Toiseksi viimeisellä viikolla Nähtiin kauden eka tasuri ja Virven Liiga paikan varmistuminen. Dynamite esitti Golfia vastaan kauden parasta peliään ja se oli myrskyvaroitus Divaria ajatellen. Maanantaina pelataan viimeiset tasonmittauspelit ja sen jälkeen hiljennytään joulun ja uudenvuoden viettoon.

12 41 13.12.2021 21:00 h   ESE CXX - HC Konkurssi   1 - 7
12 42 13.12.2021 22:00 h   -   3 - 3
12 43 16.12.2021 21:00 h   -   2 - 7

Maanantai 13.12.2021

ESE CXX - Konkurssi 1-7

Tästä pelistä ei paljoa liene kerrottavaa. Ensimmäiseen erään Konkurssi namutteli kiekkoa, ja lopulta paikoistakin tuli onnistumisia ja peli erätauolla 3-0. Toisessa erässä sama taht ijatkui ja lukemien pienuudesta saa kiittää ESE:n maalilla stuntannutta Aku Kaipaista. Konkurssi kuitenkin runttasi 4 kaappia toiseen erään ja aivan lopussa ESE:n Jesse Duffa ryösti Turkulaiselta nollapelin 7-1 Konkurssille.

Ottelun MVP Joel Pasonen 0+2 Maalitili edelleen avaamatta, mutta yrityksen puutteesta ei voi miestä syyttää

Dynamite  - Golf HT 3-3

Sinääällään merkityksettömästä pelistä muodostui yksi kauden parhaista. Ottelussa molemmat hyökkäsivät fiksusti ja puolustivat tiiviisti. Dynamite perusti peliään enemmän vauhtiin ja Golf rakenteluun ja syöttöihin. Golrf paineli johtoon jo minuutin pelin jälkeen, mutta Dynamite tuli rinnalle ja ohi Pietu Kanervan ja Eetu Kurrin osumilla. Toisen erän alkupuoliskolla Golf tarrasi kiinni voittoon Petri Häkkisen ja Kai Simolan maaleilla. Dynamite kuitenkin kuittasi hetkeä myöhemmin Eetu Höltän osumalla. Loppuminuuteilla molemmille aukeni vielä pari tonttia, mutta lisää maaleja ei enää nähty ja pinnat jakoon ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Ottelun MVP Eetu Hölttä  1+2  Kerrankin tämä mies oli liekeissä.

Torstai 16.12.2021

BAR DOM - Virve 2-7

Ilmassa oli pelailun makua alusta alkaen. Virve halusi joulu rauhaa enemmän ja liiga paikka varmistuikin jo tässä pelissä. Alku oli tasaista tahkuamista, mutta Virve ratkaisi pelin ensimmäisen erän viimiesellä minuutilla tehden kaksi maalia ja tauko johto 4-1. Toiseen erään ei oikein nähty DOM:lta minkäänlaista ryhtiliikettä ja Virve marssi helppoon voittoon. Nähtiimpä tässä pelissä selainenkin erikoisuus että DOM:n Sami Nalli lähti joulun viettoon jo toisen erän alussa. Nalli nimittäin otti kolme kakkosta ja suihkuun.

Ottelun MVP Ilkka Pekka Kiukas  2+2  Tämän miehen syttyminen liekkeihin lupaa virvellä hyvää Liigaa ajatellen

PoNu- Jamon Pojat 4-3

Tasainen päätös viikolle. MOlemilla joukkueilla oli ottelussa mukavasti intoa ja vauhtia. Hyökkäykset aaltoilivat päästä toiseen ja maalivahdeilla oli täysityö pitää oma joukkue pelissä kiinni. Ottelu ratkaisu nähtiin kun Jamon Pojat alkoi kuluttaa jäähypenkkiä ja PoNu sai jauhaa momenttumin itselleen. Jamon Pojat jäi takaa-ajoon, mutta tehottomuus kostautui. PoNulle vapauttava voitto ja tappioputki poikki Tasonmittauksen viimiesessä pelissä. Tästä on PoNu:n hyvä jatkaa Divariin

Ottelun MVP  Juuso Liutu 2+0  Kauden avausmaali ja toinenkin siihen kaupan päälle