KIEKKO KAUSI JATKUI VIHDOIN
Perjantai, 18 Helmikuu 2022 08:47

JK torjuntako

Pitkä Odotus on nyt ohi, ja kiekossa saatiin viimein käyntiin Liiga ja Divari. Liiga pelasi kaksi iltaa ja Divari yhden. Liigan puolella Patteri otti paikkansa kärjessä voittaen selvästi Konkurssin ja Virven. Divarissa siis vain yksi ilta ja ensi viikolla saadaan Dynamitekin mukaan karkeloihin. Tästä tulee hieno kevät!

Golf HT - Virve 3-1

Liiga alkoi vauhdikkaalla väännöllä. Peli aaltoili mukavasti päästä päähän ja molemmat joukkueet saivat luotua muutaman laadukkaan paikankin. Avausmaalia saatiin odotella melkein 12 minuuttia kunnes Golfin Lauri Väisänen viimeisteli pelin ensimmäisen. Pelin kuva ei tästä muuttunut, ja vääntö jatkui tasaisena edelleen. Virve tasoitti pelin 7 minuuttia ennen loppua Jesse Mannisen huikealla suorituksella. Golf iski kuitenkin välittömösti aloituksen jälkeen pelin 2-1:n. Asialla oli tällä kertaa Jouni huttunen. Lopussa Virve pyöritti näyttävästi 6-5 vastaan, mutta Golfin viisikko pysyi tiiviinä ja lopulta Petri Häkkinen laittoi tyhjiin loppulukemat 3-1

Ottelun MVP Jouni Huttunen 1+1 Voittomaali ja hyvää kahden suunnan pelaamista Jounilta

Patteri  - Konkurssi 8-2

Kuten jo tasonmittauksessa nähtiin niin näiden joukkueiden välillä kipinöi ja kunnolla. Joukkueet sytyttävät toisensa pelaamaan paremmin ja yrittämään enemmän. NHL kaukalossa Patteri oli vain liian kova vastus Konkurssille. Ensimmäinen erä oli tasaista taistelua, mutta ottelun ratkaisu nähtiin ensimmäisen erän lopulla kun Konkurssin jäähyaition ovi kävi ensin Niko Kauppiselle ja sitten Konsta Orelmalle. Molemmilla kerroilla Patteri rankaisi. Konkurssi ei päässyt näistä maaleista yli ja selkäranka katkesi. Patteri hurjasteli lopulta selkeään 8-2 voittoon.

Ottelun MVP Tuomas Miettinen  1+3  Pelin sielu

Tiistai 15.2.2022

PoNu - ESE CXX 3-6

Divari suure taloittivat kauden myöskin hyvällä väännöllä. ESE aloitti kuitenkin ottelun varsin vauhdikkaasti ja karkasikin 3-0 johtoon ennen kuin PoNu heräsi tasiteluun mukaan. PonI iski kolmesti erätauon molemmin puolin ja tästä kehkeytyikin varsinainen taisto. Ponu ei kuitenkaan saanut Momenttumia pitämään kun Ese Maalissa Jan Lampinen löi luukut kiinni ja ESE:n vastaus hyökkäyspäässä oli yhtä brutaali kin PoNu:n kiri. Kolme maalia pika tahtiin ja homma pakettiin 6-3

Ottelun MVP Teemu Lampinen 2+1  Tärkeät maalit kun joukkue niitä tarvitsi

Jamon Pojat  - Cafe Keidas 6-2

Huili oli tehnyt Keitaalle ilmeisen hyvää, sillä esitys oli varsin raikas ja kentällä näkyi paljo niloisia naamoja ja onnistumisiakin tuli. Jamon Pojat toki hallitsi peliä ja alkuun näytti että Jamon Pojat karkaa horisonttiin. Niin ei kuitenkaan käynyt ja Keidas pääsi hyvin kyytiin mukaan. Paikkoja syntyi molempiin päihin ja Jere Moilanen joutui muutaman hyvän kopinkin ottamaan ettei Keidas päässyt lähemmäs. Molemmat joukkueet voivat olla tyytyväisiä ensimmäiseen peliinsä.

Ottelun MVP Akseli Räsänen  1+2 Kentän näkyvin pelaaja

Torstai 18.2.2022

Virve - Patteri 2-8

Patteri jatkoi siitä mihin maanantaina jäi. Miehiä ei kummallakaan ollut liiemmin mukana, ja Patteri hallitsi tämän tilanteen Virveä paremmin. Patteri liikutteli kiekkoa todella hyvin läpi ottelun ja Virve ei oikein saanut hengähtää missään vaiheessa. Ja kun jalat loppuvat alkaa maalille tulla tilaa, ja sen Patteri osaa hyödyntää tappavan tehokkaasti. Virve kesti ensimmöisen erän jotenkuten kyydissä mukana (1-4), mutta noutaja tuli jälimmäisellä vartillla. Patterille rutiini voitto 8-2 lukemin

Ottelun MVP Janne Henttonen 2+2 Kauden paras esitys

BAR DOM - Konkurssi 3-4

Viikon tasaisin kamppailu. Alkuun se ei toki sitä ollut, kun Konkurssi paahtoi menemään maanantain tappiostaan sisuuntuneena. Kahden maalin johto neljän minuutin jälkeen ja kaikki näytti hyvältä. DOM:n kavennuksen iski Ville Paasonen, jonka ei ole nähty luistelevan noin kovaa vuosi kymmeneen. Ville näki pakin tontilta että karat on käytävä lyömässä sisään, polttomoottorit käyntiin ja ajo maalille toi kavennuksen. Erän loppu olikin sitten varsin tapahtumarikas. DOM tuli tasoihin Niklas Kurvisen ja Tero Montosen maaleilla. Montosen maali syntyi DOM.n pelatessa AV:ta. Saman jäähyn aikna nähtiin ottelun viimienen maali kun Kasper Laakso onnistui. Toisessa erässä esiin nousivat maalivahdit. DOM:n Roope Parkkinen ja Konkurssin Tom Turkulainen venyivät vuorotellen huikeisiin torjuntoihin. Etenkin ottelun lopussa DOM:n hakiesa vimmatusti tasoitusta Tomppa ryösti kaksi varmaa maalia. Näin ollan Konkurssille pisteet tiukan taistelun jälkeen.

Ottelun MVP Tom Turkulainen  28 Torjuntaa Pelasti pisteet huikeilla torjunnoillaan.