TONI HOKKANEN MAALIPÖRSSIN JOHTOON
Maanantai, 07 Maaliskuu 2022 10:29

TF20202021

Sunnuntaina ei nähty oikestaan mitään yllätävää Talvifutiksessa. Harmillisesti kaikilla oli painet rosterit, joten tempo ei peleissä noussut. Hazard sai revanssinsa Wilmertistä. Ja Toni Hokkanen oli tehokas maalinedessä. Toni myös kiipesi maalipörssin kärkeen ohi Tuomo Eskelisen.

2 06.03.2022 19:30 h   -   1 - 4
2 06.03.2022 20:10 h   -   6 - 2
2 06.03.2022 20:50 h   -   0 - 7

Wilmert- Hazard 1-4

Hazard haki revanssia, sillä olihan Wilmert edellisessä kohtaamisessa suorastaan ryöstänyt voiton. Nyt otelu nooudatteli samaa kaavaa 2/3 osaa ottelusta. Hazard painosti ja Wilmert roikkui mukana. Janne Lamberg vei Hazardin johtoon 10 minuutin kohdalla. Paikkoja oli tehdä useampikin maali, mutta jälleen esteenä oli Porkkanoiden maalivahti Toni Leikas. Hazard pelureiden mieleen alkoivat hiipiä edellisen pelin tapahtumat. Nyt tämä ei kuitenkaan toistunut, sillä Toni Hokkanen ravisteli apinatarhan selästään 26 minuutin kohdalla ja heti seuraavsta hyökkäyksestä peli oli 3-0. Jarmo Akkanen kavensi komealla chiipillä yli Janne Strömbergin, mutta Henri Viljakainen sammutti valot ja pisteet Hazardille 4-1 lukemin

Wilmert - DOM 6-2

DOM hetkautti maailmankirjoja ensimmäisellä jaksolla. Pelissuunitelma toimi täydellisesti ja kahdesta vastaiskusta syntyi kaksi maalia. Erityisesti toinen maali oli todella komeaa katseltavaa. DOM:n harmiksi Jarmo Akkanen onnistui kaventamaan juuri ennen taukoa. Wilmertillä oli toki paikkoja tehdä maaleja iso läjä ensimmäisellä jaksolla, mutta paikat tuhrittiin ja toki DOM myös puolusti todella uhrautuvasti.  Toisella jaksolla DOM selkä katkesi kun Jarmo Akkkanen Atte Ojanen ja Santeri De Boer onnistuivat kahden minuutin sisään ja homma oli selvä. Lopulta Wilmertille 6-2 voitto. Ensimmäiset 25 minuuttia olivat kuitenkin kauden parasta DOM:a

DOM - Hazard 0-7

Nyt ei DOM sumppu kestänyt ensimmäistä minuuttia kauemmin kun Tomi Hanski tykitti valkoiset johtoon. Tämä löi peliin tahdit. Hazard pyöritti ja DOM puolusti. Valitettavasti tilaa boksissa oli liikaa ja Hazard sai latoa paloja verkkoon turhan tiheään. Hänksin lisäksi Marko Pöyry ja Janne Lamberg iskivät maalin mieheen. Loput neljä menivät Toni Hokkaselle (kaksi maalia vasurilla ja kaksi oikealla). Lukemat siis 7-0