HAZARD DIVARIN FINAALIIN
Maanantai, 28 Maaliskuu 2022 10:42

SB Keidas Minttusilmät

Perjantaina pelattiin loppuun Liigan Runkosarja jossa ratkaistiin suoran välieräpaikan kohtalo. Divarin puolella selvitettiin ensimmäinen finalisti kun Hazard ja Huru-Ukot kohtasivat. Jumbofinaalissa Minttusilmät kukisti DOM:n Alapiha joutui ottelunsa luovuttamaan, joten Tulikuumalle sija 5 Divarissa. MAHL kiittää kautensa päättäneitä joukkueita osallistumisesta sarjaan.

10 3 Runkosarja 25.03.2022 21:20 h   -   6 - 4

Ligan Peleistä ei hirveästi jää kerrottavaa. ahmat oli todella vakuuttavalla pelipäällä ja se pyyhki lattiaa Kalu:lla ja Panttereilla.  Kuusi pinnaa riittivät nostamaan Ahmat Liigan runkosarjan voittoon ohi Canarian. Kalua vastaan Ahmat johti 3-0 jo ennen kymmentä minuuttia, KalU nousi vielä maalin päähän, mutta heti toisen erän alkuun Oskari Laiho katkaisi KalU:n momenttumin ja homma sitä myöten selvä. KalU jaksoi painaa täyden ajan, mutta Ahmojen puolustusta ei niin vain murrettukkaan. Lopulta Ahmoille selvä 6-3 voitto. Illan toisessa ottelussa ratkottiin sitten kolmospaikan kohtalo kun KalU kohtasi Pantterit. Tämä peli oli tiukkaa taistelua täydet 30 minuuttia. Kumpikaan ei paikoilla juhlinut ja veskaritkin loistivat niissä vähissä paikoissa. Ilman maaleja ei kuitenkaan jääty, sillä KalU onnistui Kahdesti ensimmäisessä erässä. Asialla olivat Mast ja Peltoranta. Panttereiden peli ei oikein lähtenyt käyntiin tässä pelissä. Sama homma jatkui toisessa pelissä Ahmoja vastaan kun pelattavaa ei ollut kuin Ahmoilla ja se näkyi taululla tylyinä 10-2 lukemina.

DIvarin puolella nähtiin ensin todellinen trilleri kun Hazard ja Hurut iskivät yhteen. Panoksena oli paikka Finaaliin, ja se näkyi todella tarkkana puolustuspelaamisena. Virheitä vältettiin viimieseen asti ja se aiheutti sen että pelin tempo ei ollut kovin kovaa. Hazardilla oli peremmat paikat, mutta sisään ei vain mennyt mistään. Toisen erän alkuun kuitenkin alkoi tapahtua. Markku Leskinen vei Hazardin johtoon. Peliin tuli välittömästi lisää vauhtia ja kuin varkain urut nousivat rinnalle ja ohi. Ensin onnistui Aapo Sormunen ja minuuttia myöhemmin Juho Purhonen. Tämän jälkeen ei enää pahemmin Hazard päädyssä aikaa vietetty vaan peli painettiin väkisin Hurujen maalille. Mikko Haverinen tasoitti maalin edestä 2-2:n ja vapauttavan 3-2 maalin iski Mikko Pulkkinen. Hurut viritteli loppuun kunnon paineen ilman maalivahtia, mutta Roni Koskelinia ei enää yllätetty ja viime sekunneilla vielä pallo tyhjiin ja Hazard Finaaliin 4-2 lukemin.

Jumbo finaalissa kohtasivat Minttusilmät ja DOM. MInttusilmät otti komennon heti alusta alkaen ja DOM:lla oli täysi työ pitää oma pää puhtaana. seitsemisen minuuttia se kesti ja sitten Artturi Foudila vei Minttusilmät johtoon. Peli käytännössä ratkottiin tuohon ensimmäisen erän loppuun kun Minttusilmät pääsi tauolle 4-1 johdossa. Tuosta ei enää luovuttu, ja vaikka loppua kohden DOM piristyikin kirjattiin lukemat 6-4 Minttusilmille