SÄBÄSSÄ TASONMITTAUS ON SAATU PELATTUA
Maanantai, 01 Marraskuu 2021 07:30

SB jukka

 

Tasonmittaus on nyt pelattu ja Liigaan selvisivät A-lohkosta Canaria, Viivelähtö ja XAMK B-Lokosta KalU, Pöyryn Pantterit, HaiPro ja Team A-H-M-A parempana nelosena.

Divariin jäivät täten Huru-Ukot, Tulikuuma, Alapiha, Minttusilmät, Cafe Keidas, DOM ja Hazard.

Taistelut mestaruuksista alkavat tämän viikon perjantaina.

 

OTTELUT

 

  9 A 29.10.2021 18:00 h   -   1 - 5
 
  9 A 29.10.2021 18:40 h   -   3 - 5
 
  9 A 29.10.2021 19:20 h   -   12 - 2
 
  9 B 29.10.2021 20:00 h   -   2 - 5
 
  9 B 29.10.2021 20:40 h   -   6 - 3
 
  9 B 29.10.2021 21:20 h   -   4 - 8

 

RAPORTTI

A LOHKO

 

SB Canaria 18 PTS

Canarian esitys tasonmittauksessa oli suveriinia dominanssia alusta lopuun asti Canaria eteni voitosta voittoon ja viimeisissä peleissä perjantaina kaatuivat XAMK 5-3 ja Minttusilmät 12-2. Canaria näytti tasonmittauksessa olevansa vahva contender joukkue. Kunhan vain päät pysyvät kylmänä on Canaria todella vahvoilla.

Paras pistemies : Eetu Lahtinen 15 paunaa

 

SC Viivelähtö 12 PTS

Viivelähtö nappasi Liiga paikan voittamalla 4 peliä putkeen. Ensimmäisellä kierroksella tuli tupla tappio, mutta jälkimmäiset kaksi kierrosta toivat tarvittavat voitot. Puolustaminen on todella tiivistä ja Maalilla Jouni Lahtinen antaa aina mahdollisuuden voittaa. Vielä kun maalipaikoistakin alettin saada onnistumisia. Viivelähtö on valmis Liigaan ja he ovat varmasti vaikea vastus kenelle tahansa.

Paras pistemies Henri Hyyryläinen 8 pinnaa

 

XAMK 9 PTS

XAMK oli Tasonmittauksen suurin yllättäjä nappaamalla paikan auringosta. XAMK pelasi omalla tyylillään läpi tasonmitttauksen ja se riitti Liigaan. Helmenä oli 10-2 murskajaiset Tulikuumasta. Viimeisessä pelissä Canariaa vastaan XAMK myös näytti sen että he ovat yllätysvalmiita Liigassa.

Paras pistemies Tarmo Muuri 12 pistettä

 

Huru-Ukot 8 PTS

Niin lähellä mutta silti niin kaukana. Pinnan päähän jäi Hurujen Liiga unelma. Yksittäinen hetki ikä saattoi maksaa Liiga paikan oli Minttusilimien voittaminen vasta rankkareilla. Sitten isossa kuvassa Hurut oli otteluissana hyvin mukna alut mutta viimeinen kymppi koitui aina kohtaloksi. Divarissa Hurut ovat toki suurimpia suosikkeja nostamaan kannua.

Paras pistemies: Markus Häkkinen 9 pistettä.

 

Tulikuuma 8 PTS

Tulikuuma oli tasonmittauksen suurin alisuorittaja. Ensimmäinen ja toinen kierros menivät vielä aivan suunnitellusti. Toki mukaan mahtui pieni kauneusvirhe kun MInttisilmät ryösti pisteen. Todellinen mahalasku tuli viimiesellä kierroksella kun Alapiha ja XAMK pyykivät Tulikuumalla lattiaa. Näin ollen 8 pinnaa ei riittänyt mihinkään ja Yllättäen Tulikuuman pelit jatkuvat Divarissa.

Paras pistemies.  Jere Liukkonen ja Ville Lampinen 7 pistettä.

 

Alapiha 6 PTS

Alapiha pääsi tavaoiteeseensa eli Divariin. Rosteri eli tasonmittauksessa todella voimakkaasti ja oma pelaaminen haki vielä uomian. Viimiesellä kierroksella näytti toki jo hieman paremmalta, ja Divarin puolella Alapiha on varmasti yllätysvalmis porukka.

Paras pistemies Pasi Pippuri 8 pistettä

 

Minttusilmät 2 PTS

Minttusilmien tasonmittuaksen kuva oli että yritys on kovaa, mutta vähän jäi vielä piippuun Kaikki pelit päättyivät tappiion, mutta rankkareille asti meni kaksi peliä joten pinnojakin tuli se kaksi kappaletta. Divarissa voittotila aukeaa aivan varmasti.

Paras pistemies Heikki Rautiainen 5 pinnaa

 

B LOHKO

 

Team KalU 15 PTS

KalU hoiti oman lohkonsa yhdellä kauneusvirheellä höystettynä. Pelaaminen oli tasaista suorittamista läpi kierrosten ja ainut tappio tuli Ahmoille. Toki mitään suvereenia dominointia eivät KalU:n otteet olleet, mutta aina he löysivät yhden vaihteen koneeseen lisää, jolloin vastustajat jäivät jalkoihin yksi toisensa jälkeen. KalU on valmis mestaruustaistoon.

Paras pistemies: Santeri Tiirikainen 8 pinnaa

 

Pöyryn Pantterit 12 PTS

Ailahtelevaa oli Panttereiden suorittaminen tässä vaiheessa. Ensimmäinen kierros oli  pelkkää ilotulistus. Toisella kierroksella tuli tuplatappio ja sitä myöten viimiesiin peleihin jäikin aivan huima panos. Panttereiden pää kesti ja Haipro sekä Hazard kaatuivat Panttereiden suorittaminen ei ole vielä vakuuttanut ja käyrä ei kovin korkealle näytä. Olisikohan saunaillalle tarvetta?

Paras pistemies: Mika Paajanen 16 pinnaa ja pistepörssin voitto.

 

Team HaiPro 12 PTS

HaiPro oli XAMK:n tavoin suurimpia yllättäjiä. HaiPro hävisi vain KalU:lle ja Panttereille. Isoin sulka hattuun oli Ahmojen kaataminen kauden ensimmäisessä pelissä. HaiPron pelaaminen perustuu tiukkaan puolustamiseen ja se ase tulee Liigassa tuskastuttamaan monet vastustajat. HaiPron menestyksen salaisuus taisi olla Kesäsarjan pelaaminen.

Paras pistemies : Olli Waris 9 pinnaa

 

Team A-H-M-A 12 PTS

Ahmat kärsivät ilmeisesti hieman mestaruuskrapulasta Kesäsarjan jäljiltä. Ahmat joutuivat tekemään täyden päivätyön jokaisessa pelissään pisteidensä eteen. Tasonmittauksen viimeinen peli Panttereita vastaan oli jo lupauksia herättävä esitys. Ahmat ovat edelleen varteenotettava kanditaatti nostamaan kannua.

Paras pistemies: Tero Pettinen 8 pinnaa

 

Cafe Keidas 5 PTS

Keidas pärjäsi varsin mallikkaasti keräilyporukaksi. Yhteispeli hakee vielä paikkaansa, mutta sieltä se pikkuhiljaa alkaa löytymään, ja Keidas voikin olla yksi Divarin mustista hevosisti

Paras pistemies: Miika Juvonen 8 pinnaa

 

DOM 3 PTS

DOM esiintyi todella pirteästi Tasonmitttauksessa. Varsinkin loppuakohti DOM löysi tapansa pelata. Tiivis ja uhrautuva puolustus ja tehokkaat vastaiskut. DOM tulee kiusaamaan Divarissa monia.

Paras pistemies: Tero Hurri 6 pinnaa

 

 

FC Hazard 3 PTS

Ei ihan vielä Hazardilla lähtenyt. 1 voitto ja viis tappiota. Voitto tuli jotenkin ihmeenkaupalla Ahmoista. Hazardin suurin ongelma oli puolustaminen ja helppojen virheiden suuri määrä. Nuo asiat kun Hazard saa kuntoon tiedä vielä mihin he pystyvät.

Paras pistemies: Mikko Haverinen 9 pinnaa.