TULIKUUMA JA KEIDAS KARKAAVAT DIVARISSA
Tiistai, 30 Marraskuu 2021 07:51

SB Tulikuuma2

Divarin toinen pelikierros tarjosi pari helmeä, mutta pääsääntöisesti ottelut olivat selkeitä ja suosikit pitivät pintansa. Illan ainut ylläri oikeastaan oli Alapihan voitto Huruista. Illan viihdyttävin kamppailu oli Hazardin ja Keitaan kohtaaminen, jossa voittajaa haettiin rankkareilla. Divarin kärjessä jatkavat Tulikuuma puhtaala peissä ja Keidas pinnan takana. Tämä kaksikko alkaa karata muilta.

Tulikuuma 12 PTS

Tulikuuma jatkaa mestarin elkein. Perjantaina ei edes tarvinnut venyä parhaimpaansa kun voitot napsahtivat Huruista ja DOM:sta. Huruja vastaan homma laitettiin nippuun ensimmäisessä erässä kun taululla oli 3-0. Toiseen erään marssi antautunut Hurut ja ja erä oli lähinnä lopuumisen odottelua. Tulikuumalle selvä 8-2 voitto. Toisessa pelissä Tulikuumalla meni 5 minuuttia mmurtaa DOM:n puolustus, mutta sitten  erän loppupuolta ohden DOM alkoi taipumaan, ja tauolla lukemat olivat 4-2. Lopullisen niitin iski Ilkka Kolehmainen viitisen minuuttia ennen loppua. Lukemat 6-2. Koko joukkueelta varsinvirkeä esiintyminen perjantai illassa.

Cafe Keidas 11 PTS

Myös Keidas jatkoi voittojen tiellä. Ilta alkoi kepeästi Alapihaa vastaan. Homma oli taputeltu 11 minuuttiin kun Lassi Kähäri, Miika Juvonen ja Sami Putkonen onnistuivat. Molemmat onnistuivat kerran vielä ja tauolle 4-1 lukemissa. Toiseen erään molemmat hieman säästelivät voimiaan seuraaviin peleihin. Alapiha ei saanut kiriä ja Keidas ei takonut murskia. Loppulukemat 7-3. Toisessa pelissä Keidasta sitten testattiinkin vähän enemmän kuin ensimmäisessä pelissä. Hazard antoi kunnon vastuksen, ja se lopulta pakotti Keitaan rankkareille asti. Tappiokaan ei ollut kaukana, mutta Keitaan illan hahmo Lassi Kähäri toi sinipaidat tasoihin ja Roni Tuukkanen toi rankkareilla voiton.

Fc Hazard 5 PTS

Hazard alkaa pikkuhiljaa heräilemään tähän kauteen. Keidasta vastaan Hazardile jäi hieman jossiteltavaa, mutta pinna tarttui matkaan kuitenkin. Hazard haastoi Keitaan varsin hyvin, ja Hazard oli voitossa kiinni 27 minuutille asti. Mutta sitten Keidas tuli rinnalle ja Rankkareilla voittoon. Kuitenkin pinna Hazardille ja osoitus siitä että Hazard pelaa pytystä. Toisesta pelistä DOM:a vastaan ei hirveästi ole mainittavaa Hazard oli pari askelta edellä. Pelin ratkaisi Taneli Huttinen hattutempulla 10 minuuttiin. Tästä ei DOM noussut ja Hazard tyylitteli 10-2 voittoon. Mainitaan myös kaikki Hazardin kenttäpelaajat pääsivät pisteille.

Huru-Ukot 5 PTS

Ensimmäisen kierroksen tupla-voitto muuttui kahteen tappioon. Hurujen peli ei ottanut ilmaa alleen oikein koko iltana. Pallollinen pelaaminen oli kovin sekavaa ja hyökkäyspäässäkään ei oikein tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista. Ensimmäisessä pelissä Alapihaa vastaan Hurut joutui heti taakse, mutta taisteli rinnale. Alapiha kuitenkin meni vielä johtoon ja toiseen erään Hurut yritti murtaa puolusta, mutta tulosta ei tullut ja Lopulta 2-3 tappio. Toinen peli Tulikuumaa vastaan meni selviytymistaisteluksi ja taistelua kesti sen 10 minuuttia, ja sitten tuli antautuminen. Tulikuuma katosi horisonttiin 2-8 lukemin

FB Alapiha 3 PTS

Alapiha avasi kautensa, ja tulos oli maksimi mitä oli otettavissa. Rosteri oli pieni ja vaihtomieskin piti kaivella todella säkin pohjalta. Ensimmöisessä pelissä Keidasta vastaan ei oikein ollut jakoja, ja voimia säästeltiin toiseen peliin 3-7 tappio. Huruja vastaan tuli sitten onnistuminen. Juho Ceder vei Alapihan heti ensimmäisestä hyökkäyksestä johtoon. Sen jälkeen ei ollut mitään hätää, mutta sitten Esa Nissinen otti pari boksia ja toisella kerralla napsahti tasoitus. Alapiha kuitenkin käänsi erän voitoksi kun maalinedestä survottiin 2-1 johtomaali. Toinen erä meni puolustustaisteluksi kun voimat alkoivat hieman hiipua. Taas kuin tyhjästä Veikka Korteainen vei Alapihan kahden maalin johtoon ja se lopulta riitti kun Hurut ei saanut kuin yhden kavennuksen.

Minttusilmät 0 PTS

Huilissa

DOM 0 PTS

Vaikea oli DOM:n ilta. Vastustajat olivat ykköskorin joukkueita ja kun kilppari ei pitänyt otteluissa tarpeeksi kauaa oli tyytyminen kahteen tappioon. Hazardilta nokkaan tuli 2-10 ja Tulikuumaa vastaan tuli kuitenkin pieni kasvojenpesu 2-6 tappiolla.