Kiekossa Liigapaikkojen jakaminen on taas askeleen lähempänä. Isoimmat harppaukset kohti kirkkaita valoa ottivat DOM ja Virve, mutta uhkaajat vaanivat vielä iskuetäisyydellä. Ensi viikon taistojen jälkeen ollaan taas hieman viisaampia

8 27 15.11.2021 21:00 h   - Patteri Baari   1 - 7
8 28 15.11.2021 22:00 h   ESE CXX -   10 - 1
8 30 18.11.2021 22:00 h   -   1 - 9

RAPORTTI

Maanantai 15.11.2021

Golf HT - Patteri Baari 1-7

Viikko alkoikin heti kärkikamppailulla, josta ei klassikkoa muodostunut. Patteri oli heti alusta alkaen kuskin paikalla, eikä antanut Golfille mitään palikoita. Ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin Patteri mätti kolme kaappia ja homma oli oikeastaan sillä paketissa. Toiseen erään Golf sai hieman juonesta kiinni ja yksi onnistuminenkin tuli. Kiriä ei kuitenkaan saatu viriteltyä ja Patteri tyylitteli taululle 7-1 voiton.

Ottelun MVP Janne Henttonen 2+1  Energinen esitys Jannelta. Oli koko ajan ytimessä

ESE CXX - Cafe Keidas 10-1

Lukemat eivät kerro aivan koko totuutta ottelun kulusta. Keitaan pelaaminen alkaa ottee pieniä steppejä eteenpäin. SIiitä hyvänä osoituksena on että joukkue alkaa luoda jo maalipaikkoja suht säännölliseen tahtiin. ESE toki ratkaisi homman ensimmäiseen viiteen minuuttiin, mutta  oli Keitaallakin omat hetkensä. Peli aaltoili mukavasti, mutta vain ESE teki maalit. Nyt olisi Keitaan aika ottaa askeleita myös oman pään pelaamiseen. 10-1 ESE:lle

Ottelun MVP Mikko Oksanen 0+6  Noista söytöistä ei kaverit voineet jättää tekemättä

Torstai 18.11.2021

PoNu - Virve 2-4

Tärkeä kamppailu molempien Liiga haaveiden kannalta. Tämä näkyi myös alussa todella varovaisena pelaamisena. Virve oli toki hieman aktiivisempi ja enemmän kiekossa, mutta hyvin PoNu pysyi kyydissä mukana läpi ottelun. Virve aloitti maalinteon, mutta PoNu tuli tasoihin. Sen jälkeen Virve osui kahdesti Pekka Löytösen ja Ville härkön osumilla. Olli Karhu toi PoNu:n vielä maalin päähän kammo tykillä, mutta valot sammutti Jesse Mannisen huikea soolo suoritus. Virve otti ison askeleen kohti Liigaa 4-2 voitolla

Ottelun MVP Ville Härkö 10 Torjuntaa 1+2  Kun ukkoja ei liikaa ole töitä pitää tehdä laajalla säteellä ja pinnojakin tippui matkaan hyvin

Dynamite - BAR DOM 1-9

DOM venytti voittoputkensa kolmeen peliin. Nyt vihreäpaitojen jalkoihin jäi Dynamite. Tässä matsissa ei ollut missään kohtaa eopäselvää kumpi vie ja kumpi vikisee. Ensimmäisen 20 minuuttia Dynamite sinnitteli mukana kiitos Janne "Hasek" Haapiaisen huikeiden torjuntojen. Sitten loppui puhti täysin ja DOM katosi horisonttiin voittaen viimiesen kympin 7-0 ja koko kapinan 9-1