DIVARISSA EI MAALEISSA SÄÄSTELTY
Lauantai, 13 Marraskuu 2021 09:21

SB Keidas Minttusilmät

Salibandyn Divari alkoi hyvin maalirikkailla peleillä. Cafe Keitaalla riitti perjantai-illassa energiaa kun kahteen otteluun maaleja tehtiin peräti 21 kappaletta, kun taas pahiten selkäänsä sai Dom ja Minttusilmät.

Ensi viikon perjantaina hypätään taas Liigapeleihin ja divarin ottelut jatkuvat perjantaina 26.11.2021.

1   12.11.2021 18:00 h   Huru-Ukot  -  FC Hazard   4 - 3 (SO)

1   12.11.2021 18:40 h   FC Hazard   - Tulikuuma   2 - 4

1   12.11.2021 19:20 h   Dom Sport Academy -  Huru-Ukot   0 - 7

1   12.11.2021 20:00 h   Tulikuuma -  Minttusilmät   9 - 3

1   12.11.2021 20:40 h   Cafe Keidas  -  Dom Sport Academy   13 - 1

1   12.11.2021 21:20 h   Minttusilmät  -  Cafe Keidas   2 - 8

Cafe Keidas 6 PTS

Cafe Keidas aloitti divarin rytinällä. Ensimmäinen peli Domia vastaan ei jättänyt mitään epäselkeetä kun ensimmäiseen kuuteen peliminuuttiin maaleja oli mätetty jo 5 kappaletta. Toisen erän loppuun mennessä vauhti kiihtyi entisestään ja lopulta taululle karut lukemat 13-1! Ja kerta vauhtiin oli jo päästy niin mitä sitä enää jarruttelemaan Minttusilmiäkään vastaan, ottelusta selvä 2-8 voitto. Vaikka illan otteluista lukemat oli karut, ei joukkuetta mitenkään ylivoimaseksi voi tässä vaiheessa julistaa. Domia vastaan maalintekopaikoille pääsi kävellen kaverin kärsiessä vaihtopelaajien puutteessa, mutta Minttusilmiä vastaan joutu näkemään jo vaivaa enemmän. Illan tehokkaimpana pelaajana kruunataan Joonas Luhanko huikeilla 7+7 tehoilla.

Tulikuuma 6 PTS

Keitaan tapaan myös Tulikuuma onnistui viemään illasta täyden pistepotin. Ensimmäinen ottelu Hazardia vastaan alkoi tasaisena. Erän alun Tulikuuma meinasi jäädä Hazardin jalkoihin, mutta Henri Hokkasen maalilla porukka sai kaipaamansa piristyksen peliin. Avausmaalin jälkeen Tulikuuma pääsikin ottamaan ohjat milteimpä koko loppu pelin ajaksi. Ennen erätaukoa Hazard onnistui kaventamaan lukemat 1-1, mutta heti toisen erän alkuun Tulikuuma otti kunnolla etumatkan tekemällä peräti 3 maalia viiden minuutin sisään. Edes Hazardin kavennus ottelun lopulla ei saanut Tulikuuma vapisemaan ja pisteet kotiin lukemilla 2-4. Toinen ottelu Minttusilmiä vastaan olikin varsinaista hassuttelua. Ensimmäiseen kuuteen minuttiin painettiin jo 5-0 johtoon. Tämän jälkeen Minttusilmät onnistuivat kaventamaan lukemat 5-1 ja maalihuumalle saatiin hetkeksi taukoa. Vasta toisessa erässä Tulikuuma pääsi jatkamaan hassuttelua ja lopulta taululle selkeät loppulukemat 9-3.

Huru-Ukot 5 PTS

Huru-Ukot avasi divarin Hazardia ja Domia vastaan. Ensimmäinen ottelu Hazardia vastaan oli varsinainen jännitysnäytelmä joukkueiden porskuttaessa maalia kohden ihan rinta rinnan koko ottelun ajan. Pelin ollessa tasan 3-3 varsinaisen peliajan jälkeen, ratkottiin voittaja rankkareilla. Huru-Ukot loistivat näissä parempana Masa Silajärven maalilla ja nappasivat 2 pinnaa 4-3 voitolla. Toisessa ottelussa vastassa oli vähälukeinen Dom. Domia vastaan Huru-Ukot painoivat menemään ihan omassa sarjassaan ja nappasi ottelusta 0-7 voiton.

FC Hazard 1 PTS

Hazardin ensimmäinen ottelu Huru-Ukkoja vastaan oli tasainen vääntö. Maaleja syntyi vuorotellen molempiin päihin ja lopulta ottelu päädyttiin ratkaisemaan rankkareilla. Ei ollut perjantaina Hazardin päivä loistaa rankkareissa ja ottelusta 4-3 häviö, mutta pistetili pinnalla auki. Toisessa ottelussa Tulikuumaa vastaan Hazard pystyi ottamaan napakan alun. Ensimmäisen erän puoliväliin asti Hazard istui kuskin paikalla, mutta sitten tuli kun salaman iskusta vaihto ja Hazard matkustajan penkille. Vielä ekan erän jälkeen tilanne näytti lupaavalta toiseen erään kun lukemat oli tasan 1-1. Mutta heti toisen erän alkuun Hazardille synkkä viisi minuuttinen ja Tulikuumalle kolmen maalin karkumatka. Erän lopulla Tomi Hanski pääsi vielä kaventamaan lukemia 2-4, mutta aika loppui kesken ja pisteet kaverille.

FB Alapiha 0 PTS

Huilissa..

Minttusilmät 0 PTS

Ei saanut Minttusilmät vielä pistetiliä auki. Ensimmäinen ottelu Tulikuumaa vastaan päättyi karuihin 9-3 lukemiin. Toisessa ottelussa Cafe Keidasta vastaan ei lukemat se paremmat ollut ottelun päätyttyä Keitaan hyväksi 2-8. Vaikka tulostaululla illan lukemat näytti pahalta, ei Minttusilmien pelaaminen mikään katastrofi ollut. Joukkuepelaaminen toimi hyvin, vaaranpaikkoja pystyttiin rakentamaan tasaseen tahtiin kaverin päätyyn ja puolustuskin oli hyvin mukana, mutta tänään ei vaan maaleja tullut tarpeeksi.

Dom Sport Academy 0 PTS

Dom parka oli joutunut lähtemään ensimmäiseen peliin parilla vaihtoukolla ja toisessa pelissä penkillä istui enää yksi. Tästä ei hirveästi apua ollut kahta vauhdikasta joukkuetta vastaan. Vielä ensimmäisessä pelissä Huruja vastaan Dom jaksoi taistella ja puolustaa hyvin ja myös hyökkäyksiä rakentui tasaseen tahtiin, mutta tulos uupui. Toisessa pelissä jalko alkoi jo painaa, eikä omasta päädystä päästy pois ja sielläkin liike alkoi olla tahmeaa. Domille illasta 0-7 ja 13-1 tappiot. Ensi peleihin porukkaa hitusen lisää ja pistetili auki.