LIIGA JA DIVARI JOULUTAUOLLE
Lauantai, 18 Joulukuu 2021 08:28

SB minttusilmät

Perjantaina pelattiin Liigan ja Divarin kolme viimeistä ottelua ennen joulutaukoa. Liigan peleissä nähtiin kentällä HaiPro, Ahmat ja Canaria, joista Ahmat onnistuivat pelamaan voitokkaat pelit ja kiilaamaan Panttereiden edelle liigan kärkeen. Divarin puolella matsit pelattiin Hazardin, Alapihan ja Minttusilmien välillä. Hazard voitti molemmat ottelunsa ja näin paranteli asemiaan sarjataulukossa. Cafe Keitaan kärkipaikkaa vaarantamaan ei näistä joukkueista voimia löytynyt.

Salibandysarja jää nyt joulutauolle ja pelit jatkuvat perjantaina 7.1.2022 klo 18.00 Rantakeitaalla Liigan otteluilla.

OTTELUT

LIIGA

Team HaiPro vs Team A-H-M-A 5-9

SB Canaria vs Team HaiPro 3-2

Team A-H-M-A vs SB Canaria 8-2

Liigan otteluiden tiedot pääset näkemään täältä.

DIVARI

Minttusilmät vs FC Hazard 2-9

FB Alapiha vs Minttusilmät 5-3

FC Hazard vs FB Alapiha 4-1

Divarin otteluiden tiedot pääset näkemään täältä.

RAPORTTI

LIIGA

Team A-H-M-A 15 PTS

Ahmat ottivat perjantain peleistä kaksi voittoa ja pystyivät niiden turvilla nappaamaan liigan kärkipaikan Panttereilta. Ahmojen perjantain pelit olivat pirteää ja maaleissa ei säästelty. Ensimmäisessä ottelussa kaatui HaiPro lukemin 5-9. Ottelu alkoi tasaisena ja ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat Ahmojen hyväksi vain 3-2. Vasta toisen erän puolivälin jälkeen Ahmat saivat lopulta otteen HaiProsta ja tehtailivat peräti 5 maalia viiden minuutin sisään ja ottivat ottelusta selkeän voiton. Toisessa pelissä vastassa oli Canaria. Ottelu sai sähäkän alun kun Ahmat painoivat pallon häkkiin kun ottelu oli ehtinyt vanhentua vasta reilu puoli minuuttia. Ahmat pääsivät maalin kannustamana heti kuskin paikalle ottelussa ja piti pelin tempoa yllä oikeastaan koko ottelun ajan. Tästäkään ottelusta ei jäänyt mitään epäselvyyksiä voittajasta kun Ahmat kaatoivat Canarian lukemin 8-2.

SB Canaria 12 PTS

Myös Canarialla oli mahdollisuudet kiilata liigan kärkipaikalle ottamalla illan peleistä 2 voittoa. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli HaiPro. Ottelusta kehkeytyi todella tasainen. Heti ekan erän alussa Canaria pääsi testaamaan ylivoimaa ja sen avulla tekemään ottelun avausmaalin. Ylivoimamaalin jälkeen ottelu tasaantui ja tilanteita riitti molempiin päihin. Vasta erän lopulla Canaria sai kasvatettua johtoa 2-0. Toisen erän alkuun HaiPro pääsi kuitenkin tulemaan tasoihin. Vasta ottelun loppu puolella Canaria onnistui ratkaisemaan pelin heille lukemin 3-2. Canarian toiveet liigan kärkipaikasta murenivat kuitenkin kirpaisevaan tappioon Ahmoja vastaan. Ahmat ottivat heti ottelussa tahtipuikot omiin käsiin ja Canarian ei auttanut kun yrittää seurata mukana. Ahmojen vauhti oli kuitenkin Canarialle liigaa ja joukkue joutui tyytymään 8-2 tappioon.

Team HaiPro 7 PTS

HaiProlta nähtiin jälleen hyvää pelaamista illan otteluissa, vaikka tällä kertaa ilman pisteitä jäivätkin. Ensimmäisessä ottelussa Ahmoja vastaan Haipro oli hyvin mukana heti alusta alkaen. Haipron sähäkkyys pääsikin yllättämään Ahmat ja joukkue siirtyi heti minuutin jälkeen johtoon. Kuitti tuli kuitenkin nopeasti, mutta Haipro pystyi vastaamaan kuittaukseen myös yhtä nopeasti. Jälleen ei montaa minuttia mennyt kun Ahmat kuittasi itsensä tasoihin ja maalilla ohi. Toinen erä aloitettiinkin HaiPron takaa-ajoasemasta 3-2. HaiPro oli jälleen sähäkkänä heti erän alusta alkaen ja pystyi tulemaan tasoihin ja maalilla ohi. Erän puolivälin jälkeen tapahtui kuitenkin jonkin tason repsahdus ja Ahmat pääsivät tehtailemaan peräti 5 maalia. Edes viimeisen minuutin kavennusmaali ei riittänyt kuromaan tuota maalieroa kiinni ja pisteet Ahmoille lukemin 5-9. Heti perään Haipro kohtasi Canarian. Ottelu alkoi Haipron kannalta kurjasti kun joukkue joutui heti kättelyssä alivoimalle. Alivoima maksoi maalin verran. Takaa-ajoasema ei saanut HaiProta lannistumaan vaan joukkue oli hyvin pelissä mukana. Erän lopussa Canaria onnistui harhauttamaan itsensä Haipron puolustuksen ohi ja erätauolle mentiin lukemin 2-0. Toisen erän alussa HaiPro oli hyvin hereillä ja pääsi tulemaan ottelussa tasoihin. Tiukka vääntö kääntyi kuitenkin ottelun lopussa Canarian hyväksi ja pisteet heille 3-2 voitolla.

FB Alapiha 12 PTS

Alapihan jojolla Pasi Pippurilla oli riemu revetä kun illan peleihin ilmestyi pelaajaa vaille kaksi kentällistä ukkoja paikalle. Alapiha on kamppaillut syksyn pelit erittäin kapealla miehityksellä läpi, joten muutamat vaihtojalat oli tervetulleita. Alapiha ottikin heti ensimmäisessä ottelussa Minttusilmiä vastaan räväkän alun ja painelivat heti aloituksesta maalin tekoon. Alapiha ottikin ottelun pallonhallinnan itselleen ja rakenteli useamman hyvän hyökkäyksen, jotka palkittiin maaleilla. Erätauolle mentiinkin Alapihan johtoasemissa 3-0. Toisen erän Alapiha aloitti alivoimalla, mutta se ei näyttänyt paljoa mieltä painavan kun johtoa pystyttiin alivoimalla kasvattamaan 4-0. Alivoiman jälkeen Alapihalle tuli jonkin sortin nukahdus ja Minttusilmät pääsivät kaventamaan lukemia 4-3. Vielä ottelun kahdella viimeisellä minuutilla Alapiha sai itsensä hereille ja iskettyä pallon maaliin ja kuittaamaan ottelusta loppulukemat 5-3. Toisessa ottelussa vastassa oli Hazard. Vaikka ottelusta tulikin hyvin tasainen ja tilanteita riitti molempiin päihiin, tuntui Alapihalta loppuvan energiat kesken. Hazard pystyi paremmalla teholla viemään tilanteet loppuun, mikä poiki heille 4-1 voiton.

FC Hazard 11 PTS

Hazardilla oli hyvä perjantai-ilta. Ensin kaatui Minttusilmät lukemin 2-9 ja illan viimeisessä pelissä Alapiha 4-1. Ensimmäisessä ottelussa Minttusilmiä vastaan Hazardilla oli käynnistymisvaikeuksia. Minttusilmät pääsivät tekemään ottelussa avausmaalin. Karkumatkaa Hazard ei kuitenkaan antanut ottaa ja tuli nopeasti tasoihin. Ennen erätaukoa Minttusilmät onnistuivat kuitenkin jälleen siirtymään ottelussa 2-1 johtoon. Erätauko teki ihmeitä Hazardille ja kentälle tuli ihan eri joukkue. Toisessa erässä ei ollut mitään epäselvyyksiä kuka määrää tahdin ja Hazard mätti maaleja peräti 8 kappaletta. Tämä riitti ottamaan ottelusta selkeän voiton lukemin 2-9. Toinen ottelu Alapihaa vastaan oli huomattavasti tasaisempi. Hazardilla oli aavistuksen verran tehokkaammat hyökkäykset ja tiukempi puolustus, mikä poiki ekaan erään 2-0 johdon. Toisessa erässä sama meno jatkui ja viimeisellä peliminuutilla johto oli jo 4-0. Ihan viimeisillä sekunneilla puolustus repsahti ja Alapiha pääsi kaventaa lukemia 4-1, mutta aika loppui Hazardin hyväksi.

Minttusilmät 0 PTS

Minttusilmät olivat puolestaan tällä kertaa liikkeellä parin vaihtoukon voimin. Pirteällä päällä olleita Alapihaa ja Hazardia vastaan se koitui tänään kohtaloksi. Ekassa pelissä Hazardia vastaan Minttusilmät olivat mukana hienosti ekan erän ajan ja erätaulle mentiinkin Minttusilmien johtoasemassa 2-1. Toisessa erässä kaveri laittoi kuitenkin isompaa vaihdetta silmään ja Minttusilmiltä loppui tehot pysyä mukana. Ekasta ottelusta selkeä voitto Hazardille lukemin 2-9. Minttusilmien epäonneksi heti perään oli toinen ottelu Alapihaa vastaan. Tällä kertaa vaihtopelaajien hurmoksesta nauttiva Alapiha pisti oli ekassa erässä omaa luokkaansa, eikä Minttusilmillä riittänyt voimia pistää kapuloita rattaisiin. Toinen erä alkoikin Minttusilmien 3-0 takaa-ajoasemalla. Minttusilmät pääsivät aloittamaan toisen erän ylivoimalla, mutta tehottomasti. Ylivoiman jälkeen joukkue kuitenkin sai kaivattua piristystä ja pääsi kaventamaan lukemia 4-3. Jälleen energiat kuluivat aavistuksen verran liian aikasin loppuun ja Alapiha pääsi kasvattamaan lukemat 5-3, mitkä jäivät samalla ottelun loppulukemiksi.

1. Cafe Keidas 15PTS

2. Tulikuuma 12 PTS

3. FB Alapiha 12 PTS

4. FC Hazard 11 PTS

5. Huru-Ukot 10 PTS

6. Dom Sports Academy 3 PTS

7. Minttusilmät 0 PTS