MAALIVAHDIT LIEKEISSÄ PUUMALIIGAN AVAUSOTTELUISSA!
Lauantai, 09 Lokakuu 2021 12:32

PL Kuhanen

Myös naisten salibandysarja saatiin pitkän korona- ja kesätauon jälkeen käyntiin. Viime kaudella Puumaliigaa varjosti joukkuekato ja kausi startattiinkin vain viidellä joukkueella. Tälle kaudelle joukkuemäärää saatiin jälleen kasvatettua kun KaPa-51 ja JiiKoo Hurjat teki paluun Rantakeitaan parketille. Viime kaudella jo vakuuttavia otteita esitellyt Sbs Saimaa jatkoi edelleen samalla linjalla ja nappasi itselleen täyden piste potin. Myös Säbäcatsit ja Uunot onnistuivat pelaamaan voitokkaan kierroksen. Ensimmäinen kierros tarjosi myös näyttävää maalivahtien pelaamista!

 

Puumaliigan pelit jatkuvat 6.marraskuuta klo 10.00 Rantakeitaalla. Tervetuloa seuraamaan naisten pelejä!

 

OTTELUT

 

  1   09.10.2021 10:00 h   Riusäbä -  Säbäcats   2 - 4 Raportti
 
  1   09.10.2021 10:40 h   SBS Saimaa  - Riusäbä   7 - 2 Raportti
 
  1   09.10.2021 11:20 h   Säbäcats  - JiiKoo Hurjat   1 - 0 Raportti
 
  1   09.10.2021 12:00 h   JiiKoo Hurjat  -  SBS Saimaa   0 - 4 Raportti
 
  1   09.10.2021 12:40 h   Pinkit Puumat  -  KaPa-51   0 - 5 Raportti
 
  1   09.10.2021 13:20 h   KaPa-51  - UuNo   2 - 4 Raportti
 
  1   09.10.2021 14:00 h   UuNo -  Pinkit Puumat   1 - 0 Raportti

 

 

RAPORTTI

 

Sbs Saimaa 6 PTS

Saimaan naiset olivat lähteneet liikenteeseen kapealla rosterilla, mutta eipä se haitannut kun pisteet peleistä pystyttiin kuitenkin kaivamaan kotiin viemiseksi. Saimaa avasi oman kauden Riusäbää ja JiiKoo Hurjia vastaan. Vaikka peli ei ollut vielä parasta mihin joukkue pystyy, niin missään vaiheessa kumpaakaan joukkuetta vastaan Saimaan naiset eivät olleet ongelmissa, vain pystyi säilyttämään oman pelinsä läpi otteluiden. Saimaa nappasikin Riuta vastaan 7-2 voiton ja JiiKoota vastaan 0-4 voiton. Erityisesti Heidi Venäläinen oli tänään liekeissä tehtaillessa huikeat 4+6 tehot ja maalilla Nea Sallinen taisteli JiiKoota vastaan upean nollapelin! Joukkuepelin hitsautuessa vielä paremmin yhteen, tulee Saimaan naiset olemaan todella kova vastus muille joukkueille.

 

Säbäcats  6 PTS

Säbäcatsit onnistuivat myös pelaamaan kaksi voitokasta ottelua. Ensimmäisessä ottelussa joutui Riu taipumaan 2-4 ja toisessa ottelussa JiiKoosta kaivettiin 1-0 voitto. Säbäcatsit lukeutuvat yhteen Puumaliigan kovimmista joukkueista, mutta tänään heillä ei ollut ihan sama pelivireys havaittavissa kuin aiemmilla kausilla. Vaikka peleistä voitot tulikin, niin työtä niiden eteen sai tehdä. Maalivahti Saija Lasaroff pelasi upeat pelit ja jälkimmäisestä ottelusta sai ansaitusti nollapelin. Kuhan Puumalan naiset saavat oman pelinsä takaisin raiteilleen, tulemme näkemään vielä heiltä tiukkoja otteluita tällä kaudella.

 

UuNo 6 PTS

UuNot pelasivat tuttuun tapaan tasaisen hyvin. Joukkue liikkuu hyvin kentällä ja syöttelypeli toimii, joten he pystyivät luomaan paljon hyviä tilanteita vastustajan maalille. Tänään nämä tilanteet poiki 4-2 voiton Kapasta ja 1-0 voiton Puumista. Lukemat olisi voineet olla suuremmatkin, mutta vastustajien puolustus pystyi hyvin sumputtamaan Uunot pois vetopaikoilta ja maalivahdit, tuleeko tässä olemaan UuNojen kompastuskivi tälle kaudelle? Myös UuNoilla maalilla pelannut Johanna Pekkanen teki huikeaa työtä ja piti lukemat tiukasti kurissa. Johannalle ansaitusti jälkimmäisestä pelistä Puumia vastaan nollapeli. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan mitä uusi kausi tuo tullessaan UuNojen peliin.

 

KaPa-51 3 PTS

KaPa palasi Puumaliigaan taas hyvällä innolla ja tekemisen meiningillä. Joukkue oli kehittynyt ja pystyi tarjoamaan hyvää vastusta. Erityisesti Puumia vastaan KaPa otti ansaitusti 0-5 voiton. Myös toinen peli UuNoja vastaan olisi voinut kääntyä miten päin vain, mutta Uunot onnistui kuitenkin lopulta taistelemaan pisteet kotia. KaPan peli oli aiempiin kausiin verrattuna pirteämpää ja harkitumpaa, joukkue tuleekin antamaan kovaa haastetta muille sarjassa. Mainittakoon vielä, että KaPan tolppien väliä vartioinut Satu Hokkanen pelasi huikean nollapelin Puumia vastaan!

 

JiiKoo Hurjat 0 PTS

JiiKoo hurjat palasi Kapan tapaan tänä vuonna Puumaliigaan. Taukoa pelailusta ei silti varmastikkaan ollut pidetty viime kauden ajan. JiiKoolle ei tarjottu helppoa aloitusta kun joukkue heti kärkeen kohtasi kaksi kovaa ja hyvin yhteen pelaavaa joukkuetta Säbäcatsin ja Sbs Saimaan. JiiKoo pääsikin toden teolla näyttämään uudistuneelle joukkueelle pelaamisen meininkiä. Ja hyvin he pysyivätkin kyydissä. Säbäcatseille JiiKoo taipui vain 1-0 ja Saimaalle 0-4. Maalivahti Linda Hänninen teki äärimmäisen hyvää ja tärkeää työtä JiiKoon maalilla ja piti lukemat aisoissa. Kuhan JiiKoo saa pelejä pari lisää alle, niin joukkue tulee vielä yllättämään meidät.

 

Pinkit Puumat 0 PTS

Puumien alotus ei ollut ihan vakuuttavin. Ekassa pelissä KaPaa vastaan Puumat jäivät täysin jalkoihin ja joutui maksamaan kovaa hintaa tekemistä virheistä. KaPa veikin pisteet 0-5 voitolla mukanaan. Toiseen peliin Puumat kokivat selvän ryhtiliikkeen, liekkö syynä hyvät kahvit ja pullat yhden pelin mittasella tauolla vai tuttu joukkue yhteiseltä treenivuorolta vastassa. Jos ensimmäisessä pelissä Puumien puolustus vuosi ja pahasti, niin toiseen otteluun UuNoja vastaan onnistuttiin tekemään kunnon sumppu maalille, eikä UuNot päässeet aiheuttamaan ihan niin paljon vaaratilanteita. Toki kyllä kunnia kuuluu suurilta osin maalivahti Siiri Aarniosalolle, joka teki älyttömän hyvää työtä maalilla napatessa 21 torjuntaa yhteen peliin ja piti pelilukemat vain 1-0! Myös mielenkiinnolla odotamme mihin Puumien peli tästä kehittyy.

 

Riusäbä 0 PTS

Riusäbän startti oli huikea, vaikka pistesaldo antaa ymmärtää toista. Joukkue on pystynyt parantamaan omaa peliä paljon aiemmista kausista ja kentällä annettiinkin toden teolla painetta vastustajalle. Muiden joukkueiden tapaan, myös Riun maalivahti Veera Koppi oli liekeissä tänään ja napsi torjuntua yksi toisensa jälkeen pitäen joukkueen mukana taistoissa. Huikea maalivahti pelaaminen ja Riun kehittynyt peli ei tänään kuitenkaan riittänyt pisteisiin asti, vaan Riu kohtasi ensin 2-4 tappion Säbäcatseja vastaan ja perään 7-2 tappion Saimaata vastaan. Riulla on vielä todella hyvä kausi edessä!