PATTERITKAAN EIVÄT KESTÄ IKUISESTI
Sunnuntai, 05 Joulukuu 2021 14:54

JK 12

Maanantaina se pommien pommi tipahti kun Virve kukisti Patterin 5-3 ja hoiti itsensä Liigaan. Muuten viikko ei ihmeitä tarjonnut. Maanantaina on +40 kierros ja Tasonmittaus jatkuu Torstaina.

ESE CXX - Dynamite 4-0

Eipä ESE jättänyt paljon nokan koputtamista. 4-0 tauluun alle viiteen minuuttiin ja loppu olikin enempi ja vähemmän pelailua. Dynamite yritti ja yritti, mutta tulosta ei tullut ja ESE:lle pinnat näytöstyyliin.

Ottelun MVP Timo Piskonen 1+1   Voittomaalin viimiestelijä

Patteri Baari - Virve 3-5

Patteri on löyty. Virve aiheutti Patterille kauden ensimmäisen tappion, ja täysin ansaitusti. Virve oli alkuun hallitsevampi osapuoli ja se näkyi myös tulostaululla Jesse Manninen onnistui ensimmäisellä minuutilla ja Jesse Kurvinen lisäsi johdon kahteen 7 minuutin korvilla. Ossi Pulliainen toi Patterin peliin mukaan, mutta Pekka Löytönen vei Virven taas kahden maalin johtoon juuri ennen erätaukoa. Ja heti tauon jälkeen tuli lopullinen isku Ilkka-Pekka Kiukkaan lavasta ja peli 4-1. Patteri kiri vielä maalin päähän, mutta Jesse Kurvinen päätti Patterin rimpuilun tyhjiin.

Ottelun MVP Jesse Kurvinen 2+2  Otti joukkueen reppuselkään ja kantoi Virven voittoon ratkaisevilla hetkellä.

Torstai 2.12.2021

Cafe Keidas - BAR DOM 2-7

DOM otti odotetun voiton, mutta Keidas alkaa pikkuhiljaa löytää juonesta kiinni. Tällä kertaa Keitaan kohtaloksi koitui synkkä hetki välillä 02.00-03.05. Tuohon ikkunaan DOM iski neljä maalia ja pahin puristus oli tiessään. Keidas taisteli vastaan minkä pystyi ja toinen erä mentiin tasatahtia. ja sen Keidas hävisi vain maalilla.  Alkaa lupailla jo posia Divaria ajatellen.

Ottelun MVP Jouni Hyytiäinen 2+0 Kun Tekee joukkueensa molemmat maalit on maininnan ansainnut

Golf HT- Jamon Pojat 5-3

Olipahan kaksijakoinen matsi. Golf vei peliä heti alusta pitäen ja maaleja tippui mukavaan tahtiin. Jamon Pojat ei päässyt kyytiin mukaan koko erän aikana ja tauollla peli 5-0 Golfille. Toinen erä olikin sitten aivan päinvastainen. Jamon Pojat alkoi vyöryttää ja Golf otti vastaan. Kavennuket tulivat tarpeeksi ajoissa ja peli oli jo 5-2 20 minuutin kohdalla. Sitten Golf sai hanat umpeen Joonas Innasen johdolla. kolmas tuli juuri ennen summeria ja Golfille pinnat ja Liiga paikan sinetöinti 5-3 voitolla.