CANARIAN PALLO VOITTI KAAREN!!!!
Tiistai, 15 Kesäkuu 2021 08:09

RL5

Eilen se vihdoin tapahtui! Kaarirakennus on hävinnyt ottelun. Canaria onnistui tässä tempussa esimmäisenä joukkueena. Kaaren tappiottomien ottelujen putki venähti 31 matsin mittaiseksi. Muita illan kohokohtia olivat Esa Nissisen kauden ensimmäiset pelit ja heti tuli maalikin Esalle. Red Horsen Olli Kilpeläinen oli eilen aivan hävyttömässä vireessä tehden 12 maalia kahteen matsiin. DOM:a Olli rankaisi huimat 11 kertaa.

Sarjataulukosta on hieman hankalaa sanoa tässä vaiheessa sen enempää koska joukkueilla on niin eri määrä pelejä sisässä, mutta käytännössä Liiga paikan itselleen ovat ottaneet Kaarirakennus ja Canaria.

Kaarirakennus  21 PTS

Kaari aloitti itansa tuttuun tapaansa pyörittelemällä Gatherin solmuun ilman suurempia ongelmia 9-0. Mutta sitten se tapahtui mitä oli pitkään odotettu. Kaari kärsi MAHL historiansa ensimmäisen tappion. Canaria hyydytti Kaaren hyökkäyksen ja lukemat 0-1. Kaaren tappioton putki oli varmasti yksi historian pisimmistä 31 ottelua.

Canarian Pallo 16 PTS

Edellisellä viikolla Canaria päästi ensimmäiset maalinsa ja tappiokin tuli. Eilen palattiin normaaliin kun Canaria otti ensin todella nihkeän 1-0 voiton Gatherista maalin iski uusi vahvistus Ilhan Dag 28 minuutin tuskan jälkeen.

Sitten sitten olikin vuoro varsinaisen pommin. Canaria kohtasi Kaaren. Canaria oli ottanut ilmeisesti vaikutteita Huuhkajien lauantain ottelusta. Canaria pelasi alun rohkeasti ja siitä tuli palkinto yhdeksän minuutin kohdalla kun pallo vietiin pilkulle. Pallon taakse astui Heikki Hyvärinen. Heikin suoritus oli hävyttömin mitä allekirjoittanut on MAHL peleissä nähnyt. Heikki ampui pallon tylysti keskelle maalia tukijalan kärkkärillä ohi hölmistyneen Ilari Pursiaisen. Tämän jälkeen pelin kuva muuttui varsin yksipuoliseksi. Kaari otti Canarialta kaiken tilan ja ajan pois ja loput lähes 30 minuuttia pelattiin Canarian päädyssä. Myllytys vain yltyi ja yltyi kellon kuluessa. Canaria jouksi taisteli repi raastoi uhrautui ja ties mitä. Toki Kaari saa paikkansa, mutta Canaria kesti vaikka pari kertaa pallo lähellä kävikin. Koko nipulta todella kurinalainen suoritus. Tämä varmasti rohkaisee muitakin joukkueita puolustamaan tiiviisti Kaarta vastaan kun on toteen näytetty että Kaaren voi kaataa.

Taloasema 12 PTS

Huilissa

Red Horse 12 PTS

Red Horse alkaa lämmetä tämän kauden osalta ja se tietää pahaa monelle vastustajalle. Ensimmäinen matsi DOM:a vastaan oli todellinen ylikävely 16-0! Ensimmäinen kymppi käynnisteltiin koneita ja Red Horse nappasi pari kaappia. Sen jälkeen alkoi armoton mylly jossa maaleja vain tuli ja tuli. Olli Kilpeläinen oli todella murhaava ja hän ilmoittautui tasonmittauksen maalikuninkuus kisaan räpäten 11 kaappia DOM:n verkkoon. Toisessa pelissä Probba antoi hyvän vastuksen, mutta Red Horse puolusti hyvin ja piti Probban pois pahimmilta paikoilta. Omat paikkansa Red Horse käytti tarpeeksi hyvin ja kolme kertaa verkko heilahti.

Fc Probba 12 PTS

Probballe eilen voitto ja tappio. Ilta käynnistyi DOM:a vastaan. Probba sai alkuun yhden onnistumisen ja se riitti kantamaan. DOM puolusti tiiviisti ja Probballa oli hankaluuksia tappaa peliä. Lopulta niitti pelille saatiin niitti kun Ridwan Hashi viimeisteli pelin 2-0 23 minuutin kohdalla. Lopussa Probba hieman säästeli ja peli päättyi näihin lukemiin. Toisessa pelissä Red Horsea vastaan Probballa oli vaikeuksia päästä hyökkäyksiin vahvan Red Horsen puolustuksen ohi. Probbakin toki puolusti hyvin, mutta lopulta heidän oli taipuminen 0-3 tappioon.

Lähemäki BAR 10 PTS

Huilissa

Hazard 9 PTS

Perus ilta Hazardille voitto ja tappio. Ilta alkoi voitolla Vaihtopenkistä. Hazard oli pelissä hallitseva osapuoli, mutta maalinteko meinasi tuottaa suurta tuskaa. 16 minuutilla super sub Janne Strömberg iski Hazardin johtoon. Ralli jatkui toisella jaksolla ja vapauttavan maalin iski Jukka Hokkanen puolentunnin kohdalla. Muutaman paikan vastustajakin sai, mutta Riku Lehtimäki ne hoisi ja Hazardille 3 pinnaa. Illan toinen peli oli Dyrby matsi Wilmerttiä vastaan. Peli alkoi Hazardin kannalta ikävästi kun Wilmert pääsi johtoon. Hazard pisti urhoollisesti vastaan, mutta maali jäi tekemättä. Oma puolustus toki toimi myöskin ja Hazardin oli valitettavasti tyytyminen 0-1 tappioon.

Urho 9 PTS

Urho sai illan ekassa pelissään 4 ottelun tappioputkensa poikki Alapihaa vastaan. Ensimmäinen vartti oli tasaista vääntöä. Urho meni johtoon, mutta Alapiha tasoitti. Kai Kellman vei Urhon johtoon 15 minuutin kohdalla ja Niko Pajunen vei Urhon kahden maalin johtoon juuri ennen taukoa. Toisella jaksolla Urho paineli maisemaan Niko Pajusen johdolla ja lopulta lukemat olivat 6-1. Pajuselle pelissä hatullinen maaleja. Toisessa pelissä Urho oli pitkän aikaa teineissä ja Lost Cause pääsi karkaamaan 2 maalin johtoon. Henri Viljakainen kavensi 8 minuuttia ennen loppua se kuitenkin jäi ainoaksi onnistumiseksi ja Urholle kirvelevä 1-2 tappio.

Wilmert 7 PTS

Porkkanat tuli pelasi ja voitti. Illan avasi peli Vaihtopenkkiä vastaan. Wilmert oli ensimmäiselä jaksolla varsin terävänä ja se karkasikin 3-0 johtoon. Sen jälkeen laskettiin vähän jalkaa kaasulta ja Vaihtopenkki pääsi hieman paremmin peliin mukaan. Wilmert ei kuitenkaan päästänyt Vaihtopenkkiä isku eteäisyydelle ja Porkkanat korjasi pinnat 4-2 lukemin. Toisessa peissä tuli vastaan Hazard. Tommi Lifländer onnistui maalin teossa kuuden minuutin kohdilla ja se riitti voittoon asti. Molemmilla joukkueilla oli pelin edetessä paikkansa, mutta tiiviit puolustukset ja ei niin tehokas viimeistely takasivat että yksi maali riitti voittoon asti. Hyvä Porkkanat!

Lost Cause 7 PTS

Lost Causelle tappioton kierros. Ensimmäinen peli Alapihaa vastaan päättyi 1-1. Maalit nähtiin pelin ekalla jaksolla. Lost Cause vei peliä, mutta viimeistely tökki ja se maksoi nyt pari pinnaa. Toisessa pelissä Urhoa vastaan paikoista ei vieläkään onnituttu kovin kovalla prosentilla, mutta kaksi onnistumista riitti tuomaan voiton. Lost Causekin alkaa lämmetä kelien mukana. Vielä kun pallot laitetaan reppuun niin Lost Cause pelaa Liiga paikasta

Alapiha 5 PTS

Alapihalle jäi eiliseltä käteen yksi pinna. Se tuli ensimmäisestä pelistä Lost Causea vastaan. Tuohon pisteeseen Alapiha oli varmasti tyytyväinen. Toisessa pelissä Urhoa vastaan ei sitten jäänyt oikein palikoita. Ilahduttavinta oli kuitenkin että Esa Nissinen saatiin takaisin pelikentille ja niin vain Esa maalin räppäsi Urhon verkkoon.

Fc Vaihtopenkki  3 PTS

Vaihtopenkille annettiin oppitunteja kokemuksen vaikutuksesta. Nuoret miehet jaksavat jousta ja taistella, mutta sivutuotteena tulee höntyiltyä ja vanhat ketut osaavat sen käyttää hyödykseen. Hazard otti pinnat 0-2 ja Wilmert 2-4 lukemin. Kuitenkin Pojat oppivat koko aika paremmin kuinka pelataan ja se tietää hyvää mitä pidemmälle kausi etenee.

Fc DOM 3 PTS

Ei karttunut DOM:n pinnatili eilen. Probbaa vastaan DOM taisteli tosissaan ja lukemat olivat opulta vain 0-2. Red Horsea vastaan tuli sitten totaalinen ulospuhallus kun tukkaan tuli 0-16. Ei muut akuin uutta matoa koukkuun.

Gather 0 PTS

Gatherin kausi on ollut mielenkiintoinen. Joukkue pelaa hyvin, mutta palkintoa se ei vain meinaa tuottaa. Toki Kaarta vastaan ei ollut palkinnoille oikein edes saumaa, mutta Canariaa vastaan oli eri juttu. Gather puolusti tiiviisti syvällä omalla alueellaan ja iski riistojen jälkeen vastaan, mutta vieläkään ei maalia saatu aikaiseksi. Ja lopulta puolustuskin murtui kun Canaria sai yhden maalin räpättyä.  Tähän mennessä Gatherille on jäänyt vain luita käteen vaikka pelillisesti he olisivat jo jokusen pinnankin ansainneet tai edes sen ensimmäisen maalin. Mutta hyvää kannattaa kuitenkin odottaa. Tiedä millainen vyöry sieltä tulee kunhan apinatarha saadaan joukkueen selästä pois.