GATHER YLLÄTTI ALAPIHAN
Tiistai, 01 Maaliskuu 2022 07:53

TF20202021

Sunnuntaina nähtiin kauden ensimmäinen yllätys kun Gather hyydytti Alapihan. Gatherin kierros oli nappionnistuminen edellisen kerran kyntämiseen verrattuna. DOM oli myös pirteänä mutta pistetili ei vielä auennut hyvästä yrityksestä huolimatta.

2 27.02.2022 19:30 h   Gather -   5 - 1
2 27.02.2022 20:10 h   Gather -   3 - 2
2 27.02.2022 20:50 h   -   0 - 6

Gather- DOM 5-1

Gatherin käänsi viime viikon tappioputkensa poikki heti illan alkuun. Jos viimeeksi oli ukot vähissä, niin nyt niitä oli paikalla pari kentällistä. DOM pelasi tavalleen uskollisesti puolustamisen kautta. Puolustus kesti 10 minuuttia kunnes Jari Nykänen vapautti Gatherin piinasta. Illan hienoin maali nähtiin muutamaa minuuttia myöhemmin kun Gatherin Toni Kanerva laukoi millintarkan vedon yli DOM vahti Ossi Huotarin. Veto lähti syvältä Gatherin omalta puolelta, mutta kyseessä saattoi myös olla purkupallo, mutta yhtäkaikki todella upea veto. Toisen jakson alkuun DOM käytti pelin parhaan maalipaikkansa, ja kavensi pelin 2-1:n. Pienen hetken näytti että DOM saattaa kiivetä peliin mukaan, mutta Vertti Myyryläisen pari maalia katkaisivat selän DOM:lta. Loopussa Nykänen vielä lisäsi johdon 5-1:n.

Gather - Alapiha 3-2

Alapiha oli jättänyt harrastelijat kotiin ja tarjolla oli perinteistä Alapihaa. Gather tuli peliin intoa uhkuen äskeisestä DOM voitosta. Alapiha kuitenkin sammutti intoa nopeasti kun Tuomo Eskelinen onnistui ensimmäisestä paikastaan maalinteossa. Tämän jälkeen Gather laittoi puolustuksen tiiviiksi ja paikkoja alkoi pikkuhiljaa syntyä myös Mika Paajasen vartioimalle Alapiha maalille. Gather alkoi saada palkintoja kun Julius Repo onnistui kerran ja Vertti Myyryläinen kahdesti. Maalit olivat lähes identtisiä tarkkoja sijoituksia tolpan juureen. Pasi Pippuri toi Alapihan maalinpäähän kymmenen minuuttia ennen loppua, ja siitä alkoi Alapihan myllytys. Alapiha vyörytti koko pelin lopun, mutta palloa ei vain saatu maaliin Gatherin puolustaessa todella uhrautuvasti. Alapihalta loppui aika ja tuloksena kauden ensimmäinen tappio.

DOM - Alapiha 0-6

Tästä pelistä ei hirveästi jää kerrottavaa. Alapiha oli sisuuntunut edellisen pelin tappiostaan ja DOM teki sen minkä pystyi. Peli oli ohi ensimmäisen jakson jälkeen kun Alapiha onnistui kolmesti ja sama mokoma toisella jaksolla. 6-0 voitto ja takaisin voittojen tielle.