui mestaruus

 

Hazard - Wilmert 3-2

Nyt taisteltiin kakkospaikasta. Hazard sai otteluun lentävän lähdön kun Janne Liukkonen onnistui ohittamaan Toni Leikkaan. Peli oli todella avointa ja molemmat joukkueet keskittyivät maalien mättämiseen. Niitä ei toki kovin montaa tullut, sillä viimiestely oli luokatonta. Wilmert kuitenkin iski kahdesti juuri ennen taukoa. Ensin Jarmo Akkanen kiersi koko Hazard puolustuksen ja pallo reppuun. Heti perään Jere Lauha tuikkasi pallon viivalta sisään ja HUPS Wilmert taukojohtoon. Hazard sisuuntui tästä ja peliä painettiin WIlmert päähän, ja Janne Lamberg onnistyikin ohjaamaan komeasti pelin tasoihin kymppi ennen loppua. Pitkään näytti että pisteet tasattaisiin, mutta niin vain Janne Lamberg nousi sankariksi ja iski voittomaalin pari minuuttia ennen loppua. Nyt jäi Wilmertille vielä panos viimeiseen peliin.

 

 

Wilmert - Alapiha 7-3

Tässä sen näki kun toisella ei ollut pelattavaa ja toisella oli jo pyttyjuhlat käynnissä. peli oli iloista hyökkäämistä läpi kokoko ottelun ja maalit olivat toinen toistaan hienompia. Takavasara maaleja ohjauksia komeita kombinaatioita. Lopulta Wilmert nuiji taululle 7-3 voiton ja sen myötä he myös nousivat Hazardin ohi kakkospaikalle.