CAFE KEIDAS DIVARIN VÄLIERIIN
Keskiviikko, 23 Maaliskuu 2022 18:34

SB Keidas Minttusilmät

Keskiviikkoiltana pelattiin viimiesestä lipusta Divarin välieriin kun kaikilla kolmella Keitaalla Alapihalla ja Tulikuumalla oli mahdollisuus nousta kolmospaikalle. Alapiha Teki voitavansa, ja hoiti omat pelins, mutta se ei riittänyt kun Keidas onnistui viimeisessä pelissä voittamaan Tulikuuman huiman trillerin jälkeen 7-6. Perjantaina pelataan Liigan runkosarja loppuun ja avataan Divarin loppupelit

9 40 Runkosarja 23.03.2022 20:00 h   Tulikuuma -   2 - 8

9 41 Runkosarja 23.03.2022 20:40 h   -   4 - 2

9 42 Runkosarja 23.03.2022 21:20 h   - Tulikuuma   7 - 6

Tulikuuma- Alapiha 2-6

Alapihan ukot alkavat heräilemään kevätauringon mukana pelihin. Rosteriin oli saatu laatua miehistä, joita olisi kaivattu jo aikaisemmin tällä kaudella. Nyt niitä kuitenkin oli ja jälki oli murhaavaa heti alusta lähtien. Vajaa kaksi minuuttia pelattu ja Juho Laurikaisen tulinen kuti löysi tiensä maaliin. Laurikainen viimeisteli hatullisen täyteen jo ensimmäisen erän aikana, ja Veikkakin onnistui kerran. Tulikuuma ei saanut ensimmäisessä erässä aikaan juuri mitään ja pahalta näytti toisen erän alkukin kun Atte Ojanen piiskasi lukemiksi 5-0. Veikka Peltonen onnistui tuomaan toivoa kavennuksella, mutta Laurikaisen illan neljäs sammutti toivon. Tämä maali syntyi huikean koko kentän pajatson saattelemana. Tästä ei Tulikuuma enää toipunut ja Alapiha rynnisti horisonttiin. Loppulukemat kirjattiin tylysti 8-2 Alapihalle

Alapiha- Cafe Keidas 4-2

Alapiha sai otteluun lentävän lähdön kun Laurikainen jatkoi siitä mihin edellisessä pelissä jäi. Alapiha johtoon vajaan kahden minuutin jälkeen. Tämä herätteli Keidasta ja pelin painopiste siirtyikin Alapihan päähän. Tästä huolimatta Alapiha siirtyi 2-0 johtoon Partion komeasti juoniman vaparin päätteeksi. Maalin teki Sami Pekkanen. Sama mylläkkä jatkui erän loppuakin kohden. Laurikainen lisäsi johdon 3-0:n, kunnes Miika Juvonen kavensi juuri ennen taukoa. Toinen erä vietettiin pääasiassa Alapihan päässä ja Kissa Luhanko kavensi pelin 2-3. Lopun myllytys oli huikeaa ja Alapihan maalilla Jouni Lahtinen otti neljä huikeaa Game Saveria ja Marko"Messi" Partio viimiesteli tyhjiin loppulukemat 4-2 Alapihalle.

Cafe Keidas - Tulikuuma 7-6

Keidas oli pakkovoiton edessä ja alku näyttikin sen että pudarit kiinnostavat. 2 minuuttia pelattu peli 3-0. Tulikuuma sai slampin onneksi heti poikki kun Henri Hokkanen kavensi 3-1:n. Tämän jälkeen peli alkoi aaltoilla mukavasti ja Tulikuuma otti hiljalleen otetta pelin kulusta. Sitä ei kuitenkaan palkittyu, vaan Joonas Luhanko sivalsi kanttikudin verkkoon. Tulikuuman Veikko Peltonen laukoa joukkonsa takaisin jahtiin vain hetki Luhangon maalin jälkeen. Viimeinen kymppi mentiin aikalailla tasatahtia ja molemille tuli onnistumisia. Loppua kohden jännitys alkoi tiivistyä kun Tulikuuma roikkui maalin päässä 5-4 tilanteessa. Viimieset 4 minuuttia olivat huikeaa vihdettä kun ensin Mikko Luukkonen sijoitti maalin edestä pelin tasoihin. Keitaan päät eivät kuitenkaan notkahtaneet, ja Sami Putkonen napauttivat pelin 7-5:n. Tulikuuma tuli vielä maalin päähän, mutta niin vain lopulta Keidas kesti ja otti itselleen paikan Välieriin.