JORMA HALME ON KUUKAUDEN MAHLILAINEN
Keskiviikko, 18 Elokuu 2021 07:52

Mahlilaiset Jore

 

Uusi Kuukauden MAHLlilainen on valittu. Tällä kertaa valintoja on yksi ja valittu henkilö on   Jorma "Jore" Halme.

Jore on tuttu näky jalkapallo kentällä siinä tärkeimmässä roolissa, eli erotuomarina. Jorella on vuosikymmenten kokemus Jalkapallon, Jääpallon ja Kaukalopallon tuomaroinnista.

MAHL toiminnassa Jore on ollut mukana jalkapallotoiminnassa alusta alkaen eli vuodesta 2008. Jore on tietysti ollut myös jääpallossa mukana koko sen ajan mitä se on MAHL lajivalikoimaan kuulunut eli vuodesta 2015 lähtien. Jääpallossa Jore on nähty myös kentällä MAKS-91 Ikäreissä.

Jo pelkästään vuodesta 2017 tähän päivään Jorella on tuomittuja MAHL sarjaotteluita melkein 250 kappaletta ja siihen päälle turnaus ottelut, niin lukema noin neljän vuoden ajalta lähentelee 300kappaletta.  Kauemmas tilastoihin ei tällä erää päästy mutta koko Joren MAHL uralta lukema on heittämällä yli 500 tuomittua peliä. Aikamoinen saavutus.

 

Tämän historian toisen Kuukauden MAHLilanen palkinnon Lahjoitti BAR DOM ja palkinto oli luonnollisesti DOM:n Lahjakortti.

Koko MAHL väki haluaa toivottaa Jorelle onnea ja toivottavasti Tuomitttujen otteluiden määrä senkun vain jatkaa kasvamistaan.

Kiitos Jore kaikesta siitä pyyteettömästä työstä jota olet jo tähän mennessä tehnyt seuramme eteen.

 

 

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

044 985 7929