ILMOITTAUDU FREE AGENTIKSI
Torstai, 28 Lokakuu 2021 08:58

 talvi2022

Talvikausi on jo lähtenyt kovaan liitoon Jääkiekon, Salibandyn ja Puumaliigan osalta. +40 Kiekko, Talvifutis ja Jääpallo alkavat  Marraskuussa ja MAHL kerää näihin kaikkiin läjeihin joukkuita. Jos kyseiset lajit kiinnostavat ja sinulla ei ole omaa joukkuetta nyt on mahdollisuus päästä peleihin mukaan.

 

Alla tarkempaa infoa sarjoista

 

Ilmoittaudu Free agentiksi TÄSTÄ

 

JÄÄKIEKKO +40 |

Ikämieskiekko pelataan +40 pelaajien voimin. Oikeaa höntsäkiekkoa vailla vertaa! Mukaan mahtuu 6-8 joukkuetta ja pelit pelataan viikonloppuisin. Sarja pelataan lokakuu-huhtikuu välisenä aikana. Sarja pelataan kaksinkertaisena runkosarjana ja pelit huipentuvat huhtikuussa sijoitusotteluihin!

Ikämieskiekkosarjassa joka joukkueen tulee nimetä kaksi tuomaria, jotka sitoutuvat viheltämään osan kauden otteluista. Jokaisessa ottelussa on 1 lajituomari sekä 1 seuratuomari. Tuomareille maksetaan otteluista normaalikorvaukset (seuratuomari 20e, kilpatuomari voimassa olevan sopimuksen mukaisesti). MAHL kouluttaa tarvittaessa tuomarit.

 

Pelaajarajoitteet:

+40 sarjassa pelioikeus ennen 1.1.1982 syntyneillä. Pl. lainamaalivahdit, naiset ja mahdollinen MAHL keräilyjoukkue.

*Jokaisella MAHL kiekkosarjassa pelaavalla pelaajalla tulee olla voimassa oleva SJL pelipassi.

Lue tarkemmat tiedot sarjasta täältä.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

 

 

TALVIFUDIS | 600-800€

Jalkapallon talvisarja jatkuu viime vuosien tapaan. Jalkapallon talvisarja pelataan yksittäisillä turnauspäivillä. Pelien ajakohta varmistuu myöhemmin. Pelit alkavat marraskuussa ja päättyvät huhtikuussa. Osallistumismaksu pitää sisällään myös paikan huhtikuussa pelattavaan Spring Cup:iin. Ottelut pelataan uudessa ylipainehallissa!

Sarjassa joka joukkueen tulee nimetä 2 tuomaria, jotka sitoutuvat kauden aikana viheltämään osan sarjan otteluista. Tuomareille maksetaan otteluista normaalikorvaus (10e/ottelu). Tarvittaessa MAHL kouluttaa tuomarit.

Pelaajarajoitteet:

Talvisarjassa ei saa käyttää kilpasarjapelaajia (lisenssipelaajia kaudella 2021 pelanneet). Kilpasarjapelaajiksi ei lasketa naisia, ennen 1.1.1982 syntyneitä miehiä, eikä b-juniori-ikäisiä poikia.

Lisätietoja sarjasta löydät täältä.

 

 

 

JÄÄPALLO | 600-800€

Jääpallo saa taas jatkoa tulevana talvena sarjan merkeissä. Sarja tullaan viemään läpi turnausmuotoisena sarjana. Pelipäivinä toimii sunnuntai-illat.

Jääpallo on loistava ulkoilmalaji talvella ja toimii todellisena matalankynnyksen liikuntavaihtoehtona. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse jääpallossa, rohkeasti mukaan pelaamaan!

Uutena jääpallossa jokaisen joukkueen tulee nimetä joukkuestaan kaksi tuomaria, jotka sitoutuvat kauden aikana tuomaroimaan jääpallosarjan otteluita. Tuomareille maksetaan otteluiden viheltämisestä normaalikorvaus (15e/ottelu).

Pelaajarajoitteet:

Sarjassa ei saa pelata bandyliigassa kaudella 2021-2022 pelanneita pelaajia.

Tarkemmat tiedot sarjasta luettavissa täältä.

 

 

PINGIS PARONI

Viime kaudella väliin jäänyt Pingis sarja saa jatkoa tänä talvena turnauksena kun on vihdoin aika kruunata MAHL:n ensimmäinen PINGIS PARONI!

Turnaus pelataan lauantaina 20.11.2021 Rantakeitaalla! Mukaan turnaukseen voi ilmoittautua jo nyt!

  

Lisätietoja löydät täältä.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

 

Lisätietoja MAHL:n talvisarjoista

Jääkiekko, Jääpallo ja Jalkapallo:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

044 985 7929

 

Salibandyt, Puumaliiga, Pingis sekä laskutukset:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354