Toinen viikko kiekkoa on nyt takana, ja kaikki on nyt saatu peleihin mukaan. Viikko tarjosi neljä tasaista vääntöä ja kaksi turpasaunaa. Erityismaininta annetaan Golf HT:lle joka urakoi kolme peliä tällä viikolla.

2 21.02.2022 21:00 h   - Patteri   2 - 11
2 24.02.2022 21:00 h   Patteri -   7 - 4
2 24.02.2022 22:00 h   konkurssi -   8 - 5

2 22.02.2022 21:00 h   -   4 - 3
2 22.02.2022 22:00 h   Jamon Pojat - Ese CXX   2 - 18

Maanantai 21.2.2022

Golf HT - Patteri 2-11

Golfilla oli edessään hikinen ilta ja tämä näkyi varsin selvästi ottelussa Patteria vastaan. Peli oli ohi ensimmäisen kympin jälkeen, kun Patteri oli karannut neljän maalin karkumatkalle. Golf heitti vaihteen vapaalle ja pelaili peliä pois alta, sillä voimia tarvittiin illan toiseen kamppailuun Virveä vastaan. Patteri taasen käytti tilan ja ajan hyödykseen aika maksimaalisesti ja tulos olikin sitten sen mukainen. 2-11 kertoo kaiken oleellisen ottelusta. Mainitaan myös että kaikki Patterin pelaajat pääsivät pisteille.

Ottelun MVP Henri Pulkkinen 4+1 Kammo tehot pakin paikalta

Golf HT  - Virve 2-5

Golf siis pelasi uudestaan tuuraten DOM:a, joka ei saanut rosteria kasaan. Ottelun ensimmäinen erä oli tarkkaa ja tasaista vääntöä. Virve sai kiekon kerran Golf maaliin Joona Salon toimesta. Toisen erän alkuun Virve tuplasi johtonsa IP Kiukkaan upealla maalilla. Tämä sytytti Golfin ja kuin hujauksessa peli oli 2-2. Tässä kohti näytti että Golf voisi punnertaa voittoon asti. Kiukkaan toinen maali kuitenkin katkaisi Golfin selän ja voimat loppuivat. Lopulta Virvelle voitto 5-2 lukemin. Hieno taistelu Golfilta kuitenkin

Ottelun MVP Ilkka Pekka Kiukas  3+1  Otti porukan reppuselkään ja pisteet kotiin

Tiistai 15.2.2022

PoNu - Dynamite 4-3

Viikon viihdyttävin kamppailu nähtiin tiistain aluksi. PoNu pelasi ilman suurimpia tähtiään, joten uusille onnistujille oli tilausta, ja hyvin ukot vastasivat huutoon. PoNu hallitsi tapahtumia etenkin ensimmäisessä erässä. DYnamite toki livahti alussa johtoon, mutta sen jälkeen erä oli PoNu:n. Tauolle 3-1 johdossa ja kaikki näytti hyvältä. Väsy alkoi kuitenkin toisen erän edetessä painaa, ja jäähypenkki alkoi kulua. Tämä antoi otteen Dynamitelle ja maalissa Aleksi Liikanen joutui venymään useampaan game saveriin. Jaro Timonen kavensi 3-2:n, mutta Ville Tissarin hetkeä myöhemmin tekemä maali riitti voittoon. Dynyt onnistuivat vielä tulemaan maalin päähän ja lopun myllytys oli armotonta, mutta PoNu kesti ja kauden avausvoitto plakkariin.

Ottelun MVP Aku Kaipainen 1+1  Noilla esityksillä pitää saada jatkaa ykkösketjussa

Jamon Pojat  - ESE CXX 2-18

Peli kesti 30 minuuttia ja lopussa ESE voitti.

Ottelun MVP MIkko Oksanen  3+3 Mikon maila oli varsin kuumana

Torstai 24.2.2022

Patteri  - DOM 7-4

Patteri jatkoi siitä mihin maanantaina jäi. Ensimmäisen erän perusteella näytti siltä että DOM:lla ei ole mitään palaa tässä pelissä. Patteri pyöritti ja pyöritti, sinnä sivussa tuli rykäistyä kolme maaliakin. DOM:n peliin uutta puhtia puhalsi Niklas Kurvisen taidokas ohjaus juuri ennen taukoa ja DOM nousi mukaan peliin. Toinen erä pelattiin tasaisissa merkeissä Molemmat saivat onnistumisia tasaiseen tahtiin. DOM ei kuitenkaan saanut revittyä itsestään yhtä vaihdetta lisää ja siksi kiri jäi vähän piippuun. Hyvä toinen erä luo varmasti uskoa seuraaviin peleihin, ja pinnatilikin aukeaa varmasti tuota pikaa

Ottelun MVP Pauli Homan 1+4 Nyt oli Paulin vuoro loistaa

Konkurssi - Golf HT 8-5

GOlfin viikon kolmas peli tarjosi varsin viihdyttävän esityksen. Molemmat joukkuuet pelasivat omilla vahvuuksillaan. Konkurssin pelissä toki paistoi että konkarit Haapanen ja Pöyry puuttuivat. Konkurssi kuitenkin oli pelissä hallitsevampi osapuoli, mutta Golf kesti kyydissä mukana 20 minuuttia ja tässä kohtaa peli olikin 5-4 Konkurssille. Ratkaisu nähtiin ajassa 22.26 kun Jonne Pulkkisen terävä veto upposi hyvän pelin pelanneen Joonas Innasen selän taakse. Loppu oli enää kosmetiikkaa. Maalit vielä molemille ja pisteet Konkurssille 8-5.

Ottelun MVP Lassi Nevanoja  3+0 Hatullinen maaleja debyytissä ei ole huono suoritus.