TEAM A-H-M-A LIIGAN KÄRKEEN
Maanantai, 07 Maaliskuu 2022 09:26

SB Kalu

Perjantaina nähtiin hieman hapuilevaa peliä kun monet pelurit kärsivät vähän vielä pelituntuman puutteesta. XAMK oli kahdesti lähellä yllättää isompansa, mutta tuloksena oli maalin tappiot molemmissa peleissä. Viivelähtö ei vlitettavasti saanut rosteriaan kasaan, ja he joutuivat luovuttamaan ottelunsa. Illan erityismaininta menee Pasi Laitiselle, joka huhki maalilla kaikki illan neljä peliä.

Team A-H-M-A 21 PTS

AHMAT kiipesivät piikkipaikalle. Ottelu HaiProa vastaan oli todellinen maalijuhla. Pelin ensimmäinen kymppi mentiin tasatahtia ja AHMA:t joutuivat välillä myös ahtaalle HaiPron edessä. AHMA:t ratkaisivat ottelun itselleen ensimmäisen erän lopulla kun Tero Pettinen, Vesa Himanen ja Riku Parkkinen latoivat joukkonsa 5-2 taukojohtoon. Toisen erän alkuun Osakari Laiho teki komean maalin ja homma oli sitä myöten selvä. Tämän jälkeen molempien joukkueiden peli niin sanotusti vapautui ja maaleja mätettiin kummassakin päässä. lopulta AHMA:t otti omansa 10-5 voitolla. Erityismaininta menee AHMOjen pelin sielulle Vesa Himaselle, joka nakutti kammotehot 2+2. Toisesta pelistään AHMA:t sai siis luovutusvoiton

Pöyryn Pantterit 20 PTS

Panttereiden perjantai käynnistyi hieman tahmeasti. XAMK tarjosi kunnon vastuksen ja PöPa saa olla iloinen että pisteet tarttuivat matkaan. XAMK pääsi alussa livahtamaan johtoon, mutta sen jälkeen Pantterit pisti lisää kierroksia koneeseen, ja tulosta alkoi pikkuhiljaa tulla. Mika Paajanen tasoitti taukolukemiksi 1-1. Toisen erän alku oli vahva kun Jerry Vuorinen ja Saku Purhonen onnistuivat maalinteossa. Tämä taisi aiheuttaa Panttereille hyvänolon tunteen ja XAMK porhalsi tasoihin asti. Pantterit meni aivan lukkoon ja Lähempänä oli jopa XAMK:n johto. Kaikki kuitenkin muuttui ajassa 29.03 kun Jussi Loposen kanuuna puhui ja maaliverkko pölähti. XAMK sai vielä myllytyksen aikaan mutta Pantterit kesti Aki Vaikkisen johdolla ja näin Pantterit voittoon rimaa hipoen. Toisessa pelissä Pantterit ei sitten jättänyt mitään sattuman varaan. Toki alku oli jälleen nohkeä kun HaiPro puolusti tiiviisti ja ensimmäistä maalia saatiin odottaa 9 minuuuttia. Jussi Loponen laukoi helpottavan avausmaalin ja sen jälkeen ketsuppipullo aukesi ja Mika Paajanen latoi kaksi maalia ennen taukoa. Vielä kun heti toisen erän alkuun Jussi Loponen ja Niko Hiljanen tekivät pelin 5-0:n oli homma siinä Molemmille toiseen erään vielä muutamat onnistumiset ja Panttereille täydet pisteet 8-2. HaiPro matsissa Jerry Vuorinen pelasi elämänsä pelin tehden tehot 1+5

SB Canaria 18 PTS

Huilissa

Team KalU 17 PTS

KalU sai myös luovutuksen Viivelähdöltä, joten kaikki paukut voitiin latoa XAMK:a vastaan. Alku oli hieman sekavaa puolin ja toisin. Sitten KalU:lla loksahtivat palikat oikeille paikolleen ja onnistumisia alkoikin tulla liukuhihnalta. Akseli Mast aloitti maalinteon ajassa 10.50 ja Eetu Hölttä onnistui molemmin puolin erätaukoa. vielä kun Mikko Runonen onnistui oli peli 4-0 ja kellossa 18.30. kaikki nytti hyvältä. Sitten KalU:n palpeli hajosi täysin 4-1(joo ei tässä mitään) 4-2( pelataan nyt vaan peli pois) 4-3 (nyt herätys jätkät) 4-4(mitä täällä oikein tapahtuu). Josain KalU vielä kaivoa itsensä peliin mukaan ja Tino Mutka onnistui maalinedestä tekemään vapauttavan 5-4 maalin. Lopun XAMK painoi päälle, muta KalU kesti paineen ja helpottavat pinnat 5-4 voitolla.

Team HaiPro 8 PTS

HaiPro oli liikkeellä yhden vaihtomiehen voimin ja se vaikutti varmasti perjantain esitykseen. Vielä kun vastassa olivat kaksi kovinta joukkuetta ei urakka ollut kovinkaan helppo. Molemmissa otteleuissa Haipro kesti kyydissä mukana ensimmäisen kympin, mutta sitten voimat alkoivat loppua. Hyvin he kyllä yrittivät, mutta se ei vain perjantaina rittänyt kuin kahteen tappioon.

XAMK 3 PTS

Pientä tappioo pientä tappioo kuului XAMK pelaajien suusta perjantain jälkeen. Molemmissa peleissä jäi luu käteen vaikka pinnoja oli tarjolla. Molemmissa peleissä XAMK päästi vastustajan karkuun, mutta rinnalle asti päästiin kiipeämään. Kummallakaan kerralla momenttum ei kuitenkaan kantanut tarpeeksi pitkälle. Niin Pantterit kuin KalU onnistuivat vielä kertaalleen ja pelejö ei saatu tasoihin enää. XAMK antoi kuitenkin nyt sellaisen myrskyvaroituksen kevääseen että Pudareissa he voivat olla todella yllätysvalmiita

Viivelähtö 3 PTS

Viivelähtö ei valitettavasti saanut perjantaille rivejään kasaan, joten he joutuivat ottelunsa luovuttamaan.