ALAPIHALLE JA VAIHTOPENKILLE KAUDEN ENSIMMÄISET VOITOT
Keskiviikko, 09 Kesäkuu 2021 06:59

RL7

 

Rautaliigassa oteltiin tiistaina tynkäkierros. Kaari jatkaa ylivoimaisena. Muita nostoja eiliseltä olivat Alapihan ja Vaihtopenkin avausvoitot sekä Mikko Kivistön huikeat suoritukset DOM:n maalilla. Ensi maanantaina palataan taas täyden kierroksen voimin.

 

TULOKSET

 
 
2 08.06.2021 19:00 h   -   2 - 1
2 08.06.2021 19:00 h   -   3 - 0
2 08.06.2021 19:40 h   Vaihtopenkki -   2 - 1
2 08.06.2021 19:40 h   -   1 - 0
2 08.06.2021 20:20 h   - Vaihtopenkki   2 - 1
2 08.06.2021 20:20 h   -   12 - 1
2 08.06.2021 21:00 h   -   7 - 2
 

 

Kaarirakennus  18 PTS  

Ei mitään uutta kerrottavaa. Kaksi peiä kaksi voittoa. Ensin kaatui DOM 12-1 ja toisessa pelissä Alapiha 7-2. Jos jotain huolenaiheita pitää oikein etsimällä etsiä niin kolme meni omiin.

 

Taloasema 12 PTS

Taloasema pelasi vain yhden pelin eilen ja vastassa oli Canaria. Taloasema oli pelissä kuskin paikalla alusta alkaen ja se laittoi Canarian maistamaan omaa lääkettään. Taloasema ei höntyillyt ja paikkojen siunaantuessa se oli tehokas. Etenkin Atte Ojanen oli pirteällä pelipäällä maalaten kahdesti.  Tulooksena siis 3-0 voitto.

 

Canarian Pallo 10 PTS

Nyt tuli ensimmäinen takaisku ja sitä myöten ensimmäinen tappiokin. Canarian peli ei ollut parhaassa mahdollisessa jiirissä, ja nyt tuli omasaa päässä uinahduksia ja virheitä. Oikeastaan kaikki sakkasi eilen ja sitä myöten ei tulostakaan oikein voimut tehdä. Tuloksena oli siis 0-3 tappio.

 

Lähemäki BAR 10 PTS

LB teki eilen hienon tempun ja nappasi kaksi voittoa kahdesta tiukasta pelistä. Ensin vastassa oli Urho. Peli ei alkanut LB:n kannalta iloisesti kun se joutui ensimmäisen jakson lopussa takamatkalle. Se kuitenkin kuitattiin käytännössä seuraavasta hyökkäyksestä kun kauden ensimmäisen pelinsä pelannut Lasse Hämääinen onnistui tasoittamaan ottelun. Peli aaltoili tämänkin jälkeen päädystä toiseen ja lopulta vain LB onnistui maalin enään tekemään.

Toisessa matsissa samanlainen tiukka nahuaminen jatkui Vaihtopenkkiä vastaan. Tässäkin pelissä LB joutui ensin tappiolle. Tällä kertaa rinnalle nouseminen meni kuitenkin toisen jakson puolelle. Ensin Ville Silvennoinen toi keltapaidat tasoihin, ja voiton lopulta toi Matias Sundströmin maali. Nämä kuusi pinnaa eiliseltä veivät LB:n lähemmäksi Liigan portteja.

 

Fc Probba 9 PTS

Huilissa

 

Red Horse 6 PTS

Huilissa

 

Hazard 6 PTS

Huilissa

 

Urho 6 PTS

Urhon kierros jatkui yhtä mollivoittoisesti kuin viime viikollakin. Eilen tuli kaksi tiukkaa 2-1 tappiota. Urho ei taaskaan pelannut huonosti, mutta suurin murhe näyttää tällä hetkellä olevan tehojen puute. Paikoista ei saada palloa oikoin sisään ja se maksaa tällä hetkellä pisteitä rajuun tahtiin. Mikäli Urho mielii Liigaan on kurssin alettava kääntymään.

 

Alapiha 4 PTS

Alapihan kierros meni kuten varmasti he olivat ennakkoon kaavailleetkin. Illan ensimmäinen matsi oi DOM:a vastaan. Alapiha sai otteluun lentävän lähdön kun Olli Vainio vei Alapihan johtoon. Tämän jälkeen ei maaleja enää pelissä nähty, eikä tapahtumia muutenkaan ollut hirveän paljon. Molemmat pääsivät ajoittain puolittaisiin paikkoihin, mutta viimeistelyissä oli toivomisen varaa. yhtä kaikki Alapihalle kauden ensimmäienne voitto.

Toisesta pelistä ei tarvitse muuta sanoa kuin että Alapiha teki parhaansa Kaarta vastaan ja siitä palkintona pari maalia ja suhteellisen pieni tappio 2-7

 

Lost Cause 3 PTS

Huilissa

 

Fc Vaihtopenkki  3 PTS

Eilen tuli seuran ensimmäinen maali ja samaan syssyyn ensimmäinen voittokin. Urhoa vastaan tämä kaikki tapahtui. Urho toki meni alussa johtoon, mutta usko ei horunut ja maali roikkui ilmassa. Lopulta painostus tuotti tulosta 33 minuutin kohdalla kun Veeti Oinonen viimiesteli Vaihtopenkin historian ensmmäisen maalin. Riemu ei kuitenkaan tähän loppunut vaan Niklas Kantelinen onnistui maalinteossa ja näin Vaihtopenkille todella makea 2-1 voitto.

Toisessa pelissä LB:tä vastaan samanlainen meni jatkui, mutta tällä kertaa osat kääntyivät. Vaihtopenkki meni jhohtoon, mutta LB tuli rinnalle ja ohi. Lukemat 1-2. Nuorilta miehiltä kuitenkin varsin hyvät esitykset ja sivurajaheitotkin alkavat pikkuhiljaa sujumaan.

 

 

Fc DOM 3 PTS

Ei karttunut DOM:n pinnatili eilen, mutta esitykset olivat kuitenkin ihan hyviä. Alapihaa vastaan oli mahdollisuus pisteiden syrjään, mutta tehottomuus vain vaivasi. Kaarta vastaan DOM teki joukkueena sen minkä pystyi, ja tuloksena oli 1-12 tappio.

Oma lukunsa eilen oli maalivahti Mikko Kivistö. Hänellä oli päälläään varsinainen jumalmoodi ja etenkin Kaarta vastaan lukemat olisivat olleeet paljon paljon rumemmat. Kivistö oli ehdottomasti koko kierroksen hahmo.

 

 

Wilmert 1 PTS

Huilissa

 

Gather 0 PTS

Huilissa