ALAPIHA NAPPASI MYÖS SALIBANDYSSA AVAUSVOITON
Torstai, 10 Kesäkuu 2021 16:04

SB33

Kesäsalibandyssa Alapiha nappasi kauden ensimmäiset pisteensä pelissä Team KalU:a vastaan. Urho myllytti Ahmoja napaten itselleen illasta täydet pisteet ja sarjataulukon kärkipaikan. KalU nappasi niukan voiton Canariasta, vaikka lähtöasetelmat antoivat pelinkulusta toisenlaisen.

Ensi viikon keskiviikkona pelataan vielä, juhannusviikolla (vk 25) ei pelata. Pelit jatkuvat heti juhannuksen jälkeen.

Team A-H-M-A vs URHO 2-5
Ahmat iskivät erän alkuun tulisesti lukemat 1-0, kun peliä oli ehtinyt mennä vain 17 sekuntia. Hetken aikaa Ahmojan avausmaalin jälkeen pallo pyöri vuorotellen molemmilla ja lopulta Urho viimeisteli tasoitusosuman Sinkon onnistuessa. Seuraavaksi oli Urhon aika ottaa vetäjänpaikka, kun joukkue viimeisteli minuuttiin kaksi maalia. Urho viimeisteli vielä neljännen maalin, ennekuin Ahmat pääsivät kaventamaan.

Toisessa erässä pallosta taisteltiin hanakasti ja Ahmat joutuivat alivoimalle. Alivoimalla ei Urhon hyökkäyskuviot onnistuneet ja Ahmat hakivat jäähyn päätteeksi kavennusta kuuden kenttäpelaajan voimin. Yritys kostautui Urhon tykittäessä tyhjiin. Summerin soidessa maalit olivat Urhon hyväksi.

Tahmatassut vs Team A-H-M-A 1-7
Ahmat ottivat myös illan toisessa pelissä ensimmäisen erän alussa johtopaikan. Ahmat karkasivat ensin Kaupin onnistuessa 0-1 johtoon ja hetken kuluttua jo 0-3 tilanteeseen. Tahmatassut vajosivat yhä syvemmälle Ahmojen viimeistellessä neljännen osumansa.

Erätauon jälkeen Ahmat iskivät jälleen kahdesti peräkkäin ja johtoasema huitelivat jo kuudessa maalissa. Ahmat onnistuivat pitämään koko pelin ajan otteen. Erän lopulla Tahmatassut onnistuivat avausmaalissaan mutta 7-1 lukemat eivät toivoa enää antaneet. Ahmojen tehomiehenä toimi Aleksi Kauppi (2+2)

URHO vs FB Alapiha 4-1
Erän alku oli tasaista, eikä avausosumia auennut kummallekkaan. Molemmat joukkueet hyökkäsivät ja puolustivat huolellisesti. Avausmaali nähtiin Urhon toimesta ennen summerin soittoa, kun Sinkko pääsi lataamaan pallon Pekkasen selän taakse.

Urho oli myös toisen erän alussa hereillä ja karkasi 2-0 johtoon. Alapiha ei toista maalia niellyt, vaan kavensi välittömästi Viitikon vedosta. Hetken aikaa taas haettiin paikkoja lähinnä Urhon toimesta, mutta Pekkanen torjui maalilla varmasti. Erän loppuun urho pääsi iskemään kahdesti ja viimeisteli pelin 4-1 lukemiin.

SB Canaria vs Tahmatassut 4-2
Canaria pääsi viimeistelemään heti erän alkuun avausosuman Lahtisen johdolla. Lahtinen viimeisteli vielä samaa rataa toisen osuman ja siirsi joukkueensa 2-0 johtoasemaan. Jälleen verkot soi Lahtisen johdosta ja Canaria johti peliä kolmen maalin turvin.

Eetu Varis pääsi toisen erän alkuun viimeistelemään neljännen maalin. Tahmatassut yrittivät nopeilla hyökkäyksillä kaventaa ja onnistuivatkin Tomi Ripatin napakasta vedosta. Tahmatassut onnistuivat vielä kertaalleen kaventamaan. Peli taputeltiin kuitenkin tuloksin 4-2.

Team kalU vs FB Alapiha 0-6
KalU nappasi pelistä ensimmäisenä otteen, vedot alkoivat sadella Alapihan maalille mutta vielä ei avausosumaa nähty. Alapiha tarvitsi muutaman napakan hyökkäyksen ja viimeisteli avausosumansa Viitikon onnistuessa. Viitikolle ei yksi maali riittänyt, sillä kohta verkot heilui jälleen.

Myös toisen erän alkuun KalU hallitsi palloa mutta vedot eivät maaliin saakka tietään löytäneet. Jälleen Viitikko kävi viimeistelemässä Alapihan maalin, johon Tanja Koljonen antoi nappisyötön. Alapiha viimeisteli erän loppuun vielä kolme maalia ja vei voiton. KalU jäi pelistä täysin tyhjin käsin.

SB Canaria vs Team KalU 1-2
Canaria lähti illan viimeiseen otteluun ottaen jäähyn heti erän alkuun. KalU ei ylivoimakuvioidensa kanssa onnistunut ja tasoissa jatkettiin. Canaria otti toisen jäähyn ja KalU pääsi jälleen ylivoima-asetelmista kokeilemaan avausmaalin tekoa. Tällä kertaa KalU onnistui Akseli Mast:n onnistuessa ja siirtyi johtoon. KalU sai otteen hetkellisesti pelistä ja he karkasivat 0-2 johtoon. canaria sai myös ylivoimamahdollisuuden ja kavensivat lukemat varmasti 2-1 Juha-Matti Pitkäsen viimeistellessä Lahtisen syötöstä.

Toisen erän alku sujui rauhallisimmissa merkeissä. Canaria oli enempi pallossa kiinni ja pyöritti peliä KalU:n alueella. Osumia ei kuitenkaan tullut kummaltakaan taholta hetkeen. Canaria haki vimmatusti viime minuutit tasoitusta muttein siinä onnistunut. KalU vei tiukasti pisteet kotiin.