JÄÄKIEKKO AVASI TALVIKAUDEN 21-22
Perjantai, 01 Lokakuu 2021 06:59

JK esecxx2

Näin se talvikausi 21-22 vaan starttasi tuttuuntapaan Jääkiekolla. Ensimmäinen viikko tarjosi pelaamisen riemua ja huikeita vääntöjä. Monille tuli peleistä pitkä pitkä tauko, ja se näkyi vielä pakoin otteissa. Tällä viikola kauden avasi 8 joukkuetta ESE ja Cafe  Keidas avaavat kautensa sitten maanantaina. Tästä se taas lähtee!!

1 1 27.09.2021 21:00 h   - Patteri Baari   0 - 11
1 2 27.09.2021 22:00 h   -   5 - 3
1 3 30.09.2021 21:00 h   - Konkurssi   4 - 10
1 4 30.09.2021 22:00 h   Jamon Pojat -   4 - 6

Maanantai 27.9.2021

Dynamite - Patteri 0-11

Kauden avusottelu tarjosi vauhdikasta menoa. Kauden avausmaalia ei tarvinnut kauan odottaa kun Janne Henttonen paukautti kuparisen rikki 38 sekunnin pelaamisen jälkeen. Se herätti Dynamiten ja peli jatkuikin tasaisena seuraavat viisi minuuttia. Sitten Patteri iski kahdesti puoleen minuuttiin ja homma oli sillä selvä. Patteri ei nostanut jalkaa kaasulta tämänkään jälkeen ja tämä ottelu tarjosikin hyvän sauman hakea tuntumaa. Dynamite teki kyllä kaikkensa, mutta Patteri oli vain liian kova pala purtavaksi. Lopulta lukemat repesivät rumaksi 0-11. Tästä on vain jatkettava eteenpäin.

Ottelun MVP Kimmo Korhonen 0+0 jos malttaa olla lyömättä lyötyä se on jo pelimiehen suoritus

Golf HT - PoNu HC 5-3

Hieman kaksijakoinen peli. PoNu oli alussa todella terävänä ja Golf jäi oikein kunnolla telineisiin. Olli Karhu ja Tero Pöntinen veivät PoNu:n 2-0 johtoon ennen kuin viittäkään minuuttia oli pelattuna. Tämän jälkeen Golf alkoi heräilä peliin pikkuhiljaa ja pelin painopiste alkoi siirtymään PoNu:n päätyyn. Kavennus ja tasoitus tulivat nopeaan tahtiin ajoissa 09.21 ja 09.41. Maaleista vastasivat Miika Von Bell ja Mikko Kiiski. Toisen erän alkupuolella Golf hurjasteli 3 maalia lisää ja peli pakettiin. PoNu koitti kiivetä kelkkaan takaisin mukaan, mutta Golf maalilla Joonas Innanen oli rautaa. Lopussa Olli Karhu vielä kaunisteli loppulukemat 5-3:n

Ottelun MVP Mikko Kiiski 2+2 Kammo tehot jo ekaan peliin. Oikein hirvittää mitä kausi tuokaan tullessaan

Torstai 30.9.2021

BAR DOM-HC Konkurssi 4-10

Kahden jättiläisen kohtaaminen. DOM:n nippu oli off seasonin aikana kokenut kovia menetyksiä ja muutoksia. Ja vastus oli innokas debytantti joukkue HC Konkurssi. Konkurssi näytti heti alusta alkaen mistä heidän pelaamisensa tulee koostumaan. Vauhtia vauhtia vauhtia. Konkurssi paineli horisonttiin jo ensimmäisen erän alkupuolella. DOM heräili pikkuhiljaa pelin edetessä pelin tempoon, mutta heistä ei ollut vastaamaan tähän ilotulitukseen. Aina kun DOM luuli pääsevänsä kyytiin mukaan Konkurssi lisäsi kieroksia. Lopulta taululle hurjasteltiin lukemat 4-10

Ottelun MVP Veeti Pulkkinen 0+5 Jos syöttää puolet maaleista ei tuon kummempia perusteluja tarvita

Jamon Pojat - Virve 4-6

Viikon erikoisin ottelu. Jamon Pojille puoustaminen oli vaikeaa ja Virvelle maalien tekeminen. Vastaavasti taas Jamon Pojat oli todella tehokas omissa paikoissaan. Virve toki siirtyi alussa johtoon, mutta kolme seuraavaa maalia teki Jamon Pojat oikeastaan ainoista paikoistaan. Lopulta Virve alkoi saada onnistumisia Ja se kiipesi nopeasti rinnalle ja karkuun. Jamon Pojat onnistui vielä kaventamaan 4-6, mutta todellista kiriä ei tullut koska paikkoja ei siunaantunut tarpeeksi koko pelin aikana.