VOIKO ALAPIHAA PYSÄYTTÄÄ
Maanantai, 20 Joulukuu 2021 10:04

TF20202021

Kolmas pelipäivä ei ihmettelyn aiheita tarjonnut. Peli oli maalikasta ja pikkuhiljaa joukkueet alkavat tottua isomman kentän lainalaisuuksiin. Alapiha porskuttaa kärjessä ja tässä kohtaa voidaankin alkaa esittää kysymystä voiko Alapihaa pysäyttää? Nyt alkaa Talvifutiksen joulutauko. Pelit jatkuvat ensi vuoden puolella.

1 19.12.2021 19:30 h   -   1 - 3
1 19.12.2021 20:10 h   -   1 - 6
1 19.12.2021 20:50 h   -   0 - 8

DOM - Wilmert 5-1

Illan tiukin matsi. Pelin iso kuva oli alusta alkaen että Wilmert hyökkää ja DOM puoustaa. Tämä toimikin varsin hyvin DOM kannalta, vaikkakin Eetu Karhunen vei Wilmertin johtoon jo parin minuutin pelaamisen jälkeen. DOM onnistui kuitenkin tasoittamaan ennen taukoa. Toinen jakso toisti ensimmöisen kaavaa siinä määrin että DOM otti vastaan mutta sumppu kesti ja Porkkanoista alkoi paistaa turhautuneisuus. Lopulta 34 minuutin kohdalla yksi hieman onnekas pomppu avasi tilaa DOM puolustuksessa ja lopulta pallo pelattiin Jere Lauhalle, joka ei erehtynyt ja peli 2-1 Wilmertille. Lopussa Jarmo Akkanen vielä kaunisteli lukemat 3-1:n. Kuitenkin hyvä peli DOM:lta ja hieman paremmalla tuurilla tästä oli pinna otettavissa.

DOM- Alapiha 1-6

DOM lähti otteluun samalla konseptilla kuin Wilmert otteluun. Tällä kertaa sumppu piti 8 minuuttia ja sitten toinen takaisku tuli kympin kohdalla. Lopullisesti pelin laittoi pakettiin Roope Suutari juuri ennen taukoa. Toisella jaksolla Alapiha jatkoi vyöryttämistään, ja DOM maalilla pelannut Väinö Salmikunnas oli täystyöllistetty. Toiseen jaksoon Alapiha teki vielä toisen mokoman, ja Viime minuuteilla DOM sai ryöstettyä Paajaselta nollapelin. 6-1 Alapihalle

Wilmert - Alapiha 0-8

Porkkanat otti otteluun sivun DOM:n pelikirjasta. Tiivis puolustaminen näytti toimivan hyvin ensimmäisellä jaksolla. Toki hommaa auttoivat Toni Leikkaan huimat torjunnat. Lopulta Alapiha onnistui ja sitten se olikin menoa kolme maalia minuuteille 13,14ja 15. Siihen katkesivat Porkkanat ja kun alettiin hyökätä jäi Alapihalle tilaa touhuta hyökkäyspäässä ja se näkyi sitten myls loppulukemissa rumana repeämisenä. Alapiha rallatteli lopulta selvään 8-0 voittoon.