TALOASEMALLE TASONMITTAUKSEN VOITTO
Tiistai, 13 Heinäkuu 2021 08:59

RL3

 

Rautaliigassa Tasonmittaus on nyt saatu päätökseen ja Viimeisen kierroksen antina oli Taloaseman nousu piikkipaikalle pinnan erolla. Kaarirakennukseen. Lost Cause vei viimeisen paikan Auringossa voittamalla Hazardin 6-2. Muuten kaikki saivat oikeastaan pelata vapautuneesti ja valmistautua loppusarjoihin. Liigaan tiensä selvittivät: Taloasema, Kaarirakennus, Red Horse, Canarian Pallo, Wilmert, LB ja Lost Cause. Divariin puolestaan jäivät: Hazard, Urho, Vaihtopenkki, Probba, Alapiha, DOM ja Gather

Henkilökohtaisissa tilastoissa Maalipörssin vei nimiinsä Olli Kilpeläinen 36 maalilla. Tatu Vihavainen hävisi kisan kahdella osumalla

Nollapelejä pelasi eniten Eetu Sviili 9kpl ja toisena seurasi Toni Leikas 5kpl.

 

Nyt vedetään ensi viikko happea ja sitten paukutellaan Loppusarjat hyvällä temmolla lävitse.

 

TULOKSET

 
 
3 12.07.2021 18:00 h   -   6 - 2
3 12.07.2021 18:00 h   Vaihtopenkki -   3 - 2
3 12.07.2021 18:40 h   -   2 - 3
3 12.07.2021 18:40 h   - Red Horse   0 - 4
3 12.07.2021 19:20 h   -   3 - 0
3 12.07.2021 19:20 h   Gather - Red Horse   0 - 2
3 12.07.2021 20:00 h   Gather -   1 - 3
3 12.07.2021 20:00 h   Vaihtopenkki -   1 - 1
3 12.07.2021 20:40 h   -   5 - 4
3 12.07.2021 20:40 h   -   2 - 1
3 12.07.2021 21:20 h   -   4 - 2
3 12.07.2021 21:20 h   -   6 - 0
 

 

Taloasema 34 PTS

Niin se vain Taloasema kiipesi viimeisellä kierroksella Tasonmittauksen piikkipaikalle. Taloaseman osalta tasonmittaus sujui heidän mittapuullaan vakuuttavasti. Monena vuonna nimittäin heillä on ollut käynnistymisvaikeuksia, mutta nyt niistä ei ollu tietoakaan. Tasonmittauksen aikana tuli yksi tappio Kaarelle ja tasuri LB.n kanssa. Muuten Taloasema porsktti voitosta voittoon. Pelaaminen ja tulos ei aina ollut niin kliinistä, mutta joka kerta Taloasema teki tarvittavan, ja raapi peleistä voittoja voittojen perään. GM Ojanen todella haluaa kaapata pytyn takaisin Kaarirakennukselta.

Joukkueen paras maalintekijä: Iiro Memonen

Alkukauden MVP: Juuso Kuronen

 

Kaarirakennus  33 PTS  

Tasonmittauksen voitto lipui Kaaren käsistä viimeisen illan aikana. Tasonmittaus alkoi taas vakuuttavasti ja nääytti taas siltä että kenestäkään ei vastusta heille ole. Niin vain kuitenkin kaksi joukkuetta onnistui Kaaren voittamaan. Ensin Canaria 0-1 ja Red Horse 1-3. Nämä tappiot toivat varmasti tietynllaista herätystä Kaaren porukalle. Mestaruuden uusimiseen tarvitaan nyt enemmän työtä kuin viime kaudella.

Paras maalintekijä/MVP Tatu Vihavainen 34 maalia

 

Red Horse 33 PTS

Red Horse palasi mukaan Rautaliigaan pienen tauon jälkeen, ja huili on tehnyt pojille hyvää. Pallo liikkuu hyvin ja joukkue ei pelkää fyysistäkään peliä Myös tempo voi olla hirmuinen jos tarve sitä vaatii. Red Horse hävisi kaksi peliä. Kauden avauksen LB:lle 2-3 ja Taloasemalle 0-1. Red Horse lopetti kuitenkin Tasonmittauksen 10  ottelun voittoputkeen. Pytty varmasti kiinnostaa poikia, mutta riittävätkö rahkeet kun Olli Kilpeläinen poistuu muille maille vierahille.

Paras maalintekijä/MVP Olli Kilpeläinen 36 Maalia

 

Canarian Pallo 28 PTS

Canarian Tasonmittaus meni jopa yli odotusten. Joukkueen pelaaminen perustuu tiiviseen puolustamiseen ja pallon pitoon. Hyökkäyspään tekemiseen tullaan kaipaamaan lisää tehoja, sillä Liiga Joukkuesita Canaria teki vähiten maaleja, mutta päästi toki toiseksi vähiten. Hyökkäys pelaamisen sapluunaa on etsitty koo ajan ja nähtäväksi jää loksahtavatko palaset kohdilleen Liigan alkaessa.

Paras maalintekijä: Eemil Haimilahti 6 maalia

MVP Roni Kiuru

 

Wilmert 23 PTS

Porkkanoiden alkukausi oli noususuhdanteinen. Alku oli himppu nihkeää, mutta sen jälkeen Wilmertin yhteispeli alkoi jälleen löytymään. Wilmert ei peleissään hirveästi ressaa ja kentälle on tultu pitämään hauskaa. Jalat eivät kaikilla liiku enää niin nopeasti, mutta pallo liikkuu sitäkin nopeammin ja tarkemmin. Porkkanat tulee varmasti Liigassa piinaamaan isompiaan.

Paras maalintekijä: Esa Puranen

MVP Juha-Matti Murtonen

 

Lähemäki BAR 22 PTS

canarian tavoin LB näytti että puolustamalla hyvin pärjää. LB:llä on uskomaton kyky kestää peleissä mukana tavalla tai toisella. LB pelasi läpi kauden vakuuttavasti ja se jäikin pisteittä vain kolmessa pelissä. Pinnoja olisi voinut tulla enemmänkin, mutta monessa pelissä pienet marginaalit kääntyivät usein LB:tä vastaan ja voitto valui tasuriiin. LB tulee varmasti aiheuttamaan harmaita hiuksia vastustajilleen Liigan aikana.

Paras maalintekijä: Aleksi Lamberg 7 maalia

MVP: Jouni Lahtinen

 

Lost Cause 18 PTS

Lost Cause nappasi viimiesen paikan Liigasta voittamalla Hazardin eilisen kierroksella. Lost Causekin teki nousuaan taulukossa vähän kerrassaan, ja vasta viimeisellä hetkellä se nousi seiskapaikalle ja Liigaan. Lost Causen pelaamisen avaimet ovat puolustaminen ja nopeat vastaiskut. Napsun kun pelaamista terävöittää voi Liigassakin tulla hyviä tuloksia.

Paras maalintekijä: Aapo Kuokkanen 9 maalia

MVP: Henri Hokkanen

 

Hazard 15 PTS

Hazard antoi Liigapaikkansa valua viimiesellä kierroksella. Hazardin suurin haaste on ollut läpi kauden tasaisuuden puute. Esitykset vaihtelevat paljon jopa pelien sisällä. Nähtäväksi jääkin kääntyykö Hazardin kurssi kumpaan suuntaan Divarin alkaessa.

Paras maalintekijä: Toni Hokkanen 7 maalia

MVP: Alexandre Kaianen

 

Urho 13 PTS

Urhon alku kauteen oli lupaava, mutta rosterin kapeus maksoi hintaa oikeastaan pelistä toiseen. Myös loppukauden Pajusten puute vei Urholta syömäaseita molemmista päästä kenttää. Urho Tarvitsee ukkoja pelihin, jotta Joukkue voisi saavuttaa GM sinkon tavoitteen Tupla-mestaruudesta.

Paras maalintekijä: Mikko Toivanen 6 maalia

MVP: Henri Viljakainen

 

Fc Vaihtopenkki  13 PTS

Uudi tuokas pelasi varsin mallikkaan Tasonmittauksen. Alku meni opetteluun ja tuntuman löytämiseen. Mutta kun pahin into ja kouhotus väistyivät näyttivät nuoret miehet osaavansa myös pelata. LOppua koht vauhti kiihtyi ja Vaihtopenkki lopetti Tasonmittauksen kolmen otttelun pisteputkeen. Divarin musta hevonen.

Paras maalintekijä/MVP Veeti Oinonen 4 Maalia.

 

Fc Probba 13 PTS

Probballa on ollut hieman samanlaisia haasteita kuin Hazardilla. Tsaisuuden puute on vaivannut alkukauden aikana, ja se on koitunut monessa pelissä kohtaloksi. Probbakin on kuitenkin näyttänyt että silloin kun peli kulkee on Probbaa vaikea voittaa.

Paras maalintekijä: Ridwan Hashi 7 Maalia

MVP: Nikolai Andriakov

 

Alapiha 11 PTS

Alapihan pelit ovat sujuneet aikalailla niiden odotuksien mukaan mitä GM Pippuri oli ennakkoon asettanutkin. Paremille hävittiin ja huonommat voitettiin. Alapiha on parhaanapäivänään todella inhottava vastus monelle joukkueelle, ja se tulee varmasti omalta osaltaan hämmentämään Divarissa mielinmäärin.

Paras maalintekijä: Ville Härkö 4 maalia

MVP Olli Vainio

 

 

Fc DOM 7 PTS

DOM näytti Tasonmittauksen aikana mihin systemaattisella pelaamisella pääsee. Joukkue on ottanut hurjia harppauksia omassa pelaamisessaan ja nyt se myös uskaltaa pelata omalla tyylillään tuloksesta riippumatta. Motivaatiota on varmasti nostanut sekin että nyt työstä palkittiin konkreettisesti myös pisteiden muodossa. DOM:lle voisi olla Divariin hyvä tavoita uusia Tasonmittauksen pistemäärä ja sen yli

Paras maalintekijä: Juuso Hämäläinen 6 maalia

MVP Mikko Kivistö

 

Gather 1 PTS

Gatherin alkukausi oli synkkää tuloksien puolesta, mutta loppua kohden alkoi jo kulkemaan. Ensimäistä maalia ja pistettä haettiin pitkään, mutta yhdeksännessä pelissä saatiin molemmat. Tuolle pohjalle on hyvä lähteä rakentamaan Divaria silmällä pitäen

Paras maalintekijä: Samu Laiho 2 Maalia

MVP Mika Hyytiäinen