DOM KAUDEN AVAUSVOITTOONSA
Maanantai, 21 Maaliskuu 2022 15:34

TF20202021

Sunnnuntaina pelattiin tasaisen jännittävä kierros talvifutista. Gatherin kausi päättyi pettymykseen kun tappiot tulivat niin Wilmertille kuin DOM:lle. Voitto oli DOM:n kauden ensimmäinen ja se tuli kyllä täysin ansaitusti. Wilmert ilmoittautui vielä uudestaan mukaan mestaruustaisteluun kuuden pisteen siivittämänä. Kaksi kierrosta jäljelle ja mestaruus on edelleen kolmen kauppa. Jännäksi menee.

Kiitos Gather kaudesta ja kesällä nähdään!

Pääsiäisenä 16.4 pelataan Jalkapallohallissa Kalevankangas CUP mukaan mahtuu vielä muutama joukkue, joten ole nopea ja varaa paikkasi kevään kovimpaan futis turnaukseen Lisätietoa ja ilmoittautuminen TÄSTÄ

3 20.03.2022 19:30 h   - Gather   3 - 2
3 20.03.2022 20:10 h   Gather -   2 - 4
3 20.03.2022 20:50 h   -   1 - 3

Wilmert - Gather  3-2

Wilmert sysäsi Gatherin ulos mestaruustaistelusta. Wilmertin alku oli tyrmäävä kun se iski ensimmäiselle kympile kahdesta Jere Lauhan ja Mikael Lindbergin toimesta. Vielä kun toisen jakson alkuun nuorempi Lindberg onnistui maalinteossa oli Gather köysissä. Jari Nykänen ja Samu Laiho kavensivat kuitenkin nopeaan  tahtiin pelin 2-3:n, mutta wilmertin puolustus kesti Toni Leikkaan johdolla loppuun asti, ja Wilmertille maukkaat pinnat

Gather - DOM 2-4

Gather oli selvästi masentunut kun mahdollisuus mestaruudesta vietiin edellisessä peissä. Gather lähti kayden päätöspeliinsä voitto mielessään, mutta niin vain tyytyminen oli tälläkin kertaa tappioon. Gather peliä hallitsi ja ensimmäien jakso mentiin lukemien valossa tasaisesti kun DOM meni johtoon tuli Gather rinnale. Toiselle jaksolle DOM laittoi kuitenkin ovet kiinni ja ja iski vastaan. Tämä tuotti halutun tuloksen kun omissa ei soinut ja Harto sai kaivaa pallon selkänsä takaa kahdesti. Näin DOM otti kauden avausvoittonsa, eikä mennyt edes tiukille. Hyvä DOM

DOM - Wilmert 1-3

DOM tui peliin intoa puhkuen kun pistetili oli saatu auki. Wilmert mieli kuitenkin vielä mukaan mestaruustaisteluun. Ensimmäinen vartti mentiin 0-0, kunnes Miku onnistui vihdoin tekemään vapauttavan 1-0 maalin. Kun Miku pääsi vauhtiin tuli onnistumisia pari lisää ja kun DOM sai ainokaisensa vasta pari minuuttia ennen loppua ei kirille oikein jäänyt aikaa, ja pinnat Porkkanoille. Voitto piti Wilmertin ohuet saumat mestaruuteen vielä elossa.