ALAPIHAN MESTARUUS SINETTIÄ VAILLE
Tiistai, 29 Maaliskuu 2022 06:45

TF20202021

Alapiha hankki tukevan otteen mestaruuspyttyyn sunnuntaina. Alapiha napsi kuusi pinnaa ja tiputti Hazardin kyydistä. Viimeisellä kierroksella Alapihalle riittää piste mestaruuden varmistamiseen. DOM:n kausi päättyi tähän kierrokseen. Kiitos DOM:lle osallistumisesta sarjaan!

 

Pääsiäisenä 16.4 pelataan Jalkapallohallissa Kalevankangas CUP mukaan mahtuu vielä muutama joukkue, joten ole nopea ja varaa paikkasi kevään kovimpaan futis turnaukseen Lisätietoa ja ilmoittautuminen TÄSTÄ

OTTELUT

 

3 27.03.2022 19:30 h   -   3 - 1
3 27.03.2022 20:10 h   -   5 - 1
3 27.03.2022 20:50 h   -   3 - 2

RAPORTTI 

 

Alapiha - Hazard 3-1

Isojen panosten peli. Voitolla Hazard olisi ottanut Alapihan kiinni ja tasurilla homma olisi ollut vielä lähes omissa käsissä. Ja hyvältä ensimmäinen jakso näyttikin. Hazard vei peliä ja loistopaikkoja oli useampikin. Ja tulihan sieltä yksi maalikin. Toiselle jaksolle tuli ryhdistäytynyt Alapiha. Painetta alkoi tula myös Hazard päähän. Lopulta Alapiha sai palkintosa, ja Hazard jatkoi tuhlailua. Useamman kierroksen sivussa olleet Paasonen ja Järvinen ratkaisivat pelin omalla yksilötaidollaan ja samalla musertuvat Hazardin mestaruushaaveet. Alapihalle siis 3-1 voitto

 

Hazard- DOM 5-1

Tässä Hazard sai hieman hyvitystä edellisen pelin tuhlailulleen. DOM:n sumppu kesti kymmenen minuuttia ja sitten iski Toni Hokkanen. DOM toki tasoitti pelin hetkeä myöhemmin, mutta Marko Pöyryn ja Heikki Hyvärisen maalit jakson loppuun tappoivat DOM:n uskon. Loppu oli enemmän ja vähemmän pelailu, ja Hazardille pisteet 5-1 lukemin.

 

Alapiha- DOM 3-2

DOM päätti kautensa varsin mallikkaaseen suoritukseen. Puolustus  kesti jälleen kymmenisen minuuttia kunnes Alapiha siirtyi johtoon. Johto toki piti läpi ottelun, mutta löysäily meinasi kostautua ja DOM hiipi maalin päähän. Lopussa paine olikin Alapihan päässä DOM.n jahdatessa tasoitusta. Lopulta Alapiha kuitenkin kesti ja tarrasi kiinni kannuun ainakin toisella kädellään jo.