GOLF KUKISTI PATTERIN
Perjantai, 11 Maaliskuu 2022 09:26

JK ese

Isot kompastelivat Liigassa kun Virve vei pisteen Konkurssilta maanantaina ja Golf yllätti Patterin torstaina. Tämä varmasti herättää jättiläiset siihen faktaan että yhtään voittoa ei saa ilmaiseksi. Divarissa ei mitään yllättäväää. ESE ja PoNu voittivat

Virve - HC Konkurssi 3-3

Maanantai tahkottiin taas NHL-Kaukalossa ja sehän Virvelle sopii. Ottelu Konkurssia vastaan oli jatkoa viime viikon trillereille. Pelin alku oli tasaista tahkuamista ja avausmaalia saatiin odottaa ekan kymppin lopulle asti. Sitten Kake Laakso vihdoin onnistui rikkomaan kuparisen. Virve kuitenkin nousi tasoihin vain hetkeä myöhemmin Pekka Löytösen komealla osumalla. Ottelun kuva oli se että Virve parkkeerasi bussin oman maalin eteen ja iski vastaan. Maaleja tehtiin vuoron perään. Konkurssilla oli  useampia paikkoja ratkoa peli, mutta Virve maalilla pelannut Roope Parkkinen oli huikeassa vireessä. Virve kesti Konkurssin myllyn ja otti pinnan 3-3 lukemiin pättyneessä oTtelussa.

Ottelun MVP Roope Parkkinen 31 Torjuntaa Roope piti Virven pelissä mukna muutamilla hävyttömillä ryöstöillä.

DOM  - Golf HT 9-3

Tästä pelistä ei liikoja jää kerrottavaa. DOM oli Golfia edellä pelin jokaisella osa-alueella. Peli oli tauolla jo 4-1. Ei Golffikaan huono ollut, mutta hippaa he eivät vain saaneet millään aikaiseksi. Toiseen erään tapahtumat hieman tasoittuivat kun ei enää tarvinnut puristaa ja onnistumisia tuli molemmille. 9-3 voitto DOM:lle

Ottelun MVP Mosse Ahvenainen  2+3  Joukkueen liideri pelasi ensimmäisen Liiga pelinsä, ja sytytti joukkonsa ensimmäiseen voittoon

Tiistai 8.3.2022

Dynamite- ESE CXX 3-5

Dynamite tarjosi ESE:lle varsin kovan haasteen. Dynyt siirtyikin johtoon Pietu Kanervan YV maalilla. ESE alkoikin painaa päälle ja Juuso Viljakainen tasoitti 11 minuutin kohdalla. Dynamiten vastaus tuli kuitenkin nopeasti Pietu Kanervan onnistuessa jälleen. Mutta niin vain ESE:n myllytys toi tasoituksen juuri ennen taukoa ja vilkku laitettiin vasemmalle heti toisen erän akuun ja Dynyt tippui kyydistä.  ESE meni menojaan ja ja lopun se keskittyi suojelamaan johtoaan. 5-3 voitto

Ottelun MVP Juuso Viljakainen 3+1  Juuso oli ihan huikealla pelipäällä.

PoNu  - Cafe Keidas 11-2

Lukemat eivät kerro ihan koko totuutta. Keidas pelasi varsin hyvin, mutta PoNu nyt vain sattuu olemaan niin laadukas nippu että kun paikkoja tulee tarpeeksi löytää kiekko tiensä maaliin. 11-2 voitto

Ottelun MVP Olli Karhu  2+3 Täysin pitelemätön mies

Torstai 10.3.2022

Patteri  - Golf  1-3

Olipahan jännä aloitus torstaille. Patterilla pari kentällistä ukkoja ja Golfilla yksi vaihtari. Peli pyöri lähes koko ajan Golf päädyssä ja Joonas Innanen oli hapoilla jo ensimmäisen erän jälkeen. Ensimmäisen erän ainoasta maalista vastasi Golfin Pete Häkkinen. Patteri sai palkintonsa 20 minuutin kohdalla kun Sami Kallio löi karat sisään. Tämän olisi luullut katkaisevan Golfin selän, mutta puolustustaistelu vaan jatkui ja Golf kävikin vastaiskusta kuittaamassa itsensä uudelleen johtoon Lauri Väisäsen toimesta ja lopussa kun Patteri haki tasoitusta ilman maalivahtia, kävi Väisänen tuikkaamassa kiekon tyhjiin 3-1 voitto Golfille

Ottelun MVP Lauri Väisänen 2+1 mies oli elämänsä vedossa ja sitä myöten Patteri upposi

Virve - DOM 3-5

Tasainen päätös viikolle. Molemmat joukkueet pelasivat laadukasta peliä, ja ratkaisua saatiin odotella viimeiselle vitoselle asti. Virven alku oli vahva. Johtoon jo ensimmäisellä minuutilla Sami Pekkasen taidokkaalla ohjauksella. Toni Pulkkinen tasoitti hieman onnekkaasti, mutta Joona Salo vei viirven uudestaan tauko johtoon. Toiseen erään DOM tuli kovalla sykkeellä ja Virve ajettiin köysiin. DOM teki kolme maalia ja peli näytti kääntyvän. Virve tuli kuitekin vielä maalin päähän Mika Viitikon onnistuessa. Lopussa kuitenkin DOM sai vapauttavan 5-3 maalin Toni Pulkkisen laitteassa kiekon tyhjiin.

Ottelun MVP Toni Pulkkinen  2+2 Alkukauden hurja vire alkaa löytyä uudestaan.