GATHERILLE KAUDEN AVAUSPINNA
Tiistai, 29 Kesäkuu 2021 08:45

RL3

 

Rautaliiga tarjosi eilen pari mielenkiintoista tulosta. Alkuillassa Red Horse kaatoi Kaaren huikean taistelun jälkeen 3-1. Isompi asia oli kuitenkin se että Gather sai vihdoin palkintonsa. Kauden avausmaalit ja pistetilikin aukesi.

Joukkueesta riippuen pelejä on jäljellä 1-5 ja taistelu Liiga paikoista alkaa kuumemtumaan. Ensiviikolla olemme paljon viisaampia siitä ketkä saavat paikkansa auringossa.

 

TULOKSET

 
 
2 28.06.2021 18:00 h   Gather -   1 - 1
2 28.06.2021 18:00 h   Vaihtopenkki -   1 - 3
2 28.06.2021 18:40 h   Gather -   1 - 7
2 28.06.2021 18:40 h   Vaihtopenkki - Red Horse   0 - 8
2 28.06.2021 19:20 h   -   6 - 1
2 28.06.2021 19:20 h   - Red Horse   1 - 3
2 28.06.2021 20:00 h   -   2 - 2
2 28.06.2021 20:00 h   -   4 - 2
2 28.06.2021 20:40 h   -   0 - 4
2 28.06.2021 20:40 h   -   6 - 3
2 28.06.2021 21:20 h   -   1 - 0
2 28.06.2021 21:20 h   -   1 - 5
 

Kaarirakennus  30 PTS  

Kaari  ei kyllä eilen ollut hippeimmillään. Vastassa oli kaksi jouksuvoimaista joukkuetta Vaihtopenkki ja Red Horse. Ensimmäisessä pelissä Vaihtopenkkiä vastaan rutiini ja taso riittivät ja lukemat kirjattiin 3-1 Kaarelle. Toisessa pelissä Juhannus väsy iski ja Kaari ei löytänyt lääkkeitä vastata Red Horsen liikkeeseen ja taisteluun. Kaari jäi taakse, mutta onistui tasoittamaan Eemil Tuukkasen maalilla. Pitkään näytti että näihin lukemiin jäädään, mutta sitten loppui Kaarelta puhti ja Red Horse rokotti lopussa kahdesti. Näin ollen Kaarelle kauden toinen tappio, mutta jos jossain pitää hävitä niin Tasonmittauksessa sitten.

 

Taloasema 24 PTS

Talloasema tuli ja teki tarvittavan eilisen peleissä. Jalat olivat hieman tukkoiset ja pelaamisessa panostettiinkin enempi hyökkäämiseen. Hazardia vastaan alotus oli vahva ja ekalla kympillä hankittu 2-0 johto antoi tukevan nojan pelata peli loppuun. Hazard taisteli, mutta se ei riittänyt Taloaseman ollessa tehokas paikoissaan ja siitä palkintona 4-2 voitto. Toisessa pelissä DOM:a vastaan hyökkäys iloittelu jatkui. Taloasema iski kolmesti ekaan jaksoon ja toisen mokoman toisella. DOM sai myös  onnistumisia ja tuloksena 6-3 voitto. Taloasema on tähän mennessä voittanut kaikki pelinsä paitsi Kaarta kauden esimmäisessä matsissa. Nyt alkaakin näyttää siltä että Taloasema samaa rataa jatkaessaan hoitaa Tasonmittauksen nimiinsä.

 

Red Horse 24 PTS

Red Horse kasvatti voittoputkensa 7 pelin mittaan eilisen otteluissaan. Ensimmäisessä pelissä Vaihtopenkki kaatui rutiinilla 8-0. Olli kilpeläinen paketoi pelin tekemällä 4 maalia ensimmäisen kympin aikana. Toka jaksolle vielä pari lisää ja 8-0 voitto. Toinen peli olikin sitten kova päänahka kun Red Horse kaatoi Kaaren 3-1. Joukkue puolusti tiiviisti ja iski paikoitastaan tehokaasti. Peli oli todella tiukkaa eikä yhtään tilannetta jätetty kesken. Lopussa Red Horse jaksoi paremmin ja punnersi voittoon tarvittavat maalit. Heiltä todellinen myrskyvaroitus Liigaa ajatellen.

 

Canarian Pallo 19 PTS

Canarialla oli hieman kaksijakoinen ilta. Ensimäisessä pelissä Wilmerttiä vastaan Canaria löi pöytään kauden parasta pallollista peliään. Ensimmäinen jakso  oli vielä samaa tuttua, mutta toisella jaksolla alkoi sitten pallo ja miehet liikkua aivan uudella tavalla. Wilmertin puolustus sahattiin rikki komeilla syöttöketjuilla ja omanpään tekeminen oli jälleen laadukasta. tyylikäs 4-0 voitto. Toisessa pelissä Lost Causea vastaan loppui sitten puhti täysin. Peli meni puskemiseksi ja kun Lost Cause puolusti tiiviisti oli Cannaria vaikeukissa. Lopulta lost Cause sai onnistyumisen ja kun Canaria ei päässyt rimaa lähemmäksi oli tuloksena tappio 0-1. Canarian Liiga paikka on nyt käytnnössä varma matemaattisesti vielä pari pinnaa pitäisi kerätä. 

 

Lähemäki BAR 18 PTS

LB otti todella isot pinnat eilen. Toki ensimmäinen peli ei mennyt aivan kässärin mukaan kun Gather pääsi yllättämään ja ryöstämään pinnan LB:ltä. Pitkään pelissä näytti että LB poistuu tappio niskassaan, mutta sitten esiin astui Turusen Heikki. Heikki painoa screamerin noin 25 metristä aivan takayläseen ja se pelasti LB:lle pinnan. Toisessa pelissä Alapihalle ei jätetty mitään palaa ja tuloksena komea 6-1 voitto. Myös LB:n kohdalla Liiga paikka alkaa olla käytännössä varma mutta pinna tai pari sen pitäisi vielä kaivaa että paikka Auringossa olisi täysin varma

 

Lost Cause 15 PTS

Lost Cause otti ison harppauksen kohti Liigaa eilisen matseissaan. Wilmerttiä vastaan alku oli todella tahmeaa ja porkkanat karkasi parin maalin johtoon. Sitten Lost Cause terävitti pelaamistaan ja se nousikin tasoihin parilla pikamaalilla. Toisessa pelissä Canariaa vastaan Lost Cause näytti miten hyvin se osaa puolustaa. Canaria hallitsi palloa, mutta Lost Cause piti Canarian poissa vaarallisilta paikoilta ja kun paikka tuli Lost Cause iski ja voitti. Eilisen jälkeen paikka Liigassa on nyt todennäköisempää kuin Divari. 3-4 pistettä pitäisi riittää paikkaan ylähyllyllä.

 

Fc Probba 12 PTS

Huilissa.

 

Hazard 12 PTS

Ei ollutkaan perus ilta Hazardille. Eilen tuli tappio ja tappio. Ensin Hazard taisteli urhoollisesti Taloasemaa vastaan, mutta tuloksena oli 2-4 tappio. Toisessa pelissä tulikin sitten tyrmäys DOM:lta. Hazardin peli oli aivan tukossa ja kun oma pääkin vuoti ei jäänyt Hazardille mitään palaa, ja DOM korjasi pinnat 1-5 lukemin. Mikäli Hazard Liigaan mielii pitää viimiesistä peleistä raapia pinnoja ainakin se 6

 

 

Wilmert 11 PTS

Wilmertin ilta oli tahmea. Toki pelit alkoivat hyvin kun Porkkanat karkasi Lost Causea vastaan kahden maalin karkumatkalle. Sitten jokin muuttui, ja Lost Cause tuli rinnalle. Tuloksena oli pinna 2-2 lukemin. Canariaa vastaan Wilmert ei sitten löytänyt lääkkeitä. Canaria puolusti hyvin. Wilmertin puolustus murtui toisella jaksolla ja Canaria otti omansa 0-4. Wilmertillä on jäljellä vielä 5 peilä ja pinnoja pitäisi raapia vielä iso nippu että lippu Liigaan ansaittaisi.

 

Urho 9 PTS

Huilissa.

 

Alapiha 8 PTS

Alapiha katkaisi tappioputkensa Gatheria vastaan komealla 7-1 voitolla. Peli oli ratki ensimmäisen kympin aikana mennen 3-0 johtoon. Loppu olikin sitten leikittelyä. Onnistumisiakin tuli laajalla rintamalla kun kaikissa 7 maalissa oli eri tekijä. Toiseen peliin LB:tä vastaan ei sitten jäänyt enää paukkuja ja tuloksena oli tyly 1-6 tappio.

 

Fc Vaihtopenkki  6 PTS

Vaihtopenkin iltapuhde oli raskas. Ensimmäisessä pelissä Kaarta vastaan nuoriso antoi kaikkensa, ja Kaari sai tehdä täyden työn pinnojensa eteen. Lopulta Vaihtopenkille siedettävä 1-3 tappio. Eväät olivatkin sitten syöty Red Horsea vastaan. Tyrmäys tuli heti alkuun ja Vaihtopenkki otti tukkaan 0-8.

 

Fc DOM 6 PTS

DOM on varmasti tyytyväinen iltapuhteeseensa. Ensimmäisessä pelissään Taloasemaa vastaan DOM pelasi rohkeasti ja onnistumisia saatiin hyökkäyspäässä. Taloasema vain puolusti hieman tehokkaamin ja tuoksena oli 3-6 tappio. Toisessa pelissä DOM tiputttikin sitten pommin murskaamalla Hazardin 5-1 . DOM dominoi peliä mielin määrin. Hazard ei päässyt mihinkään ja DOM nautiskeli. Tämä oi vahva näyttö siitä miten paljon heidän pelinsä on mennyt eteenpäin ja se lupaa hyvää Divaria ajatellen.

 

Gather 1 PTS

Nyt Gather sai vihdoin palkintosa. Ensin LB:tä vastaan syntyi kauden avausmaali ja vielä kruununa myös avauspinna kun peli päättyi 1-1. Voitttokaan ei ollut kaukna, mutta ei makeaa mahan täydeltä kuitenkaan. Toisessa pelsissä Alapihaa vastaan ei sitten kuitenkaan enää ollut paukkuja. Positiivista oli kuitenkin se että maaliputki jatkui tässäkin pelissä. Tämä lupaa hyvää Divaria silmälläpitäen.