KEIDAS DIVARIN KÄRKEEN
Maanantai, 13 Joulukuu 2021 10:36

SB Tulikuuma2

Divarin kolmas kierros pelattiin perjantaina ja siellä nähtiin muutama varsin maukas yllätys. Moni joukkue kärsi akuutista miehistöpulasta, mutta kaikilla sentään oli edes vaihtomies paikalla. Tulikuuma kyykäsi pahemin kerran ottaen kahdesti pataan. Näin kärkipaikka siirtyi Keitaalle, joka ei sekään tosin kuivin jaloin selvinnyt otteluistaan.

Cafe Keidas 15 PTS

Keitaan perjantai ilta tuotti 4 pinnaa. Ensimmäisessä pelissä Huruja astaan homma ei oikeen lähtenyt kulkeakseen ja Hurut pysyi pelissä hyvin mukana. Keidas kyllä hallitsi tapahtumia, mutta maalipaikoista ei laitettu sisään tai niille ei oikein edes kunnolla päästy. Kaikesta huolimatta näytti sille että Lassi Kähärin 3-2 maali jäisi voittomaaliksi, mutta Hurut kampesi tasoihin 10 sekunttia ennen loppua, ja rankuilla voittoon. Toisessa pelissä Tulikuumaa vastaan tuliikin sitten aivan uudesti syntynyt Keidas. Pallotempo oli hyvää ja paikoissa oltiin tehokkaita. Homma oli ohi ensimmöisen erän aiana, ja toinen olikin sitten enempi ja vähempi vain pelailua. 8-2 voitoo ja nousu Divarin kärkeen.

Tulikuuma 12 PTS

Tulikuuman perjantai oli totaalinen hukkareissu. Liike oli laiskaa ja maalipaikoissa oltiin todella tehottomia. Ensin tuli selkäään Alapihalta 1-6. Tulikuuma roikkui pelissä mukana 25 minuuttia, mutta sitten vikalla vitosella homma repesi ja Alapiha korjasi pinnat. Toiseenkaan peliin ei Tulikuuma saanut koneitaan käyntiin, ja kun vastassa oli Keidas ei surffailulla ja alibi pelaamiselle pitkäle pötki. Keidas tuli ja voitti 2-8

Huru-Ukot 10 PTS

Jos edelllinen kierros meni penkin ale nyt olikin sitten toinen ääni kellossa. Hurut otti ensin 7-1 rutiinivoiton Minttusilmistä. Peli oli ensimmäisen erän jälkeen 3-0 ja lopullinen niitti tuli heti toisen erän alkuun kun Markus Viljakainen siirsi Hurut 4-0 johtoon. Tämän jälkeen tempo laski kun Hurut alkoi säästellä Keidas peliin. Ja sehän kannatti. Hurut pystyi vastaamaan Keitaan haasteeseen tasapäisesti ja siitä myös palkittiin. Vaikka Keidas peliä hallitsikin pystyi Hurut rakentamaan hyviä hyökkäyksiä kiitos Markus Häkkisen raatamisen. kun Keidas meni 2-3 johtoon näytti siltä että Huruille jäisi luu kätenn, mutta 10 sekunttia ennen loppua Markus Häkkinen survoi tasoituksen ja kuin kruununa illalleen Häkkinen laukoi rankkarista 2 pinnaa Huruille.

FB Alapiha 9 PTS

Alapiha jatkoi siitä mihin oli edelisellä kierroksella lopettanut. Ukkoja ei taas liiemmin paikalle ilmaantunut, mutta se ei näyttäny tmenoa haittaavan. DOM:a vastaan Alapihalla meni 7 minuuttia murtaa DOM puolustus. Tärkeän avausmaalin teki Pasi Pippuri. Alapiha tuplasi johtonsa juuri ennen erätaukoa Joona Salon lavasta. Ratkaisu nähtiin 22 minuutin korvilla kun Juho Cederin piiska heilahti ja Pinnat matkasivat Alapihan mukaan 5-2 luvuin. Toisessa pelissä odottikin sitten haaste nimeltä Tulikuuma. Ensimmäinen peli painoi varmasti Alapihan pohkeissä, mutta kuinkas kävikään. Alapiha hyydytti Tulikuuman hyökkäämisen tiiviillä puolustamisella, ja Jouni Lahtisen torjunnoilla. Kun vielä omat paikat käytettiin tehokkaasti ei Tulikuumalla ollut mitään jakoja. 6-1 voitto Alapihalle

Fc Hazard 5 PTS

Huilissa

DOM 3 PTS

Sieltä se napsahti Divarin ensimmäiset pisteet DOM:n laariin. Se tapahtui heti illa nkärkeen MInttusilmiä vastaan. DOM oli aktiivinen ja hallitsi peliä miten tahtoi. Vielä kun pallotkin löysivät tiensä tällä kertaa maalin perukoille asti ei MInttusilmillä ollut paljoa sanomista. Toki alku ei ollut kummoinen kun MInttusilmät meni johtoon ensimmäisestä hyökkäyksestään. Sen jälkeen kentällä olikin vain yksi joukkue ja DOM hurjasteli historiansa isoimmat voittolukemat 9-2. Tero Hurrille 3+1 ja Juuso Hämäläiselle 2+3. Toiseen peliin Alapihaa vastaan ei sitten ihan jäänytkään paukkuja. DOM:n puolustus kesti 7 minuuttia ja sen jälkeen Alapiha meni menojaan. Kuitenkin ensimmöiset pinnat lämmittävät mieltä varmasti.

Minttusilmät 0 PTS

Vaikeaa oli Minttusilmillä. Ukkoja puuttui rivistä ja se näkyi väkisinkin esityksessä. DOM:a vastaan peli alkoi kuitenkin hyvin sillä MInttusilmät meni heti alussa johtoon. Tuota riemua ei kuitenkaan kauaa kestänyt ja DOM meni menojaan. Toisessa pelissä Huruja vstaan eivät paukut enää riittäneet alkuunkaan. Hurut rtakoi homman ensimmäisessä erässä. Yrityksen puutteesta MInttusilmiä ei kuitenkaan voi syyttää. Uutta matoa koukkuun ensi viikolle.