PONU VOITTI DIVARIN RUNKOSARJAN
Lauantai, 26 Maaliskuu 2022 10:20

JK ese

Pelit käyvät vähiin ja panosta riittää. Liigan puolella Runkosarjan voitto ratkeaa viimeisellä kierroksella, kuten myös se kuka putoaa Divarin pudotuspeleihin. Divarissa PoNu varmisti Runkosarjan ykköspaikan ja sitä myöten lipun Välieriin. Ensi viikolla ei pelata kuin tiistaina Liiga kierros Divari pelejä siirretään eteenpäin Huhtikuun alkuun.

Keidas- PoNu 1-8

Viikon avaus ei tarjonnut hirveästi kerrottavaa iltasatuihin. PoNu tuli näytti kaapin paikan ja lopun aikaa nautti pelailusta. Keidas teki voitvansa, ja pystyi ajoittain luomaan vaarallisia paikkoja PoNu maalille, mutta viimiestely ei ollut aivan kohdillaan, ja näin ollen pisteet PONu:le ilman sen suurempia tuskia 8-1 voitolla.

Ottelun MVP Ville Tissari 0+3  Yleensä armoitettu maalintekijä. Nyt pelinrakentaja

ESE CXX  - Dynamite 11-5

Kun PoNu voitti oli ESE:n tehtävä samoin, ja sen he myös tekivätkin. 4-0 tyrmäys ensimmäiseen erään ja lopulisen niitin iski juuri toisen erän alkuun Arttu Putkinen. Tämän jälkeen homma vapautui, ja Dynamitekin alkoi saada juonesta kiinni. Se ei kuitenkaan kantanut tuloksellisesti oikein mihinkään ja ESE hurjasteli 11-5 voittoon.

Ottelun MVP Arttu Putkinen  5+1  Tehot puhukoot puolestaan.

Tiistai 22.3.2022

Konkurssi - Virve 4-1

MOlemmat tarvitsivat tästä pelistä pinnoja. Konkurssi pysyäkseen runkosarjan voittotaistelussa mukana, ja Virve halusi pinnoja varmistaakseen paikan Liigan Pudareihin. Se näkyi ensimmäisessä erässä todella tarkkana pelaamisena, jossa paikolla ei hirveästi juhlittu. Konkurssi onnistui kahdesti Virven yhtä vastaan. Virve puolusti jälleen todella tiiviisti ja Konkurssi sai tehdä täyden työn Virven murtamiseen. Vaputtavan 3-1 maalin onnistui lopulta tekemään Kake Laakos, ja kun Taneli Häkkinen onnistui heti perään oli Virve löyty. KOnkurssille pinnat 4-1 voitolla

Ottelun MVP Taneli Häkkinen 3+1  Taneli oli kentällä aina kun tapahtui.

Golf HT  - DOM 1-2

Iso peli molemmille. Kun Virve hävisi oli molemmilla saumat hyvästellä jumbopaikka. Se näkyi ottelun intensiteetissä ja puolustustarkkuudessa. Golf oli läpi ottelun hallitsevampi osapuoli, mutta DOM maalilla Roope Parkkinen oli loistovireessä ja Golf vain iski päätä seinään. DOm karkasi johtoon heti alussa, mutta ratkaisun makua alkoi olla Väinö Paasosen 2-0 maalissa ajassa 21.10. Golf sai lopulta kavennuksen Lauri Väisäsen onnistuessa. Viimeisen vitosen Golf vyöryi päälle, mutta DOM kesti ja otti tuiki tärkeät pisteet.

Ottelun MVP Roope Parkkinen  24 Torjuntaa Voiton takuumies. Nollapeli jäi taas harmittavan lähelle.

Torstai 24.3.2022

Keidas  - Dynamite  4-6

Dynyjen alku oli tyrmäävä kun minuuttiin peli oli jo 2-0. Sitten Keidaskin heräsi peliin mukaan, ja painetta alkoi tulla Dyny päätyyn, ja kuin hujauksessa peli oli 2-2. Jonne Palm vei siniset uudestaan johtoon, mutta Eemil Kutvonen tasoitti taukolukemiksi 3-3. Keitaan puolella riemu repesi kun Tuukka Kontinen vei Keitaan johtoon. Riumu oli kuitenkin lyhyt kun Jonne Palm tasoitti. Tässä kohtaa oli molemmilla pari hyvää paikkaa ja Dynamite käytti omansa. Lopussa vielä kaunistelu tyhjiin ja pinnat Dynamitelle 6-4

Ottelun MVP Pietu Kanerva 2+3 mies oli elämänsä vedossa ja sitä myöten Keidas upposi

PoNu - ESE CXX 7-1

Tässä ratkaistiin Runkosarjan voittoa, ja lippua välieriin. Suurta draamankaarta ei kuitenkaan saatu aikaan, kun PoNu tuli ja jyräsi ESE:n ylitse. Kiekko ja miehet liikkuivat ja onnistumisia tuli todella kovalla prosentilla. ESE ei omaa hommaansa saanut toimimaan missään vaiheessa ja näin PoNu sai liutella runkosarjan voittoon 7-1 lukemin.

Ottelun MVP Jesse Matiskainen  1+4  Jesse ei enää edes yritä tehdä maaleja, vaan nyt syötelään ja muut saavat hoitaa viimeistelyn