HAZARD JA DOM AVASIVAT TALVIFUTIS KAUTENSA
Maanantai, 13 Joulukuu 2021 08:07

TF20202021

Talvifutiksen toinen pelipäivä tarjosi kolme tiukkaa matsia, ja on ollut ilo katsoa, että sarjassa pelit ovat olleet tasaisia kautta rantain. Ensi sunnuntaina pelataan vielä yksi kierros ennen joulutaukoa.

Ilmoittautuminen 6.1 pelattavaan jalkapallon Kalevankangas Cuppiin on myös käynnissä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen TÄSTÄ

1 12.12.2021 19:30 h   -   5 - 1
1 12.12.2021 20:10 h   - Gather   2 - 4
1 12.12.2021 20:50 h   - Gather   1 - 4

Hazard - DOM 5-1

Molempien joukkueiden kauden avaus nähtiin sunnuntain kärkeen. Ensimmäinen jakso oli varsin tunnustelevaa kun ottaa huomioon että molemmille kyseessä oli ensimminen peli uudessa hallissa. Hazard alkoi jakson edetessä soputua paremmin uuteen ympäristöön ja ottelun avausmaali nähtiinkin 12 minuutin kohdalla Janne Stömbergin toimesta ja juuri ennen taukoa Janne Lamberg tuplasi johdon. Toisen jakson alkuun DOM:lla oli hyvää otetta pelistä ja kavennuskin saatiin aikaan. Hazard kuitenkin kesti tämän ilman enempiä takaiskuja ja peli alkoi kääntyä valkopaidoille ja lopulta vapauttavat maalit syntyivät ja Hazardin kausi käynnistyi voitokkaasti. Ottelussa nähtiin myös debyytti kun Elävä MAHL leganda Olli "Opa" Pöntinen debytoi oikeudenjakajana. Ja hyvinhän se Opalla meni

Hazard - Gather 2-4

Illan herkkupala nähtiiin keskimmäisenä. Tässäkin pelissä alku oli tunnustelevaa, ja molemmat saivat omat päänsä tilkittyä. Kerran Hazard puolustus kuitenkin uinahti ja Gatherin Jussi Kuokkanen viimeisteli komeasti Riku Lehtimäen vartioimaan maaliin. Toisella jaksolla Hazard vei peliä ja paino Gather päässä kasvoi. Taneli Huttunen onnistuikin tasoittamaan ottelun, mutta Heti seuraavasta hyökkäyksestä Juho Nykänen vei Gatherin uudelleen johtoon ja se lamauti Hazardin kyllä toviksi. Kiri ei oikein edes kunnolla alkanut ja Gather teki kaksi ja Taneli Huttunen kaunisteli lopussa lukemia maalin verran.

DOM - Gather 1-4

DOM onnistui parantamaan tekemistään ensimmäisestä pelistä. Tulos parini ja pelaamiseen alkoi löytyä yhteistä säveltä. Myös maalipaikkoja alkoi siunaantua mukavalla tahdilla. Kuitenkin Gather oli ottelussa koko ajan kuskin paikalla ja DOM maalilla hienon illan pelannut Eetu Leinonen oli täys työllistetty. Gather onnistui heti pelin alkuun kertaalleen, mutta sitten mentiin tuloksen valossa tasapäisesti toisen jakson alkuun asti. Gather rykäisi nopeaan tahtiin pari maalia lisää. Kaikki kolme ensimmäistä maalia teki Julius Repo. Molemmat onistuivat vielä kertaalleen ja näin Gatherille pinnat 4-1 luvuin